Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Rašau dar vis biggrin.gif
Atsakyti
neparašėme doh.gif košmaras kažkoks dedasi su manim unsure.gif nebenoriu jokio diplomo ir jokio bakalauro verysad.gif kaip prisiversti?????????? 28 d jau gynimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 07, 20:17)
neparašėme  doh.gif  košmaras kažkoks dedasi su manim  unsure.gif  nebenoriu jokio diplomo ir jokio bakalauro  verysad.gif  kaip prisiversti?????????? 28 d jau gynimas  unsure.gif

palaikau tau kompaniją, nebegaliu, nebenoriu ir iš kur gauti motyvacijos ir jėgų priverstiniam rašymui doh.gif , nebegaliu, o reikia
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 07, 20:17)
neparašėme  doh.gif  košmaras kažkoks dedasi su manim  unsure.gif  nebenoriu jokio diplomo ir jokio bakalauro  verysad.gif  kaip prisiversti?????????? 28 d jau gynimas  unsure.gif

čia gegužės? blink.gif o dar neparasei? daug liko?
man birželio pirmą atiduoti, o 8 gynimas. unsure.gif
bet tyrimas dar doh.gif baisu pagalvot, kaip ten reiks viską skaičiuot, visus patikimumus ir pan. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2009 05 07, 20:45)
MRU
na mane domina swapo esmė: siunčiat kitai esančiai po jūsų saraše? kiek laiko skiriama ką nors pagaminti, po kiek dalykų dovanojat?

QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 07, 20:49)
čia gegužės?  blink.gif o dar neparasei? daug liko?
man birželio pirmą atiduoti, o 8 gynimas.  unsure.gif
bet tyrimas dar  doh.gif  baisu pagalvot, kaip ten reiks viską skaičiuot, visus patikimumus ir pan.  doh.gif  doh.gif

aš jau rašiau, man priduot gegužės 22 doh.gif , dar neparašiau, ir dar visia nemažai liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 07, 20:58)
aš jau rašiau, man priduot gegužės 22  doh.gif , dar neparašiau, ir dar visia nemažai liko  verysad.gif

dar visos dvi savaites mirksiukas.gif as tai pasiskirstau darbus, susidarau savotiska grafika per kuri turiu pasidaryti viena ar kita dali, taip lengviau kazkaip gal g.gif pvz pabaigti teorine per tiek dienu, tyrima per tiek dienu, smulkmenas sutvarkyt pora dienu, ir svarbiausia pora dienu zapase dar pasilikt nenumatytiems atvejams, pvz irisus radau klaidu, tai namuose su peiliuku statybiniu pjausciau skylutes lapuose perprintinus, kad isegt galeciau naujus lapus doh.gif
Atsakyti
egliosha, gerai ir gudriai čia su tais lapais biggrin.gif
aš tai irgi turiu tokį ale planelį, bet nelabai laikytis jo išeina unsure.gif vis trukdžiai visokie doh.gif
Atsakyti
tai va ir aš taip darau, bet man visada nesigauna jo išlaikyti doh.gif , buvau pasiryžusi vieną punktą baigti iki ketvirtadineio, tai baigiau , bet tik kitą ketvirtadienį po savaitės doh.gif , tai planas kaip ir neturi man prasmės, bet vis tiek bandau sudarinėti terminus, o dvi savaitės tai yra lašas jūroje verysad.gif
Atsakyti
aš tai galvoju, jei nebūtų SM, tai diplominį dar greičiau parašyčiau doh.gif hihihi.gif nes kai tik prie kompo taip vis TIK žvilgtelt užsuku, bet taip gaunasi, kad užsisėdžiu porai valandų doh.gif nėra valios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 07, 22:34)
aš tai galvoju, jei nebūtų SM, tai diplominį dar greičiau parašyčiau  doh.gif hihihi.gif nes kai tik prie kompo taip vis TIK žvilgtelt užsuku, bet taip gaunasi, kad užsisėdžiu porai valandų  doh.gif  nėra valios  unsure.gif

man tas pats hihihi.gif , tai sm man būna prizas pvz parašau kiek nors ir įlendu doh.gif kaip paskatinamasis prizas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 07, 22:20)
man tas pats hihihi.gif , tai sm man būna prizas pvz parašau kiek nors ir įlendu  doh.gif kaip paskatinamasis prizas  doh.gif

drinks_cheers.gif va va, kaip saldainis vaikui biggrin.gif

jetaus šitą jau turiu 13 d. atiduoti doh.gif o tada sėdu da prie kito damušti ir kita 06.09 atiduodu rolleyes.gif bet kažkaip morališkai geriau skamba birželis biggrin.gif

Visoms rašančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2009 04 26, 21:12)
o darbus tikrai registruoja ir tikrina tongue.gif rizikuoti su plagiatu tikrai neverta

o ka reiskia kad darbus registruoja ir tikrina? pirma karta girdziu toki dalyka g.gif kaip tas tikrinimas vyksta?
nepagalvokit nieko blogo, darba pati rasau, tik idomu pasidare apie ta registravima ir tikrinima, kaip tai vyksta? bigsmile.gif
Atsakyti