Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

Man labai ilgai cistos ,,vietą" maudė, gal pusmetį doh.gif Ir ilgai jaučiau visas praoperuotas vietas.Ypač besikaiečiant orui .
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 13, 14:46)
Man labai ilgai cistos ,,vietą" maudė, gal pusmetį  doh.gif Ir ilgai jaučiau visas praoperuotas vietas.Ypač besikaiečiant orui .

Nu aš ir taip tikiuosi kad dėl to. Tiesiog man keista tas kad, prieš kelis metus man pjovė pilvą cistai išimt, ir poto jokio skausmo. O kitą cistą (prieš 3 mėn) laparaskopu ir iš pradžių aplamai neskaudėjo o po gero mėnesio pradėjo skaudėt. Ir nuo tada tarpais taip ir varo - skauda neskauda. Prieš mėnesį ginė nieko nerado - nusprendė sąąugos.
Atsakyti
4u.gif AS IR PRISIJUNGIU PRIE TU,KURIOMS GRESIA LAPAROSKOPIJA. TUREJAU APIE 5 CM.CISTA KAIREJE KIAUSIDEJE,GYDYTOJAI ITARE,KAD TAI ENDOMETRIOIDINE CISTA IR PATI NEISNYKS,GERIAU DUFASTONA-NEPADEJO.SUPRATAU,KAD TURESIU PROBLEMU SU PASTOJIMU,BET...NESISAUGOJOM IR PER 3 MEN PASTOJAU.IKI 20 SAV NESTUMO CISTA DAR BUVO,PASKUI GYDYTOJAI JOS JAU NEBEMATE.PO GIMDYMO MANO DZIAUGSMUI CISTA ISNYKO.BET DZIAUGTIS TEKO NEILGAI,PO 8-9 MEN (PO GIMDYMO) CISTA VEL ATSIRADO.NEZINAU KA DARYT:AR RYZTIS OPERACIJAI,NES ITARIU,KAD VISGI TURIU ENDOMETRIOZE,AR PLANUOTI 2 VAIKELI,NES NES VELIAU GALIU JAU IR NEBESUSILAUKTI.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 17:00)
4u.gif AS IR PRISIJUNGIU PRIE TU,KURIOMS GRESIA LAPAROSKOPIJA. TUREJAU APIE 5 CM.CISTA KAIREJE KIAUSIDEJE,GYDYTOJAI ITARE,KAD TAI ENDOMETRIOIDINE CISTA IR PATI NEISNYKS,GERIAU DUFASTONA-NEPADEJO.SUPRATAU,KAD TURESIU PROBLEMU SU PASTOJIMU,BET...NESISAUGOJOM IR PER 3 MEN PASTOJAU.IKI 20 SAV NESTUMO CISTA DAR BUVO,PASKUI GYDYTOJAI JOS JAU NEBEMATE.PO GIMDYMO MANO DZIAUGSMUI CISTA ISNYKO.BET DZIAUGTIS TEKO NEILGAI,PO 8-9 MEN (PO GIMDYMO) CISTA VEL ATSIRADO.NEZINAU KA DARYT:AR RYZTIS OPERACIJAI,NES ITARIU,KAD VISGI TURIU ENDOMETRIOZE,AR PLANUOTI 2 VAIKELI,NES NES VELIAU GALIU JAU IR NEBESUSILAUKTI.

Butu puiku, jei nerasytum didziosiomis raidemis - tai nemandagu, atrodo, kad rek.O del cistos - per diagnostine laparoskopija ir cista isims, ir del endometriozes apziures. Beje, jei butu buvus endometrioze, kazin ar butum pastojus... schmoll.gif Tai nera taip paprasta. Pati itari - tai nereiskia, kad diagnozuota endometrioze.
Vis tiek teks gydytis, tai kam atidelioti?
O vaikeli antra - cia judu su vyru turit nuspresti, kada ji suplanuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 26 balandžio 2007 - 16:55
QUOTE(Erode @ 2007 04 26, 17:50)
Butu puiku, jei nerasytum didziosiomis raidemis - tai nemandagu, atrodo, kad rek.O del cistos - per diagnostine laparoskopija ir cista isims, ir del endometriozes apziures. Beje, jei butu buvus endometrioze, kazin ar butum pastojus...  schmoll.gif  Tai nera taip paprasta. Pati itari - tai nereiskia, kad diagnozuota endometrioze.
Vis tiek teks gydytis, tai kam atidelioti?
O vaikeli antra - cia judu su vyru turit nuspresti, kada ji suplanuoti.

4u.gif nesupyk,bet turiu teise rinktis kokiom raidem rasyti,cia ne magistrinis kur kiekvienas taskiukasir tarpelis svarbu.o del enometriozes kazkiek berods 40 proc yra tikimybe ir su ja pastoti.mano itarimai atsirado,kai gydytoja apziurejus echoskopu itare,kad tai geiciausiai endometrioidine cista.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 18:12)
4u.gif nesupyk,bet turiu teise rinktis kokiom raidem rasyti,cia ne magistrinis kur kiekvienas taskiukasir tarpelis svarbu.o del enometriozes kazkiek berods 40 proc yra tikimybe ir su ja pastoti.mano itarimai atsirado,kai gydytoja apziurejus echoskopu itare,kad tai geiciausiai endometrioidine cista.

Visai nepykstu. 4u.gif
Taciau jei tai endometrioze - vis tiek turesi gydyti, tai kam atidelioji? Kita vertus - gydytoja tik itare, kad tai endometrioidine cista.
Negi manai, kad issigydzius ja bus problemu pastoti?
Atsakyti
[quote=Erode,2007 04 26, 18:20]
Visai nepykstu. 4u.gif
Taciau jei tai endometrioze - vis tiek turesi gydyti, tai kam atidelioji? Kita vertus - gydytoja tik itare, kad tai endometrioidine cista.
Negi manai, kad issigydzius ja bus problemu pastoti?
4u.gif matai as puikiai suprantu,kad laparoskopija reiktu atlikti,bet paniskai bijau pooperacinio skausmo ir komplikaciju,o hormonais save pumpuot taip pat nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Bijai vilko neik į mišką mirksiukas.gif
O šiaip tokiais klausimais patarčiau su gydytoja konsultuotis, ji geriau mato realią situaciją ir gali parinkti tinkamą gydymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 26 balandžio 2007 - 17:50
QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 26, 18:49)
Bijai vilko neik į mišką mirksiukas.gif
O šiaip tokiais klausimais patarčiau su gydytoja konsultuotis, ji geriau mato realią situaciją ir gali parinkti tinkamą gydymą.

4u.gif as ir neprasau konsultaciju,bet noriu pasikalbeti su panasias problemas turinciom merginom,ir nereikia cia detis labai protigai su savo ir taip seniai zinomom ir igrisusiom tiesom-pasikonsultuok su gydytoja,bijai vilko neik i miska ir pan.jei pati neturi problemu,tai labai uz tave dziaugiuosi,bet yra kas turi ir nori apie tai pasneketi
Atsakyti
Liepa27, visų pirma, rašyti didžiosomis raidėmis reiškia rėkimą. Net jei to nežinojai, tai skaityti tokį tekstą yra sunku. Internete irgi galioja tam tikros taisyklės, nors čia ir ne diplominis, reikia gerbti žmogų, kuris ketina skaityti tavo postą.
Antra, tavo postų turinys irgi nelabai mandagus, tokį tekstą labai nemalonu skaityti.
Trečia, Vilma pati turi IV stadijos endometriozę, todėl ji gali sau leisti pasakyti visiems gerai žinomas tiesas, siūlyčiau į jas įsiklausyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 04 26, 19:52)
4u.gif as ir neprasau  konsultaciju,bet noriu pasikalbeti su  panasias problemas turinciom merginom,ir nereikia cia detis labai protigai su savo ir taip seniai zinomom ir igrisusiom tiesom-pasikonsultuok su gydytoja,bijai vilko neik i miska ir pan.jei pati neturi problemu,tai labai uz tave dziaugiuosi,bet yra kas turi ir nori apie tai pasneketi

tikrai labai nemalonu skaityti, ypač apie Vilmutę verysad.gif
Atsakyti
Daivut, Gytute, ačiū wub.gif

Liepa27, tiesiog tu pati užduodi klausimą ir pati į jį atsakai... Bijai laparaskopijos, bijai hormonų- bandyk ligai kelią užkirsti nėštumu.
O dėl problemų.... ne taip lengvai man pavyko pastoti, kaip atrodytų pasižiūrėjus į liniuotę...žinau kas yra endometriozė daug geriau nei tu numanai...todėk ir patariu tau- realiai įvertinti situaciją ir duoti rimtus patarimus tau gali tik tave gydantis gydytojas.
Atsakyti