Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(populi @ 2007 04 24, 13:24)
Užpildžiau ir persiunčiau kolegoms. Nes žiuriu vyrukų trūksta. bigsmile.gif

Didelis didelis aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos visos! Pasidariau diplominiui anketa, bet nezinau, kaip prisistatyma parasyti anketos pradzioje. Gal kas turit koki pavyzdeli? Buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
Na VUKHF bakalauro baigiamojo darbo apimtis yra apie 2 spaudos lankus, t.y. nuo 40 lapu. Tikrai nera butinybes isspausti 60 lapu smile.gif
Sriftas 12, kas 1.5 eilutes, lygiavimas justified, skyriu pav didziosiomis raidemis, paryskintai (po ju vienos eilutes tarpas)...ir dar daug visokiu smulkiu reikalavimu smile.gif

O kaip ten tuos plagiatus tikrina kazi? Ziuri, kad visas darbas nesikartotou, ar ir atskiras dalis gali tikrinti? Idomi kazkaip sistema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 04 24, 19:48)
Sveikos visos! Pasidariau diplominiui anketa, bet nezinau, kaip prisistatyma parasyti anketos pradzioje. Gal kas turit koki pavyzdeli? Buciau labai dekinga bigsmile.gif

Pradzia gali buti tokia:

Esu Vilniaus universiteto bakalauro studentė, rašanti bakalauro darbą „XXX“. Tuo tikslu atlieku apklausą, kuria siekiu išsiaiškinti kas darbuotojus motyvuoja kompanijoje.
Prašome atidžiai perskaityti kiekvieną klausimą ir pasirinkti Jums labiausiai atitinkantį atsakymą. Jei nerasite Jums reikiamo atsakymo į laisvą eilutę įrašykite savąjį.
Anketa yra anoniminė. Jūsų duomenų ir atsakymų konfidencialumą garantuojame.

Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 04 25, 16:05)
Pradzia gali buti tokia:

Esu Vilniaus universiteto  bakalauro studentė, rašanti bakalauro darbą „XXX“. Tuo tikslu atlieku apklausą, kuria siekiu išsiaiškinti kas darbuotojus motyvuoja kompanijoje.
Prašome atidžiai perskaityti kiekvieną klausimą ir pasirinkti Jums labiausiai atitinkantį atsakymą. Jei nerasite Jums reikiamo atsakymo į laisvą eilutę įrašykite savąjį.
Anketa yra anoniminė. Jūsų duomenų ir atsakymų konfidencialumą garantuojame.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
labas gal kas darot kokybini tyrima?
kiek turiu metodologines dalies pavyzdziu visi kiekybiniai, gal kas turit kokybinio, siaip mazdaug isivaizduoju kaip rasosi, bet noretusi pamatyt konkretu pavyzdi .
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir aš vargstu su B smile.gif
Gal galėtumėte užpildyti anketą http://www.apklausa.....php?form=11502
žinau, kad nėra tobula, bet jau nebegaliu taisyti, nes esami atsakymai anuliuojasi wink.gif Taigi nepykit smile.gif
Atsakyti
Uzoildziau pioneer.gif O kiek planuoji apklausti?
Atsakyti
labu. as tai rasau diplomini is turizmo srities smile.gif ir kaip man jis nesiraso... unsure.gif kazkaip sunkiai stumiuosi i prieki. kai paskaiciau Jusu visu pasisakymus dar labiau sutrikau...
Atsakyti
Aš tai jau daugmaž viską kaip jau ir turiu... Liko parašyt santrauką, išverst ją į anglų kalbą, sudaryt žodinėlį, literatūrą, viską gražiai sudėliot, apšlifuot ir jaučiu jau neužilgo nešiu vadovei, kad pažiūrėtų... Tikiuosi, kad jai tiks, nes jei reiks dar kažką taisyti, tai ojoj unsure.gif doh.gif Nes ir taip vos beprirašiau aš tuos 50 psl. kiek mums reikia minimaliai... Tikiuosi, kad daugmaž viskas bus į temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 27 balandžio 2007 - 22:13
Sveikos bendravargės, norėjau paklausti, kur jūs ruošiatės darbus įrišti, mane domina Kauno mieste. Reikia viską į ateitį numatyti blink.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad pas mus isikure fakultete Copy1 "kampeliai" irisa.Tai pas juos ir nesiu.
As vakar atidaviau pirmini varianta savo vadovui.. Liko santrauka parasyt ir i anglu kalba..dar kai ka apslifuot. Zodziu, pabaiga ne uz kalnu thumbup.gif
Atsakyti