Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Veronika @ 2007 05 26, 12:42)
Mane Tv. iš VK siuntė į KMUK laparoskopijai, bet ne ji mane operavo, o kita gydytoja.
Dėl vokelio-daviau tik operavusiai gydytojai, o anesteziologui nieko.

Amade, kaip dabar jautiesi? unsure.gif

aš ir vokelį daviau tik operavusiai gydytojai ir mane turėjo operuot Tv. bet operabo gyd. Butautienė
Atsakyti
uzjaučiu, Amade console.gif siaubas, aš iš baimės jau būčiau ir kojas užvertus blink.gif
Atsakyti
Amade, gal tau tai pravers.....

Kaip pagerinti krauja, valgyk labai daug burokeliu virtu, marinuotu ir...t.t....
bet svarbiausia yra tai, kad isgertum per diena 2 kartus burokeliu svieziu sulciu (galima maisyti, su morkom, obuoliais, braskem) man asmeniskai labai patinka su obuoliais
nes burokeliai saldus tai obuoliai duoda rugstumo
Po savaites tokio gerimo kraujas labai gerai atsistato, na gal tik man asmeniskai tikrai
bet gal ir tau pades
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2007 05 25, 12:58)
Ejau ir tariausi su konkrecia gydytoja Santariskiu Centro filiale - Raudonojo Kryziaus buvusioj ligoninej. Seimos gydytoja padare reikiamus tyrimus - EKG, bendra kraujo tyrima ir kresejimo rodiklius. Jei noresi gydytojos pavardes - rasyk a.z.
Kadangi jau supu kudiki, tai laikau, kad operacija pavyko. thumbup.gif

Sveika Erode,
kaip supratau tu ta menesi pastojai, kai turejo daryti operacija??

Nes as jau susitariau del operacijos pasidariau reikiamus tyrimus(tik dar kai kuriuos teks pakartoti), nes operacija uzrasyta liepos 16d.......
ir dabar laukiu kada ivyks ar neivyks mmm
o kaip as noreciau,kad jos neivyktu ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek i ta vokeli dejot, jei ne paslaptis, 200 Lt uztenka ar reikia daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 05 28, 07:15)
Merginos, o kiek i ta vokeli dejot, jei ne paslaptis, 200 Lt uztenka ar reikia daugiau ax.gif

Manau, kad užtenka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MARUSE @ 2007 05 25, 18:42)
Sveikutes  4u.gif .As jau po laparaskopijos,operacija praejo visai neblogai,biskuti bijojau,bet nieko.Vienas kiausintakis visai mires,o antrame rasta susiaurejimu,tai net nezinau kiek procentu,kad pati pastosiu? angel_sadangel.gif  cry.gif Gal kas zinot apie tai ka,parasykit?  unsure.gif

Na nepergyvenk Maruse, nepasiduok liūdesio provokacijom console.gif Svarbiausia, kad kiaušidės sveikos būtų, o intervencinės pagalbos dėka viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
[quote=Amade,2007 05 26, 13:07]
labukas, atsiradau as praleidau savaitele klinikose Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais.

Amade vargšiuke, o tai kiek laiko tau jau taip viskas vyksta? g.gif Na laikykis, tikėkimės viskas praeis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 26, 16:30)
jauciuosi gerai jau kelinta diena. Na, tik daugiau pajudejus pavargstu, labai pvargstu i 5 auksta nuvargstu uzlipt. Na, apart silpnumo tai viskas  thumbup.gif Bet kadangi gine prisake, kad ilseciausi, tai MB labai sekmingai mane priziuri, net valgyt gamint nereik  ax.gif  thumbup.gif

Na tai ir džiugu , kad viskas gerai thumbup.gif . O zinai ka tik pasiziurejau tavo rankdarbius fart.gif nerealiai. O tai tu tik sau neri (ar mezgi ten) ar ir pardavimui?
Atsakyti
Sveikos mergaitės,man įtaria endometriozę todėl ruošiuosi į jūrininkus konsultacijai.Noriu paprašyti tų kurios ten operavotės,gal galite į mano až parašti turiu keletą klausimukų ir nesinori čia teršti temos.Labai prašau aš tokia naujokėle todėl noriu jūsų patarimų.
Atsakyti
QUOTE(MARUSE @ 2007 05 25, 19:42)
Sveikutes  4u.gif .As jau po laparaskopijos,operacija praejo visai neblogai,biskuti bijojau,bet nieko.Vienas kiausintakis visai mires,o antrame rasta susiaurejimu,tai net nezinau kiek procentu,kad pati pastosiu? angel_sadangel.gif  cry.gif Gal kas zinot apie tai ka,parasykit?  unsure.gif

As galvoju,uztenka vieno kiausintakio kad pastotum.50% tikrai turi.O po laparoskopijos tai tikrai sutvarke tavo kiausintaki.Mano viena drauge pastojo turedama viena kiausintaki, ir ta pati pusini,nes po cistu operacijos viskas buvo ispjaustyta,ir jinai turi 2 vaikiukus ,o isvalimu nespeja darytis.
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 05 28, 09:00)
Na tai ir džiugu , kad viskas gerai  thumbup.gif . O zinai ka tik pasiziurejau tavo rankdarbius  fart.gif nerealiai. O tai tu tik sau neri (ar mezgi ten) ar ir pardavimui?

parasiau tau az 4u.gif beje, ten viskas nerta vaseliu mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis visoms, pries keleta dienu padare laporoskopija (ektopinis nestumas pasalinta nefunkciuonuojanti kiauside) aisku padare fantastiskai jau ir randu nebesimato, tik labai jau skaudejo kaklas((((
iskart po operacijos pakraujavo kokia valanda..ir viskas siandien 4 diena po ir toks jausmas kad menesines prasidejo (menstruaciniai skausmai, kraujavimas...(raudonai nes iki to tepliojo del negimdinio nestumo) aisku as ju labai laukiau, kad greiciau viskas atsistatytu..tik nezinau ar cia tikrai jos nors man taip tikrai atrodo)))) blush2.gif
papasakokite kaip ir kada kitoms prasidejo menesines (ar sutriko ciklas), kada po operaciju pradejote planuoti leliuka??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 30 gegužės 2007 - 15:37