Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(Lock @ 2008 06 28, 17:25)
Na rašant gal ir atrodo, kad pristatymas sunkiausia, bet išties svarbiausia yra parašyti tikrai gerą darbą, o tada ir tas pristatymas lengvai gausis. Kai darbas bus stiprus, geras, įdomus, tai ir pristatyti bus ką smile.gif Bet kaip įdomiai, rašyti darbą per vasarą  blink.gif Kokiam čia univere taip?

cia testinese studijose, mums gruodi gynimas bus mirksiukas.gif
mano nuomone svarbu pasirinkti idomia tema, aktualia, rasysiu du darbus, tai viena mastau rasyti is zalos mazinimo programu narkomanams, va cia tai tikrai idomu, o del kito dar neapsisprendus esu unsure.gif
Atsakyti
sveiki, aš irgi per vasarą rašau bakalaurą, tiksliau turiu atlikti tyrimą. prašau padėkite, nemoku sudaryti klausimyną anketai. mano tema "logopedas sanatorijoje: tėvų lūkesčiai". gal kas esate ką panašaus rašę?
Atsakyti
QUOTE(nadia1 @ 2008 06 29, 21:37)
sveiki, aš irgi per vasarą rašau bakalaurą, tiksliau turiu atlikti tyrimą. prašau padėkite, nemoku sudaryti klausimyną anketai. mano tema "logopedas sanatorijoje: tėvų lūkesčiai". gal kas esate ką panašaus rašę?

mano darbo vadove stai ka patare: skaitant kiekviena skyriu sugalvokite is jo po kelis klausimus mirksiukas.gif butu lengviau jei skyriu pavadinimus zinotume biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, rasau statybos inzineriniu sistemu darbus (sildymas, vedinimas, nuotekos, vandentiekis).
Atsakyti
QUOTE(di_sapa @ 2008 07 03, 14:30)
Sveiki, rasau statybos inzineriniu sistemu darbus (sildymas, vedinimas, nuotekos, vandentiekis).

cia pacios rasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nadia1 @ 2008 06 29, 21:37)

ilgai neatrašiau, kompas užlūžo. sunkumas tame, kad darbas bus rašomas iš kito galo: pirmiau anketa, po to teorija. nes dabar (vasarą) sanatorijos pilnos, norint apklausti tėvus reikia greit apsisukti.
Atsakyti
QUOTE(nadia1 @ 2008 07 10, 19:25)
ilgai neatrašiau, kompas užlūžo. sunkumas tame, kad darbas bus rašomas iš kito galo: pirmiau anketa, po to teorija. nes dabar (vasarą) sanatorijos pilnos, norint apklausti tėvus reikia greit apsisukti.

Parasyk savo emeila tai atsiusiu ka turiu kai moke kaip sudarinet klausimynus, ir anketos pvz atsiusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nadia1 @ 2008 07 10, 19:25)
labai ačiū, zvaigzdute. savo emeilą nusiunčiau į tavo až
Atsakyti
zvaigzdute, dar kartą dėkoju už operatyvią pagalbą. Puiku, kad yra anketos pvz, tik tų šperikių neina perskaityti, labai neryškios.
Atsakyti
Zvaigzdut, gal ir man mesteltum spargalke biggrin.gif 4u.gif geras daiktas vistiek, as isvis is lempos tas anketas sudarineju, kaip moku taip darau, darbo vadovai pas mus net perzvelgt nesiteikia, pasako jei tau gerai doh.gif baisu koks atmestinumas...vanilinevaniline@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 11 liepos 2008 - 16:38
QUOTE(egliosha @ 2008 07 11, 17:37)
Zvaigzdut, gal ir man mesteltum spargalke biggrin.gif  4u.gif geras daiktas vistiek, as isvis is lempos tas anketas sudarineju, kaip moku taip darau, darbo vadovai pas mus net perzvelgt nesiteikia, pasako jei tau gerai doh.gif baisu koks atmestinumas...vanilinevaniline@gmail.com

issiuciau, gal kas tiks 4u.gif ax.gif
Atsakyti
nagi bendravarges, ar jau rasot darbus? man lapkriti katedrinis, tai jau pradedu rasyt tsakant cool.gif kaip ir spejau, visa vasara prabimbinejau ir dabar tik darbu imuosi, bet galiu pasigirti, kad per savaite skyriu baigiu suregzti thumbup.gif rasau bakalauro darba tema "zalos mazinimo programu itaka svirksciamu narkotiku vartotoju zalingam elgesiui" ax.gif cia dar preliminarus pavadinimas, tik mastau ar ne per ilgas g.gif
Atsakyti