ai.. nepaminėjau kad ta vaistinių grupė tai vcisos gintarinės vaistinės ir urticae, bet turbut jos tik kauno, marijampoles, apskrityse:( užjaučiu vilnietes.. bet užtat kaunas bus švaresnis miestas

As jau 2 menesiai nerukau...

Oi, mergaitės...
Net širdį sopa pagalvojus, kad metu rūkyti... Kaip gi aš be savo mielosios gerosios palydovės dantyse??? Visgi 6 metai...
Bet kaip sakoma, NADA, FEDIA, NADA!
prisirašiau ant lapo daug prieasčių už ir dar daugiau PRIEŠ. Susirinkau iš draugių visus įmanomus patarimus, pvz. kubiniais litrais gerti vandeni, čiulpti čiupa-čiupsus, graužti obuolius(sako, jie neigiamo kaloringumo, bo skrandis daugiau kaloriju išdegina juos virškindamas
), išmesti/išdalinti visas cigaretes, pelenines, žiebtuvėliius ir GALVOTI, KAD NERŪKAU TIK ŠIANDIEN!
taigi, linkiu Jums visoms ir sau daug daug daug valios ir ištvermės!
Būsim gražios mamos!!!!
Net širdį sopa pagalvojus, kad metu rūkyti... Kaip gi aš be savo mielosios gerosios palydovės dantyse??? Visgi 6 metai...
Bet kaip sakoma, NADA, FEDIA, NADA!
prisirašiau ant lapo daug prieasčių už ir dar daugiau PRIEŠ. Susirinkau iš draugių visus įmanomus patarimus, pvz. kubiniais litrais gerti vandeni, čiulpti čiupa-čiupsus, graužti obuolius(sako, jie neigiamo kaloringumo, bo skrandis daugiau kaloriju išdegina juos virškindamas

taigi, linkiu Jums visoms ir sau daug daug daug valios ir ištvermės!
Būsim gražios mamos!!!!

QUOTE(Egline @ 2005 06 03, 01:09)
GALVOTI, KAD NERŪKAU TIK ŠIANDIEN!
Bent pakolkas, si mintis man labiausia ir padeda, ir taip jau antras menuo

laikykis sniurke.. aš irgi šituo vadovaujuosi.. anksčiau man vien žodis neberūkysiu sukeldavo psichologinį norą parūkyt.. o dabar galvoju, kad gerai yra nerūkyt, kvapai, skonis tipo turi pasikeist, o svarbiausiai- nebesmirdžiu pati sau

hmmm, matyt visos jau mete rukyti
arba as "atgaivinsiu" sia skaudzia tema
Tai va, rukau as jau sekmingai kokius 8 metus
Nu ne pakeliais, vidutiniskai po 8 cig per diena. Darbe niekada nerukau, nes nera kada. O kai zinau, kad negalima parukyti - net nenoriu. Vadinasi nesu beviltiskai priklausoma
Blogiausia - kad draugas ir praktiskai visi artimieji pesa....
Bandziau mest rukyt, visai nieko atrodo klostesi, kol nesusitikau kavinej su rukore drauge
Nu ir pasakykit, kaip mest ta bruda?
Reikia valios? zinau.... tik kur ja rasti
Na nezinau, prisijunkit kas nors prie manes, mesim kartu
Reikia kazkieno palaikymo
Svarbiausia - kad yra noras mesti

Tai va, rukau as jau sekmingai kokius 8 metus

Blogiausia - kad draugas ir praktiskai visi artimieji pesa....

Nu ir pasakykit, kaip mest ta bruda?
Reikia valios? zinau.... tik kur ja rasti

Na nezinau, prisijunkit kas nors prie manes, mesim kartu

Svarbiausia - kad yra noras mesti

Turiu 12 metu rukores staza ir galvojau kad niekada nemesiu. Buvau metusi gal pora kartu po 2-3 menesius, bet vis kas nors pakisdavo koja ir vel pradedavau. Perkopus trecia desimti juodai pradejo uzeidineti neaiskus kosulio priepuoliai (vos ne iki apsivemimo), naktimis skaudedavo plaucius, savijauta buvo konkreciai klaiki. Ogi kaip meciau? Pernai metais labai linksmai Naujaka sventem ir daug i balkona vaiksciojom. O ziema buvo patizusi ir zvarbi. Ne juokais susirgau plauciu uzdegimu + sinusitu + bronchitu. Viena, du kartus tarp kosulio priepuoliu, iskosejau kraujo. 'Viskas! galvoju, - tuberkulioze!' Kaip akis isdegusi nuskridau poliklinikon, persisvieciau plaucius, o vakare atejo atsakymas, kad tuberkuliozes visgi nera. Tai baisus bronchitas pleso gerklu audinius. Siaip ne taip uzsigydziau as ta bronchita, bet galvoj liko sedet ta psichologine trauma del tuberkuliozes. Po siai dienai netraukia pypkes. Buna dienu kai uzsimanau, bet nukreipiu mintis i ka nors kita ir uzsimirstu. Retkarciais prie kompanijos prie konjako sau leidziu 1-2 cig. surukyt, bet po to prie to nebeprisirishu. Siandien kaip tik sueina 1 metai, kaip esu metusi rukyt. Mano gerai draugei su sveikata atsitiko kazkas panasaus, be to ji neteko draugijos prie cigaretes ir taip pat mete. Jai sueis 1 metai gal po kokio menesiuko. Manau, imanoma mest rukyt tik tokiu budu, psichologine trauma!
Nu zinok sutinku su tavim 100 procent
Va ir as sau bandau tai itikinti
Siandien surukiau 1 cigarete, nezinau kaip bus namo kai grisiu, nes brangusis pesa
Bet noro rukyti irgi nejauciu. Kita kart tiesiog tai buna daugiau iprotis ranka-burna, o ne tikras noras....

QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 03, 19:05)
Nu zinok sutinku su tavim 100 procent
Va ir as sau bandau tai itikinti
Siandien surukiau 1 cigarete, nezinau kaip bus namo kai grisiu, nes brangusis pesa
Bet noro rukyti irgi nejauciu. Kita kart tiesiog tai buna daugiau iprotis ranka-burna, o ne tikras noras....

reikalas tame, kad ir maniskiai aplink masishkai ruko. Cia pasizaidimui kaimynka dave pakramtyt tos NICORETE gumos, pacios stipriausios. Taip pat meta rukyt, bet labai kankinasi. As kai metus nerukius, tai mane ta kramtuoske taip supykino, kad kai prisimenu ta pipirini skoni ir kvapa, - ir dabar sutampo. Nezinau kaip butu, jei dar metineciau rukyt ir kramtyciau ja. Galbut ir padetu, nezinau. Pabandyk. Bet pirk pacia stipriausia, su silpnesnem neprasidek. Kaimynka sako, kad jei mest rukyt, tai nuo stipresniu priemoniu. Savo 'paravuozikui' irgi pasiulyk, gal patiks netycia