ingutei, atraižų greičiausiai nesigavo dėl to, kad tešlą per storai kočiojai... Kuo ploniau iškočioji, tuo didesnis lakštas gaunasi, o tuo pačiu ir atraižų lieka... Kremo ir man daug gavosi, bet aš jį tiesiog tolygiai paskirsčiau ant visų lakštų ir lengvai paspaudžiau... Na gal kitą kartą (jei dar pasiryši) pavyks geriau...
Salvi, džiaugiuosi, kad žuvis pavyko

Ir aš tikrai ne profesionali virėja, o tik profesionali finansininkė
Liova, labai malonu, kad kiauliena korėjietiškai gavosi skani

O kaip tinginys?
birdie, ačiū

Tikiuosi ir kiti patiekalai puikiai pavyks
cosma, labai džiaugiuosi, kad lietiniai ir balandėlių apkepas jums patiko

Sūrelį į makaronus dėjau Mūsų tepamą varškė su žalumynais...
Net, bruknių padažą ir aš teturėjau pirktinį, bet vis tiek buvo skanu
Asarele, visoms dariusioms "Marsą" taip gavosi - čia greičiausiai karamelė taip pasielgė...

Na bet skoniui tai nepakenkė
Burbuk, Šepardo pyragai tikrai geras dalykas

Džiaugiuosi, kad patiko
Comma, man, tiesą sakant, mililitrais patogiau matuoti, nei sverti (gal todėl, kad neturiu normalių svarstyklių...) - vieną kartą kresteli ir daugiau miltai gi nebesusispaudžia
LINUTUKE, aš tai nemėgstu tų pirktinių biskvitų būtent dėl jų nenatūralaus purumo - nuo didesnio drėgmės kiekio iš jų nieko nebelieka...

Pamėgink kitą kartą pati išsikept biskvitą
Gilute, dar kartą peržiūrėjau recepto
originalą - na tikrai tešlai reikia tiek produktų, bet dabar jau nebeatsimenu, kaip aš dariau... Gal tikrai pamėgink kokio kito pyrago tešlą

Pavyzdžiui,
šito
Mama_Tania, bandelių purumas, mano nuomone, priklauso nuo miltų kiekio - jei padauginai, tešla ir gavosi ne tokia puri... Aš mieliau palieku tešlą lipnią, bet tada kepiniai gaunasi minkšti