Oi, merginos, kiek jūs daug visko prirašėt, norėčiau pakomentuoti kai kurias žinutes.
QUOTE(Sandrag @ 2007 02 08, 10:59)
Siaip is dalies mama yra teisi-moteriai seima-tai tevai ir vaikai, nes vyru tureti gali daug

Tik tevai ir vaikai niekada neisduos, neatstums, kai skaudu ir liudna, nepaliks, jei susirgsi staiga.
Savo antro vyro dabar i seimos savoka nebeileidziu. Jis siai dienai yra, ok. Jei rytoj jo nebus-visada man isliks ir mane parems TIKROJI SEIMA
Mano mamos tikslas yra, kad aš šitaip mąstyčiau... Ir iš kai kurių pasisakymų suprantu, kad dauguma sutinkat, kad mama yra pirmoj vietoj, o vyras - svetimas, vaikų darytojas ir pinigų uždirbėjas.
Nežinau, nežinau... Mano aplinkoj labai daug moterų, kurios taip pat savo tėvus ir brolius stato į pirmą vietą. Vyro uždirbami pinigai yra skiriami moters ir vaiko reikmėm, paskui tėvams, seserims, o jei staiga pritrūksta pinigėlių namų ūkiui, vyras yra puolamas, kad "tu mažai dirbi, per mažai pinigų uždirbi, pasiieškok pelningesnio darbo, arba keliom pamainom dirbk, bet kad būtų pinigų!" Neįtikėtina ar ne? Mano mama tokias moteris man visada stato pavyzdžiu... Pvz., mano vyras turi savo verslą, o štai mano giminaičiui nelabai kaip su darbais sekasi. Na tai skambina mano mama ir sako, pasakyk savo vyrui, kad giminaičiui duotų darbo. Hm... Na mano vyras labai geros širdies ir jei jis turėtų galimybę ko gero to darbo duotų. Bet šiuo atveju pas jį verslas toks, kad ten nereikia žmonių brigados, jis pats vienas apsisuka. O jei priimtų žmogų, sumažėtų pajamos ir kai kurie mūsų poreikiai liktų nepatenkinti. Viską taip pat paaiškinau mamai. Jos atsakymas: "bet kokia tu vis dėlto egoistė. Tu pirmiausia žiūrėk savo šeimos, kad tavo šeimai gerai būtų, o tu tik apie vyrą galvoji"

Šiuo atveju, kaip ir visada į šeimos sąvoką įeina mama ir giminės, bet jokiu būdu ne vyras. Tai kuris čia teisus????