Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

sveiki, rašiau šiems metams bakalauro darbą (ŠU) - "Dydžio vaizdinių formavimas pradinėje mokykloje". pasirinktas tyrinėjimo aspektas - žaidimo metodo taikymas formuojant dydžio vaizdinius per matematikos pamokas pradinėje mokykloje. kadangi pasirinktas tik vienas aspektas, tai darbe yra kur plėstis, iš to darbo galima būtų pasidaryti gerą kursinį ir dar porą neblogų referatų... g.gif standartiniais parametrais žiūrint, darbas yra 45 puslapių apimties. jame yra teorinė dalis ir tiriamoji dalis, kuriai buvo apklausti 200 mokinių ir 50 mokytojų. nėra sumario anglų kalba, nes jis buvo parašytas lenkų ir latvių kalbomis, ir jo neparduosiu.... ax.gif

taigi noriu šituo darbu atsikratyti, nes tvarkau namus vasarai. už teorinę ir tiriamąją dalį, kurios yra du variantai - su stulpelinėm ir apvaliom diagramom - (čia nuo skonio priklauso biggrin.gif), už beveik visas užpildytas anketas (dalį jų (apie 10)katinas apsisiojo) bei už dalį iš įvairių literatūros šaltinių surinktos medžiagos norėčiau gauti 350 litų... ax.gif
Atsakyti
.. ir as rasau bakalaurini darba umn.gif wacko.gif tik man reikejo sita tema atrasti anksciau, o tai cia paskaicius butu mane sazine sugrauzus ir gal jau buciau pabaigus parasyti tongue.gif
bet as kazkaip nemoku, vis tempiu paskutienai akimirkai blush2.gif

raimyte, gerai jei tau pavyx parduot savo darbuka, bet tas kuris pirks tures apsidziaugt jei nepaklius i gaudinejamu asmenu spastus, mat kiek girdejau yra kazkokia programa, i kuria ivedus parasyta darba suziurima ar jis nera nukopintas unsure.gif nors kaip supratau kad siemet terasai, tai dar gal nepakliutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 05 20, 13:06)
.. ir as rasau bakalaurini darba  umn.gif  wacko.gif tik man reikejo sita tema atrasti anksciau, o tai cia paskaicius butu mane sazine sugrauzus ir gal jau buciau pabaigus parasyti  tongue.gif 
bet as kazkaip nemoku, vis tempiu paskutienai akimirkai  blush2.gif

raimyte, gerai jei tau pavyx parduot savo darbuka, bet tas kuris pirks tures apsidziaugt jei nepaklius i gaudinejamu asmenu spastus, mat kiek girdejau yra kazkokia programa, i kuria ivedus parasyta darba suziurima ar jis nera nukopintas  unsure.gif  nors kaip supratau kad siemet terasai, tai dar gal nepakliutu  biggrin.gif

rašydama žinutę padariau liapsusą, reikėjo rašyti ne rašau, o rašiau, RAŠIAU... ax.gif tai yra darbas jau yra parašytas. šiaip dėl paties darbo, tai aš ir nesakau, kad kopijuoti reikia, tam ir pridedu medžiagos, kad būtų galima pasikoreguoti, be to galima kursinį daryti arba referatų. o dėl tikrinimo programos, tai čia nėra visai tiesa. tiesą sakant bakalauro darbai kiek turiu patirties ŠU bei VPu ir tam tikrais atvejais VU yra skaitomi palyginus atmestinai smile.gif, ŠU į magistro darbus kartais pro pirštus pažiūrima. dar tiesa ŠU viešajame administravime žinau paskaitas skaitančių žmonių (atseit dėstytojų), kurie bakalaurinius studentams rašo: t.y. studentas pasirenka pas jį rašyti, o jis jam už gerą mokestį tą darbą pats parašo. aš pati vienam žmogui iš to viešojo administravimo pernai rašiau, tai atsimenu jis buvo labai supanikavęs, kad nespėjo pas tą rašantį dėstytoją temos pasirinkti... apie kokį tikrinimą gali būti kalbama, ar ne...
Atsakyti
As studijuoju kulturos vadyba, bet darbas is marketingo smile.gif turiu atiduot iki penktadienio, dar liko sutvarkyt struktura, nes rasiau ne visai pagal katedros reikalavimus. Ir recenzento neturiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip manot kokį tyrimo atrankos metodą pasirinkti - ar tikslinę atranką ar sniego gniūžtės. Man reikia apklausti neįgalių vaikų mamas. Bet skaičiau kad sniego gniūžtės atranka nėra patikima, tikriausiai tai gali nepatikti komisijai, vertinančiai darbą?
Atsakyti
O gal kas jau prezentacija ruosia. Ka i ja reikia detik, kad nebutu per daug, ir matytusi, kad kazka padarei? Visa diena suku galva doh.gif
Atsakyti
Siandien pridaviau savo bakalauro darba biggrin.gif Dabar einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
As siandien pritinausi 3 kopijas savo bakalauro, isvis gavosi 180 lapu... isbaigiau printerio rasalus beveik blush2.gif is kambario isgrudau suni biggrin.gif ryt vaziuoju irist, pirmadieni priduosiu. Is esmes liko per svaitgali ppt pasidaryt - kita savaite vadovas gales mane suvarinet del jo smile.gif
Miegot dar neinu..is jaudulio musiet (reikes perskaityt n-aji karta, ar kur kokios nesamones neiveliau)...
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 26, 00:53)
As siandien pritinausi 3 kopijas savo bakalauro, isvis gavosi 180 lapu... isbaigiau printerio rasalus beveik  blush2.gif is kambario isgrudau suni  biggrin.gif ryt vaziuoju irist, pirmadieni priduosiu. Is esmes liko per svaitgali ppt pasidaryt - kita savaite vadovas gales mane suvarinet del jo smile.gif
Miegot dar neinu..is jaudulio musiet (reikes perskaityt n-aji karta, ar kur kokios nesamones neiveliau)...

Mums reikejo net keturias kopijas priduot doh.gif O mano visos po 70 lapu rolleyes.gif

o kodel vadovas gales suvarinet? g.gif taigi pridavus jau nebe vadovas o recenzentas skaitys.
Atsakyti
tai vadovas zadejo pakonsultuot del pacio pristatymo.. Tai sakau, kad gales suvarinet mano ppt biggrin.gif
Pas mus uztenka atiduot 2 kopijas, viena isirisau asmeniskai sau smile.gif
O 70 lapu tai jau link magistro apimties traukia. Mano 60 lapu yra nemazai, nes minimumas 45 lapai berods g.gif

Ar bijot gynimu? As tai su nerimu ju laukiu.. labai laukiu, is tikruju.tada jau tikrai bus baigti darbai smile.gif
Galvoju, ka cia reikes sneket, kaip apsirengt ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 29, 23:36)
tai vadovas zadejo pakonsultuot del pacio pristatymo.. Tai sakau, kad gales suvarinet mano ppt biggrin.gif
Pas mus uztenka atiduot 2 kopijas, viena isirisau asmeniskai sau smile.gif
O 70 lapu tai jau link magistro apimties traukia. Mano 60 lapu yra nemazai, nes minimumas 45 lapai berods  g.gif

Ar bijot gynimu? As tai su nerimu ju laukiu.. labai laukiu, is tikruju.tada jau tikrai bus baigti darbai smile.gif
Galvoju, ka cia reikes sneket, kaip apsirengt ir pan.  doh.gif

Na mano gryno teksto 54 puslapiai. Visa kita visokie priedai ir saltiniu saras (10 psl doh.gif )

As ginimo bijau tiesiog baisiai. Baisiai baisiai. Nes ginuosi ta diena pati paskutine kai komisijai jau bus bloga nuo musu diplominiu.
Be to, labai netenkina komisijos sudetis nes mano galva surinkta kruva blogiausiu destytuvu.
O baisiausia kad komisijoj yra destytojas kuris laikomas mano darbo srities ekspertu, taciau jis visai nesutinka su mano darbo ideja (pasake dar neskaites), o pries mane ta pacia tema (tik visai kitu kampu) ginasi mergina, kurios darbo vadovas jis yra. Vienzo, bus blogai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 05 21, 07:54)
Sveikos, o kaip manot kokį tyrimo atrankos metodą pasirinkti - ar tikslinę atranką ar sniego gniūžtės. Man reikia apklausti neįgalių vaikų mamas. Bet skaičiau kad sniego gniūžtės atranka nėra patikima, tikriausiai tai gali nepatikti komisijai, vertinančiai darbą?

jei mokėsi pagrįsti, ar argumentuoti - nuo komisijos tikrai nenukentėsi, tik reikia argumentuoti ir pateikti kriterijus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovyte @ 2007 05 21, 15:41)
O gal kas jau prezentacija ruosia. Ka i ja reikia detik, kad nebutu per daug, ir matytusi, kad kazka padarei? Visa diena suku galva  doh.gif

galiu patarti:
nereikia daug teksto ir nereikalingu dalykų smile.gif
pirmiausia reikia pateikti darbo pavadinimą, pristatyti save ir vadovo pavardę, tokia turi būti pirmoji skaidrė, paskui reikia pateikti visus parametrus: tikslą, objektą, uždavinius, metodus. geriausia pateikinėti -uždavinys - išvada, jei yra koks modelis sukurtas, būtinai pristatyti jį, svarbiausia plačiau sustoti prie tyriminio uždavinio, čia jau reikia trumpai pristatyti tyrimo rezultatus. vėliau pateikti rekomendacijas ir būtinai skaidrę - ačiū už dėmesį wub.gif

ir laukti klausimėlių wink.gif

Sėkmės gynimuose 4u.gif
Atsakyti