Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(gritte @ 2008 06 07, 12:17)
Gynimas nukeltas ir man į antradienį  doh.gif Recenziją pamatysiu tik pirmadienį, nors visiems atidavė penktadienį (mano darbas buvo pasimetęs ir niekam nereikalingas  lotuliukas.gif ).

Man panašiai - daugumai jau penktadienį buvo recenzijos parašytos, o mūsų kelių - ne... Pamatysiu tik pirmadienį, arba gausiu šoką, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nus mergytes ir as jau po gynimo biggrin.gif kaip gera kaiviskas jau baigesi smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas galetumete atsiusti prezentacijos pvz. Buciau labai dekinga
iskuodaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 06, 05:35)
Pas mus irgi taip pat, įvertinimų prieš pristatymą nežinai. manau, kad rengti reikia kaip ir šiaip pristatymą rengtum, tik į klausimus recenzento (kai žinai iš anksto) pasiruošt atsakyti.

Sveikinu visas apsigynusias thumbup.gif

Pas mus taip pat.Recenzento klausimus si ryta suzinojau (nesamoningi), gynimas penktadieni, jei pasikartosiu viskas bus gerai, tik tie klausimai doh.gif dar neaisku ka komisija sugalvos paklausti g.gif
Papildyta:
QUOTE(werda @ 2008 06 09, 14:02)
sveikos, gal kas galetumete atsiusti prezentacijos pvz. Buciau labai dekinga
iskuodaite@gmail.com

Tau su power pointu pristatymas?
Atsakyti
[/quote]

aha su powerpointu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 09 birželio 2008 - 22:21
[quote=werda,2008 06 09, 22:21]
[/quote]
aha su powerpointu
[/quote]
Atsiusiu tau email'a paziuresi, kas ir kaip.
Atsakyti

Atsiusiu tau email'a paziuresi, kas ir kaip.
[/quote]

aciu labai smile.gif
Atsakyti
Na štai, apsigyniau 4u.gif Gavau 9. Truputį susimoviau per gynimą, gal ir 10 būčiau gavus. Tačiau 9 esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2008 06 10, 19:17)
Na štai, apsigyniau  4u.gif Gavau 9. Truputį susimoviau per gynimą, gal ir 10 būčiau gavus. Tačiau 9 esu labai patenkinta.

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Ir aš apsigyniau - gavau 10 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Klausimų komisija visiems gausiai uždavinėjo, bet sudirbti nei vieno nesistengė, klausinėjo į temą, tai gerai viskas pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 06 11, 09:15)
Ir aš apsigyniau - gavau 10 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Klausimų komisija visiems gausiai uždavinėjo, bet sudirbti nei vieno nesistengė, klausinėjo į temą, tai gerai viskas pavyko biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man viesasis sestadieni doh.gif
Rytoj tureciau gauti jau recenzento klausimus.
Pasidariau prezentacija PP, dabar abejoju ar gerai. Gal galit kas atsiusti elektroniniu pastu inesa.g@b4net.lt

Biusiu labai dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti