dange, gal tada pamėgink labai plonai patept formeles aliejumi... Ir prieš išimdama šiek tiek paaušink formoje

Limcamca, džiaugiuosi, kad patiko

agotai, labai maloni, kad ir tortas, ir tinginys gavosi skanūs

cosma, na ką galiu pasakyti... Aš jei recepte matau ingredientą, kurio nemėgstu, jo visiškai nededu

Nike, smagu, kad žuvis patiko

Jasmin, ačiū

Delta-2, pamėgink su serbentų uogiene - man regis ji šiame pyrage tinkamiausia

pince, na ir nežinau, kodėl... Jau daug kartų kepiau šį apkepą - visuomet puikiai pakyla, o vėliau šiek tiek nusileidžia...

BOMBONKE

Liova, aš pati su jogurtu niekada nedariau, nes man šiame patiekale esmė ir yra būtent tas mano naudojamas padažas... Teoriškai jis yra jogurtinis, bet pakankamai riebus ir panašesnis į majonezinį... Džiaugiuosi, kad vištiena garstyčių padaže gavosi skani

vyšnele, ačiū

MELDA, kaparėlius dažniausiai dedu ant picų

Bliss, jei kepsi su puse indelio kondensuoto, parašyk, kaip sekėsi

Comma, per 40 min. kotletai tikrai iškepa

Papildyta:
PaMeL, stalas atrodo įspūdingai

Net, ačiū

Agnužėle, keksas atrodo

Monica, nors ir neoperatyviai, bet merginos jau atsakė - tešlą geriausia padalinti į nedidelius gabaliukus, sudėti į atskirus maišelius ir išimti iš šaldiklio tik po vieną gabaliuką prieš tarkuojant

brytva, turbūt nepilčiau aš nieko daugiau į padažą - turėtų užtekti skysčio iš sviesto ir medaus... Įberk sausų garstyčių ir viskas...
O dėl kalafioro merginos jau atsakė

vivulyte, džiaugiuosi, kad spurgos pavyko

vitaliux, knygos tikrai nežadu išleisti, nes ne aš sugalvojau šiuos receptus

kaaaramele, džiaugiuosi, kad apkepas jums patiko

Gilute, labai malonu, kad tiek patiekalų išbandei

logika, gal obuoliai nebuvo sultingi?

laurindre, tešla ir turi gautis tiršta kaip pasta, o plonai ištepiau tiesiog šaukšteliu - braukiau ratais ir tiek...

ausram1, atleisk, bet tikrai nežinau...

ingutei, o tu pamėgink kepti be riebalų - tiesiog pati šalia nuolat būk ir stebėk - kai tik apkepa - apversk ir tikrai nieko baisaus nenutiks

O dėl banano - tik nedėk neprinokusio - bus tikrai neskanu... Aš jau rašiau, kad dariau su avietėmis - irgi buvo skanu