Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Mano komisijoj 2 kirviai, 1 lape kuriai kaip uzplauks, 1 menininkas ciuoztelejes ir 1 neaiski (nesu macius).. O mama mia doh.gif
jauciu kaip bebutu, visos cia nervuojasi kaip uz Tevyne...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 06 02, 13:01)
VGTU. O pas mus nepraleidzia gan daznai cry.gif Praeitais metais 20 % buvo cry.gif Siuo metu mano grupej vienas vaikinas eis gintis 6 karta blink.gif  blink.gif

Kosmaras koks!! doh.gif O tai kokia cia specialybe?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 06 03, 00:37)
Mano komisijoj 2 kirviai, 1 lape kuriai kaip uzplauks, 1 menininkas ciuoztelejes ir 1 neaiski (nesu macius).. O mama mia  doh.gif
jauciu kaip bebutu, visos cia nervuojasi kaip uz Tevyne...

mano komisijos sudėtis labai panaši. verysad.gif
O aš dar net prezentacijos neturiu, gal panos kas nors turite kokios medžiagos apie prezentacijos ruošima. Turiu šiandien paruošti, nes ryt būsiu išvažiavus, o ketvirtadienį jau gynimas. blink.gif
Beja man gynimas ne iš pačio ryto tai ryte užsirašiau į kirpyklą, kad ne taip nervuočiausi. ax.gif
Atsakyti
niu va, ir as jau pridaviau vakar savo "isgimdyta" vaika ax.gif jei viskas gerai, tai kita savaite ir gynimas... unsure.gif pavydesiu toms, kurios jau bus po visko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 06 02, 13:01)
VGTU. O pas mus nepraleidzia gan daznai cry.gif Praeitais metais 20 % buvo cry.gif Siuo metu mano grupej vienas vaikinas eis gintis 6 karta blink.gif  blink.gif

o kokia spec. mokais? as tai ir VGTU bet pas mus aiskinamasis 50-60psl. ir 6-7 breziniai... g.gif

as tai ir va sian pridaviau savo darba 16d. gintis blink.gif bijau biskuti tik to kad is visu mano kursioku pati paskutiniausia ginsiuos ir tai bus 6 diena gynimu ir plis sestadienio rytas... oi joi blink.gif na kaip nors bigsmile.gif

sekmes visom!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 05 birželio 2007 - 20:13
visoms sekmes 4u.gif as jau po visu vargu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2007 06 05, 21:11)
o kokia spec. mokais? as tai ir VGTU bet pas mus aiskinamasis 50-60psl. ir 6-7 breziniai...  g.gif

as tai ir va sian pridaviau savo darba 16d. gintis  blink.gif bijau biskuti tik to kad is visu mano kursioku pati paskutiniausia ginsiuos ir tai bus 6 diena gynimu ir plis sestadienio rytas... oi joi  blink.gif  na kaip nors  bigsmile.gif

sekmes visom!!!  thumbup.gif

izvelk geraja puse - komisija bus jau pavargus, tai gal bus atlaidesni mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(naaringiux @ 2007 06 05, 21:40)
visoms sekmes  4u.gif as jau po visu vargu  ax.gif

kaip saunu!!!! sveikinu!!! 4u.gif o kaip, ar baisu buvo?kaip sekes? bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš kątik po visų vargų... drinks_cheers.gif
buvo labai labai baisu, toks vaizdas, kad tam darbe atseit nieko gero, bet parašė 8 thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sweikos mergytes, l.senai cia buwai kai tik pradejau diploma daryt bet wa 1dieni jau wiskas baiges thumbup.gif pagaliau baigiau ta istaiga net saldu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natie: 06 birželio 2007 - 15:31
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 06 06, 14:11)
ir aš kątik po visų vargų...  drinks_cheers.gif
buvo labai labai baisu, toks vaizdas, kad tam darbe atseit nieko gero, bet parašė 8  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(natie @ 2007 06 06, 16:31)
sweikos mergytes, l.senai cia buwai kai tik pradejau diploma daryt bet wa 1dieni jau wiskas baiges  thumbup.gif  pagaliau baigiau ta istaiga net saldu  drinks_cheers.gif

kaip as jums pavydziu blush2.gif ne tas zodis unsure.gif
bet vistiek kuo didzisusi jums sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzzze: 06 birželio 2007 - 15:47
Sveikinu mergaites thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

pasakykit kaip rengsites per ginimus..? blush2.gif
Atsakyti
Man tai su apranga isvis tragedija doh.gif Esu 9 men nescia, turiu bridzus, dzinsus, dzinsini sarafana- bet cia ne drabuziai gynimui. o del vienos dienos kostiumelio pirkt nera galimybiu. Vat cia tai problema doh.gif
Atsakyti