Šiandien pietums dariau "Keptus paplotėlius su sūriu". Tai iš pradžių viską dėjau tiksliai pagal receptą, bet kadangi, mano manymu, tešla gavosi gerokai per skysta, tai dar dėjau truputį daugiau miltų. Valandą tos tešlos irgi nelaikiau, gal tik apie pusvalandį

Galiausiai iš tešlos padariau kelis didesnius rutulius ir įdėjus įdarą sulanksčiau kaip čeburėkus. Buvo labai skanu

Visgi norėjau pasitikslinti, o kam tiek ilgai tą tešlą laikyti?
O kadangi sesuo labai mėgsta pirktines tas bandeles su dešrele viduj, tai dar prikepiau ir visą skardą "Sagų". Tikrai labai paprastai ir greitai padaroma, ir svarbiausia skanu

. Kol nunešiau mamai į darbą tuos paplotėlius-čeburekus, grįžus sagų jau beveik nebebuvo

. Kitąkart reikės daugiau daryti (nes šįkart pabandymui tik vieną lakštą tešlos tedėjau, o pakuotėj jų buvo du)