QUOTE(Ūlla @ 2007 04 13, 14:46)
Man labai ilgai cistos ,,vietą" maudė, gal pusmetį
Ir ilgai jaučiau visas praoperuotas vietas.Ypač besikaiečiant orui .

Nu aš ir taip tikiuosi kad dėl to. Tiesiog man keista tas kad, prieš kelis metus man pjovė pilvą cistai išimt, ir poto jokio skausmo. O kitą cistą (prieš 3 mėn) laparaskopu ir iš pradžių aplamai neskaudėjo o po gero mėnesio pradėjo skaudėt. Ir nuo tada tarpais taip ir varo - skauda neskauda. Prieš mėnesį ginė nieko nerado - nusprendė sąąugos.

QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 17:00)

Butu puiku, jei nerasytum didziosiomis raidemis - tai nemandagu, atrodo, kad rek.O del cistos - per diagnostine laparoskopija ir cista isims, ir del endometriozes apziures. Beje, jei butu buvus endometrioze, kazin ar butum pastojus...

Vis tiek teks gydytis, tai kam atidelioti?
O vaikeli antra - cia judu su vyru turit nuspresti, kada ji suplanuoti.
QUOTE(Erode @ 2007 04 26, 17:50)
Butu puiku, jei nerasytum didziosiomis raidemis - tai nemandagu, atrodo, kad rek.O del cistos - per diagnostine laparoskopija ir cista isims, ir del endometriozes apziures. Beje, jei butu buvus endometrioze, kazin ar butum pastojus...
Tai nera taip paprasta. Pati itari - tai nereiskia, kad diagnozuota endometrioze.

QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 18:12)

Visai nepykstu.

Taciau jei tai endometrioze - vis tiek turesi gydyti, tai kam atidelioji? Kita vertus - gydytoja tik itare, kad tai endometrioidine cista.
Negi manai, kad issigydzius ja bus problemu pastoti?
[quote=Erode,2007 04 26, 18:20]
Visai nepykstu.
Taciau jei tai endometrioze - vis tiek turesi gydyti, tai kam atidelioji? Kita vertus - gydytoja tik itare, kad tai endometrioidine cista.
matai as puikiai suprantu,kad laparoskopija reiktu atlikti,bet paniskai bijau pooperacinio skausmo ir komplikaciju,o hormonais save pumpuot taip pat nenoriu
Visai nepykstu.

Bijai vilko neik į mišką
O šiaip tokiais klausimais patarčiau su gydytoja konsultuotis, ji geriau mato realią situaciją ir gali parinkti tinkamą gydymą.

O šiaip tokiais klausimais patarčiau su gydytoja konsultuotis, ji geriau mato realią situaciją ir gali parinkti tinkamą gydymą.
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 26, 18:49)
Bijai vilko neik į mišką

Liepa27, visų pirma, rašyti didžiosomis raidėmis reiškia rėkimą. Net jei to nežinojai, tai skaityti tokį tekstą yra sunku. Internete irgi galioja tam tikros taisyklės, nors čia ir ne diplominis, reikia gerbti žmogų, kuris ketina skaityti tavo postą.
Antra, tavo postų turinys irgi nelabai mandagus, tokį tekstą labai nemalonu skaityti.
Trečia, Vilma pati turi IV stadijos endometriozę, todėl ji gali sau leisti pasakyti visiems gerai žinomas tiesas, siūlyčiau į jas įsiklausyti
Antra, tavo postų turinys irgi nelabai mandagus, tokį tekstą labai nemalonu skaityti.
Trečia, Vilma pati turi IV stadijos endometriozę, todėl ji gali sau leisti pasakyti visiems gerai žinomas tiesas, siūlyčiau į jas įsiklausyti

QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 19:52)

tikrai labai nemalonu skaityti, ypač apie Vilmutę

Daivut, Gytute, ačiū
Liepa27, tiesiog tu pati užduodi klausimą ir pati į jį atsakai... Bijai laparaskopijos, bijai hormonų- bandyk ligai kelią užkirsti nėštumu.
O dėl problemų.... ne taip lengvai man pavyko pastoti, kaip atrodytų pasižiūrėjus į liniuotę...žinau kas yra endometriozė daug geriau nei tu numanai...todėk ir patariu tau- realiai įvertinti situaciją ir duoti rimtus patarimus tau gali tik tave gydantis gydytojas.

Liepa27, tiesiog tu pati užduodi klausimą ir pati į jį atsakai... Bijai laparaskopijos, bijai hormonų- bandyk ligai kelią užkirsti nėštumu.
O dėl problemų.... ne taip lengvai man pavyko pastoti, kaip atrodytų pasižiūrėjus į liniuotę...žinau kas yra endometriozė daug geriau nei tu numanai...todėk ir patariu tau- realiai įvertinti situaciją ir duoti rimtus patarimus tau gali tik tave gydantis gydytojas.