Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Sveikos,
Mano galutinė bakalaurinio darbo pristatymo diena- gegužės 15 d. Šiandien sužinojai, kad man pakeitė mano darbo vadovą, nes manoji nespėja blink.gif doh.gif .Tokio absurdo dar nesu girdėjus, kad likus 2 sav. keičia vadovą... O jeigu ji lieps perrašyt blink.gif . Kaip man elgtis, ar sutikti su šiuo sprendimu? Patarkit, prašau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 04 29, 09:49)
Sveikos,
Mano galutinė bakalaurinio darbo pristatymo diena- gegužės 15 d. Šiandien sužinojai, kad man pakeitė mano darbo vadovą, nes manoji nespėja  blink.gif  doh.gif .Tokio absurdo dar nesu girdėjus, kad likus 2 sav. keičia vadovą... O jeigu ji lieps perrašyt  blink.gif . Kaip man elgtis, ar sutikti su šiuo sprendimu? Patarkit, prašau. 4u.gif

blink.gif blink.gif , bet tai ar tu turi pasirinkimą g.gif , nu šiaip tai joooooooooo doh.gif , kur čia tokie vėjai vyksta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 04 29, 09:55)
blink.gif  blink.gif , bet tai ar tu turi pasirinkimą  g.gif , nu šiaip tai joooooooooo  doh.gif , kur čia tokie vėjai vyksta  blink.gif

VPU, beveik visiems mano kursiokams pakeitė, nes dėstytoja nespėja ( mūsų 12). Nežinau, ką daryt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 04 29, 10:00)
VPU, beveik visiems mano kursiokams pakeitė, nes dėstytoja nespėja ( mūsų 12). Nežinau, ką daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai nieko nepadarysi, teks rašyt toliau ir tikėtis,kad viskas bus gerai, ne nu šakės nespėja doh.gif ot pasiteisinimas blink.gif , o jei tu nespėtum tai kieno čia bėdos būtų kažkaip įsivaizduoju, kad tavo, nu šakės jei rimtai pagalvojus doh.gif , laikykis, o ką padarysi nesinervuok , gal nėra to blogo kaip sakoma, gal gausi geresnį vadovą kuris spėja ir turėsi daugiau naudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 04 29, 10:26)
tai nieko nepadarysi, teks rašyt toliau ir tikėtis,kad viskas bus gerai, ne nu šakės nespėja  doh.gif  ot pasiteisinimas  blink.gif , o jei tu nespėtum tai kieno čia bėdos būtų kažkaip įsivaizduoju, kad tavo, nu šakės jei rimtai pagalvojus  doh.gif , laikykis, o ką padarysi nesinervuok , gal nėra to blogo kaip sakoma, gal gausi geresnį vadovą kuris spėja ir turėsi daugiau naudos  4u.gif

AČIŪ už palaikymą, tikiuosi viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 04 29, 10:27)
AČIŪ už palaikymą, tikiuosi viskas bus gerai... 4u.gif

Bus gerai ,laikykis ir nepanikuok svarbiausia ! Gaudyk 4u.gif 4u.gif ir mesk mums smile.gif smile.gif (sypseneliu)
Atsakyti
*****, mergaitės, kaip aš bijau... blink.gif toks jausmas, kad nieko nespėju... doh.gif šiandien atidirbu paskutinę dieną ir einu savaitei "atostogų". fiziškai nebespėju savo diplominių parašyti... grįžtu tik apie septynias iš darbo, kol padarau valgyti, kol indus išplaunu, kol dar kas nors... tai tiek ir tepasėdžiu aš prie tų savo darbų... doh.gif žodžiu, eisiu ir savaitę intencyviai rašysiu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 04 30, 09:15)
*****, mergaitės, kaip aš bijau...  blink.gif  toks jausmas, kad nieko nespėju...  doh.gif  šiandien atidirbu paskutinę dieną ir einu savaitei "atostogų". fiziškai nebespėju savo diplominių parašyti... grįžtu tik apie septynias iš darbo, kol padarau valgyti, kol indus išplaunu, kol dar kas nors... tai tiek ir tepasėdžiu aš prie tų savo darbų...  doh.gif  žodžiu, eisiu ir savaitę intencyviai rašysiu  unsure.gif

na aš irgi tik naktimis rašau, nes dieną vaikas neleidžia suskipuati, buitis doh.gif , naktį ramybė wub.gif , nežinau, kaip bus suspėjimu, bet kaip paskyti reik suspėti ir viskas biggrin.gif

atsakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 04 30, 08:27)
na aš irgi tik naktimis rašau, nes dieną vaikas neleidžia suskipuati, buitis  doh.gif , naktį ramybė  wub.gif , nežinau, kaip bus suspėjimu, bet kaip paskyti reik suspėti ir viskas  biggrin.gif

atsakiau  4u.gif

nu joa... naktis - geriausia mūsų draugė biggrin.gif ir aš žinau kad reikia spėti, ir kad spėsiu, bet vistiek... nu taip neramu ant dūšios... rolleyes.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos vargstancios su tuo paciu,

Gal galetu kas padeti pagal ka interpretuojamas reiksmingumas skirtumu, naudojant sita:

user posted image

cia darytas nonparametric test, 2 independent samples: Mann-Whitney Test

pasake, kad ta naudoti, o pagal ka nustatomas reiksmingumas skirtumu nezinau blush2.gif blush2.gif

(p.s. sorry, kad per temas kartojuosi)

p.p.s. sitoj vietoj iskart parodo lentele matomiau: http://img261.images...1/936/ststs.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 30 balandžio 2009 - 12:56
QUOTE(Muera @ 2009 04 30, 13:51)
Sveikos vargstancios su tuo paciu,

p.p.s. sitoj vietoj iskart parodo lentele matomiau: http://img261.images...1/936/ststs.jpg

ACIU, NEBEREIKIA, ATSAKE KITOJE TEMOJE 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tipo jau visos parašėte savo darbus, kad čia taip tylu? blink.gif g.gif
Atsakyti