QUOTE(boruzzze @ 2007 05 20, 13:06)
.. ir as rasau bakalaurini darba

tik man reikejo sita tema atrasti anksciau, o tai cia paskaicius butu mane sazine sugrauzus ir gal jau buciau pabaigus parasyti
bet as kazkaip nemoku, vis tempiu paskutienai akimirkai
raimyte, gerai jei tau pavyx parduot savo darbuka, bet tas kuris pirks tures apsidziaugt jei nepaklius i gaudinejamu asmenu spastus, mat kiek girdejau yra kazkokia programa, i kuria ivedus parasyta darba suziurima ar jis nera nukopintas

nors kaip supratau kad siemet terasai, tai dar gal nepakliutu
rašydama žinutę padariau liapsusą, reikėjo rašyti ne rašau, o rašiau, RAŠIAU...

tai yra darbas jau yra parašytas. šiaip dėl paties darbo, tai aš ir nesakau, kad kopijuoti reikia, tam ir pridedu medžiagos, kad būtų galima pasikoreguoti, be to galima kursinį daryti arba referatų. o dėl tikrinimo programos, tai čia nėra visai tiesa. tiesą sakant bakalauro darbai kiek turiu patirties ŠU bei VPu ir tam tikrais atvejais VU yra skaitomi palyginus atmestinai

, ŠU į magistro darbus kartais pro pirštus pažiūrima. dar tiesa ŠU viešajame administravime žinau paskaitas skaitančių žmonių (atseit dėstytojų), kurie bakalaurinius studentams rašo: t.y. studentas pasirenka pas jį rašyti, o jis jam už gerą mokestį tą darbą pats parašo. aš pati vienam žmogui iš to viešojo administravimo pernai rašiau, tai atsimenu jis buvo labai supanikavęs, kad nespėjo pas tą rašantį dėstytoją temos pasirinkti... apie kokį tikrinimą gali būti kalbama, ar ne...