 
                
                    
                        
                                    
                
                sonatina vakar dariau marsa,tik vietoj cukraus dejau daugiau mars sokoladuku,gavosi liuks  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Liova @ 2007 03 19, 14:29)
Siandien darysiu vistiena jogurto padaze  Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai
  Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai 
 Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai
  Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai 
Dariau su paprastu naturaliu jogurtu, tai turiu pasakyt, kad isejo per rugsciai
 Seip pati vistyte tai skani buvo
  Seip pati vistyte tai skani buvo  
 Sonatina, o tas padazas kuri tu naudoji, jis majonezinis?
                Sveikos  .Ir as jungiuosi i Sonatinos gerbeju gretas
 .Ir as jungiuosi i Sonatinos gerbeju gretas  .
 .
Balandeliu apkepas jau keptas du kartus .Fantastiskas patiekaliukas
 .Fantastiskas patiekaliukas  .
 .
Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
                
                
             .Ir as jungiuosi i Sonatinos gerbeju gretas
 .Ir as jungiuosi i Sonatinos gerbeju gretas  .
 .Balandeliu apkepas jau keptas du kartus
 .Fantastiskas patiekaliukas
 .Fantastiskas patiekaliukas  .
 .Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 12:22)
Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
As kepiau apie 20min. Ir viskas buvo
 Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.
  Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.  
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
QUOTE(Justicija @ 2007 03 20, 10:39)
As kepiau apie 20min. Ir viskas buvo   Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.
  Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.  
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
 Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.
  Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.  
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad
 .
 .
                
                                    
                QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 12:50)
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad  .
 .
 .
 .Na man ir buvo kietoki svogunai, o gal per storom riekutem supjausciau... O dabar tai svogunus pjaustau smulkiais gabaliukais, kartais net ir pamidorus...
 Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...
 Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...   
 pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo.
 ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
 ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.   
                
                                    
                QUOTE(Justicija @ 2007 03 20, 11:23)
Na man ir buvo kietoki svogunai, o gal per storom riekutem supjausciau... O dabar tai svogunus pjaustau smulkiais gabaliukais, kartais net ir pamidorus...   Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...
 Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...   
 
pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo. ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
 ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.  
 Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...
 Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...   
 pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo.
 ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
 ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.  
Nu isemiau jau is orkaites savo kepini.Vandens nemazai,bet paragavau,skonis tikrai geras.Man atrodo,kad is tikruju kita karta kepant reikia viska smulkiau supjastyti.
Norejau paklausti,kazin kas skaniau prie tos zuvies - ryziai ar bulves
 ?
 ?
                
                                    
                
                Sonatina, kaip panaudoti kaparėlius, pvz. prie kepsnio, niekad negaminau...
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(MELDA @ 2007 03 20, 14:25)
Sonatina, kaip panaudoti kaparėlius, pvz. prie kepsnio, niekad negaminau...
Įkišiu savo trigrašį
 kažkaip man neteko matyti kaparėlių kepsniuose
  kažkaip man neteko matyti kaparėlių kepsniuose   Bet va padažas prie kespnio su kaparėliais tai
  Bet va padažas prie kespnio su kaparėliais tai   
   Ypač skanu pre žuvies.  Italų virtuvėj nemažai tokiu padažų, kiek teko valgyt (ir Lietuvoj "itališką" virtuvę pristatntys restoranai ir kavinė tokius padažus patiekia).
 Ypač skanu pre žuvies.  Italų virtuvėj nemažai tokiu padažų, kiek teko valgyt (ir Lietuvoj "itališką" virtuvę pristatntys restoranai ir kavinė tokius padažus patiekia). O šiaip tai su žaliomis salotomis kaparėliai
 niam kaip skanu, picose su žuvimi dažnai naudojami.
 niam kaip skanu, picose su žuvimi dažnai naudojami.
                
                                    
                QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 10:50)
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad  .
 .
 .
 .o as svogunu nedejau
 kadangi nelabai juos megstu, tai ir nedejau
 kadangi nelabai juos megstu, tai ir nedejau   ir man zuvyte per 15 min iskepe labai gerai
  ir man zuvyte per 15 min iskepe labai gerai   
                
                                    
                
                Kepiau savaitgali Šokoladini pyraga Trupinėlis , skanus, tik labai jau saldus gavosi   Kita karta desiu tik puse indelio kondensuoto pieno.
  Kita karta desiu tik puse indelio kondensuoto pieno.
                
                                    
                
                
                
             Kita karta desiu tik puse indelio kondensuoto pieno.
  Kita karta desiu tik puse indelio kondensuoto pieno.
                
                                    
                 
    






