kiek supratau tai pagrinde turi buti tyrimai, ju analize, mano indelis i juos
Sveikos! matau cia nemazai rasanciu, gal kas galetu placiau pasakyti apie baigiamojo darbo pristatyma, mums reikia padaryti power point'u - ka ten tiksliai reikia daryti?
Prisijungiu prie visų rašančiųjų
Kaip gaila, kad viską, ką jau esu parašiusi palikau darbe
Tai šios 4 laisvos dienos šuniui ant uodegos. O būčiau nors koreliacinę analizę pasidarius
Brangiosios mamutes, gal tarp Jusu yra psichologiu? rasau B ir nerandu keliu metodiku aprasymo nors uzsimušk
gal kas naudojote ir aprasinejote tokias tyrimo metodikas kaip MASC ir Antonovsky -gyvenimo orientacijos klausimynas? Help mergaitės ,skolinga neliksiu.
QUOTE(lucja @ 2007 04 30, 14:51)
Sveikos! matau cia nemazai rasanciu, gal kas galetu placiau pasakyti apie baigiamojo darbo pristatyma, mums reikia padaryti power point'u - ka ten tiksliai reikia daryti?
ar niekas neraso
QUOTE(lucja @ 2007 05 02, 12:04)
Aš dar iki power point dar neatkeliavau
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 03, 01:25)
Viskas. darbas parasytas. Apie ppt mastysiu po kurio laiko, kai atsidziaugsiu, jog jau rasyt nebereikia. o kada gynimai, kad jau ppt rupi? 
O darbo vadovas jau pažiūrėjo tavo darbelį?
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 04, 01:26)
Tai šaunu tuomet
Šaunuolės
Baltai pavydžiu, aš tik nuo vakar pradėjau ir turiu 20 dienų.
Idomu ar pavyks ką nors parašyti? Beje rašysiu tik vakarais po darbo.
Sveikutes, jungiuosi prie jusu
Puikiai tave suprantu, nes pati esu panasioj padeti.. liko 3 savaites, parasyta tik 40% darbo (teorija ir siek tiek tiriamosios dalies).. Nezinau, kaip cia bus...
Prasyciau, mergaites, jusu pagalbos. Uzpildykit prasau sia anketa, ji man reikalinga diplominiui. Aciu !!
http://www.apklausa.....php?form=11633
QUOTE(populi @ 2007 05 04, 09:04)
Šaunuolės
Idomu ar pavyks ką nors parašyti? Beje rašysiu tik vakarais po darbo. 
Puikiai tave suprantu, nes pati esu panasioj padeti.. liko 3 savaites, parasyta tik 40% darbo (teorija ir siek tiek tiriamosios dalies).. Nezinau, kaip cia bus...
Prasyciau, mergaites, jusu pagalbos. Uzpildykit prasau sia anketa, ji man reikalinga diplominiui. Aciu !!
http://www.apklausa.....php?form=11633