Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Kaip pavydžių parašiusioms blush2.gif Taip laukiu, kada ir aš galėsiu pasakyti - VISKAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 05 04, 21:30)
Kaip pavydžių parašiusioms blush2.gif Taip laukiu, kada ir aš galėsiu pasakyti - VISKAS biggrin.gif

Aš ir pavydžiu, verysad.gif
aš įstrigusi mirties taške. Beje rašau apie Lietuvos įvaizdžio formavimą tai jei kas kokios medžiagos turite labai laukčiau. 4u.gif Atsidėkočiau.
Atsakyti
Sveikos, bendravarges 4u.gif
as irgi rasau... doh.gif "Garsinis kinematografas.Pirmieji bandymai ir technologijos" tokia vat temele pas mane ax.gif ech... doh.gif jau nei minciu, nei noro, nei ideju.. o teksto vis truksta blink.gif antradieni katedrinis gynimas, ziesim ka komisija pripasakos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 04, 15:49)
Atsakiau smile.gif Ka studijuoji, kad tokia tema? Beje, anketos pavyzdi tikriausiai reikia isegt i priedus.. reiketu sutvarkyt  4u.gif

Studijuoju verslo vadyba. O darbas is marketingines puses daugiau, apie pardavimus atskiruose tinkluose, kas skatina prekiu judejima ir pan.

O ka konkreciai reiketu sutvarkyti? Apklausa? Na ji nera labai jau superine, pirma karta dariau, bet tie klausimai man buvo aktualus.
Atsakyti
na nera pakankamai variantu (kaip irodymas, kad nemazas procentas pasirenka "kita"), taip pat prie kazkurio klausimo (nebepamenu), jei pasirenki atsakyma "ne" turetu buti parasyta, kad jei ne, tai pereiti pie klausimo nr....
be to, anketos pradzioje turi buti glaustai isedestyta, kam tie tyrimo rezultatai bus naudingi, ka siekiama suzinoti smile.gif
As turejau viena semestra dalyka, kur mokemes atlikti apklausas, sudarineti anketas. Dabar labai praverte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 07, 22:01)
na nera pakankamai variantu (kaip irodymas, kad nemazas procentas pasirenka "kita"), taip pat prie kazkurio klausimo (nebepamenu), jei pasirenki atsakyma "ne" turetu buti parasyta, kad jei ne, tai pereiti pie klausimo nr....
be to, anketos pradzioje turi buti glaustai isedestyta, kam tie tyrimo rezultatai bus naudingi, ka siekiama suzinoti smile.gif
As turejau viena semestra dalyka, kur mokemes atlikti apklausas, sudarineti anketas. Dabar labai praverte smile.gif

Na matai, neturejau tokio dalyko, tai ir nezinau kaip tas anketas sudarineti..
O glausta informacija pateikta, kuriuo tikslu daroma si anketa. Be to si anketa nera darbo pagrindas, tai tik kaip priedas, papildoma informacija.
Atsakyti
Na, ką - vėl grįžau prie darbelio... O darbelio tai visa krūva, net nežinau ko griebtis ir nuo ko pradėt blink.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Ups... Ne čia parašiau... doh.gif
Atsakyti
Lietuvos įvaizdis

Sveikos,
pagaliau ir aš priėjau savo darbe iki tyrimo. Jei galite prašau atsakyti į anketos klausimu. Būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
nagi, kaip kam sekasi rašyt? smile.gif aš tai vienu metu rašau, 4 egzam ruošiuos ir dar vieną semestrinį darbą užbaiginėju. dabar net skaipe pachatint puse val oo kokia prabanga, nekalbant apie visa kita rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 05 16, 20:15)
Lietuvos įvaizdis

Sveikos,
pagaliau ir aš priėjau savo darbe iki tyrimo. Jei galite prašau atsakyti į anketos klausimu. Būsiu labai dėkinga.  4u.gif

atsakiau rolleyes.gif prašom
Atsakyti
Atsakiau ir as 4u.gif populi> o ka Tu studijuoji, kad tokia tema rasai? iki kada Jums reikia iregistruot galutini varianta?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 18, 18:01)
Atsakiau ir as  4u.gif populi> o ka Tu studijuoji, kad tokia tema rasai? iki kada Jums reikia iregistruot galutini varianta?

As studijuoju ekonomika specializacija Marketingas, atiduoti reikia iki 30d. Bet man nelabai sekasi, nes destytoja nerodo jokio demesio.
Nors tema ji sugalvojo, as pradzioje norejau rasyti apie reklama.
zhmonijus, ką tu studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 05 04, 10:04)
Šaunuolės thumbup.gif
Baltai pavydžiu, aš tik nuo vakar pradėjau ir turiu 20 dienų. verysad.gif  Idomu ar pavyks ką nors parašyti? Beje rašysiu tik vakarais po darbo.  doh.gif

sveika smile.gif na manau kad jei labai sistemingai dirbsi, nesiblaskysi nuo vieno prie kito parasysi. galiu paskyti viskas yra imanoma. bet del ivertinimo tai nezinau g.gif gali buti kad gausi ir auksciausia, bet gali buti ir nelabai aukstas. svarbiausia per gynima neparodyt kiek idirbio tu idejai ir irodyt kad tu tikra tuo ka rasiai. sekmes
Atsakyti