Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(werda @ 2008 05 13, 18:45)
Sveikos, as su savo darbu isviso giliose mariose plaukioju. Baigiau kolegija, o cia testines studijos universitete. Kolegijoje buvo baigiamasis egzaminas.
Universitete apie diplominio darbo rasymajokios info niekas neteike. Tai turiu keleta klausimu.
1. Gal kas galite paaiskinti trumpai visas tris dalis, ka kur rasyti.
Kiek suprantu pirmoje teorija, o kas antroje ir trecioje????Mano tiriamoji bus pagrįsta skaiciavimais. Anketu nebus
2. Apytikslis literaturos šalitinių sąrašas
3. Kaip sekasi visoms rasymas? Ar vadovai daug duoda komentaru. Manosios komentaras - visai neblogas darba. Supratau kad net neskaite verysad.gif  doh.gif

Pirmoje dalyje turi buti teorine temos analize, antroje aprasai savo tyrimo metodologija t.y. kokiu budu vykdei tyrima, koks jo instrumentas, kokia eiga, kokie metodai, kokie apribojimai ir pan. o trecioje dalyje jau grynai tavo tiriamoji dalis - pateiki ir aprasai rezultatus smile.gif
Atsakyti
Na va as jau katedrini gynima apsigyniau labai gerai,diplomini pridaviau,laukiu recendento klausimu ir viesojo gynimo,baisiai bijau,jaudinuos,nervuojuos,reikia gerai pristatyma poverpointu paruosti,nemoku grazaus dizaino paringti ,kad butu galima uzdeti kaip logotipa -paveiksleli ant poverpointo lapo,ir ka rasai gerai matytusi
Atsakyti
Nesijaudinkit merginos biggrin.gif tikrai neverta drinks_cheers.gif as gyniausi preis 3 m VGTU,tai mano darbo net neskaite buvo.....klausimai is bendro supratimo ir tiek...
isivaizduokit,kad jus tik viena is daugelio ... Sekmes 4u.gif
Atsakyti
manes rytoj gynimas laukiau doh.gif
Atsakyti
kai nesijauciu stipru darba parasiusi, nes niekas jo ir netikrino, artejant gynymu dienai, dreba visas organizmas:(
Atsakyti
Mano darbo irgi niekas netikrino, nes neturi laiko cool.gif Tai nežinau kaip čia bus, nes recenzentas bus pirmas žmogus, kuris skaitys mano darbą doh.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit, kas yra tyrimo instrumentarijus? Man recentas parase, kad jo nera, tai ir nezinau, kaip apsigint.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 05 29, 22:53)
Merginos, pasakykit, kas yra tyrimo instrumentarijus? Man recentas parase, kad jo nera, tai ir nezinau, kaip apsigint.

įtariu kolegas biggrin.gif
tyrimo instrumentarijus yra tyrimo pagrindimas, kodėl buvo pasirinkti būtent tokie klausimai 4u.gif valackienės knygoje socioligijos tyrimai ar kžkp panašiai, tokioj mėlynoj yra viskas aprašyta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 05 29, 19:29)
kai nesijauciu stipru darba parasiusi, nes niekas jo ir netikrino, artejant gynymu dienai, dreba visas organizmas:(

Tai gerai, neturi išankstinės nuomonės, man vadovė įkalė į galvą, kad mano darbas blogas ir negaliu dabar to jausmo atsikratyt, kaip aš dabar užtikrintai jį apsiginsiu unsure.gif O tu dabar va gali įsivaizduoti ką tik nori, todėl rinkis įsitikinimą, kad jis geras didis.gif Kai užtikrintai ginsies, visi kiti irgi bus įtikinti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

O man pasake vakar per katedrini, kad mano darbas yra idealus. thumbup.gif Ciut nenukritau blink.gif Tai dabar labai bijau to recenzento doh.gif . Kad tik provalo nebutu su tuo idealumu
Atsakyti
Na kaip gynimai visoms praejo? As vakar apsigyniau savo darba, tai dabar taip keista, kad nebera del ko jaudintis ir nervintis - neiprasta net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 03, 13:08)
Na kaip gynimai visoms praejo? As vakar apsigyniau savo darba, tai dabar taip keista, kad nebera del ko jaudintis ir nervintis - neiprasta net biggrin.gif

Aš šiandien apsigyniau, thumbup.gif atsistatydinu iš temos biggrin.gif
Atsakyti