Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Vakar nerukiau daugiau drinks_cheers.gif
Nors vakare noras buvo uzejes blush2.gif Bet maniskis irgi neruke, tai buvo liuks smile.gif
O dabar pagalvojau kokia nauda tureciau metusi rukyti:
- balti dantukai smile.gif Jau ir taip sypsena nesiskundziu, o jei dantukai bus dar baltesni, tai tik ir vaikscioti issisiepus biggrin.gif
- nebesmirdesiu kaip pelenine smile.gif O parukius juk smirdi ne tik rubai bet ir is burnos, fe... doh.gif Kvapus pajausiu naujai smile.gif
- ramesnis miegas smile.gif Tikiuosi, kad taip, nes dabar kazkaip labai jau daznai prabudineju g.gif
- oda pagrazes smile.gif na nera ji baisi ir dabar, bet juk jau trecia desimtis tai reikia ja tausoti !
- per menesi sutaupysiu apie 100 lt. O sporto klubas kainuoja 75, vadinasi i kluba eisiu uz dyka thumbup.gif
- hmmm, kas cia dar.... g.gif g.gif g.gif Nu zodziu galesiu drasiai po pusmecio pradeti leliuka ir tikrai mesti rukyti, nes zinau, kad per nestuma tikrai netrauksiu tongue.gif
- galu gale kiek tenka pazinti sauniu vyruku, jie visi neruku ! as irgi noriu buti sauni wub.gif O cia vyrai neruko, o panos pesa, fe, kaip negrazu!!!!

Kas noretu pratesti sarasiuka? Dabar "atsiminiau" tiek smile.gif
Atsakyti
Jo! Ant pinigines labai jauciasi.
g.gif
Atsakyti
Siandien eisiu is psorto kluba, bus plauciu valymas, kad tik nepadusciau... g.gif
O del rukymo - nu zinokit, visai jokio noro parukyt nera, net galvoju kad butu neskanu smile.gif Tik pats tas iprotis "parukyt" dar yra.... Kad tik netapciau pikta kaip sirse bemesdama rukyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš mečiau kai tik pastojau lotuliukas.gif Manau tai pats geriausias būdas lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sėkmės visoms.. Pernai mečiau 3 kartus. dabar vėl noriu mest.. vadinasi visiškai neatsikračiau. mėtosi stalčiuj nicorete. kažkaip radėjau pastebėti. Norėjau per Naujuosius neberūkyt, bet labai smagi pypkorių kompanija ir neišdegė.. ech. Naujai kaupiuosi, sėkmės visoms metančioms.. o sportuot būtina, nes tikrai visko atsisakyt nepavyks (ir maisto ir rūkalų) guodžia tik tai, kad nei vieno nepažįstu, kuris metes rukyt būtų priaugęs ir nenumetes.. visiems sunormalėja svoris pusės metų laikotarpyje mirksiukas.gif sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 01 06, 00:43)
Aš mečiau kai tik pastojau  lotuliukas.gif Manau tai pats geriausias būdas  lotuliukas.gif  ax.gif

Tą ir aš žinau, kad pastojus mesiu smile.gif Tik , kad dar nenoriu, biški reikia luktert, gera pusmetuką (čia aš apie lelių) smile.gif

P.S. Menade, tavo pilvukas labai grazutis, kaip kamuoliukas smile.gif thumbup.gif

Lepune - tai metam rukyt kartu tongue.gif Tu man neleisi rukyti, as tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 06, 12:01)
P.S. Menade,  tavo pilvukas labai grazutis, kaip kamuoliukas smile.gif  thumbup.gif 

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 04, 15:02)
Siandien eisiu is psorto kluba, bus plauciu valymas, kad tik nepadusciau...  g.gif
O del rukymo - nu zinokit, visai jokio noro parukyt nera, net galvoju kad butu neskanu smile.gif Tik pats tas iprotis "parukyt" dar yra.... Kad tik netapciau pikta kaip sirse bemesdama rukyti  lotuliukas.gif

Čia ne į tema, bet noriu paklaust, kokį sporto klubą lankysi? bigsmile.gif
Atsakyti
Kitonija smile.gif Cia Klaipedoje.
Atsakyti
Man pavyko mesti po antrojo vaiko. nezinau net kas labiausiai itakojo, bet tiesiog jau buvau sau nusibodusi su nesibaigianciais pazadais mesti mesti mesti..kai pagimdziau sunu, paemiau ir meciau, tikiuosi visam laikui smile.gif
Atsakyti
O as meciau rukyti kai susipazinau su vyru.. rolleyes.gif Jis neruko, jo tevai neruko..Is pradziu tik per iseigines nerukiau, nes su juo budavau, po to kai jau pas ji budavau kas antra diena, tai dar reciau rukiau..Paskui vyras sako , kad as visai neturiu valios, ir kad nesugebeciau mesti rukyti per menesi laiko..O as esu toks zmogus,jei uzsispyriu kazka padaryt tai ir padarau, kad ir kaip butu sunku..Na ir ka?..Man pavyko, clap.gif meciau per 2sav!..Dar pamenu paskutine cigarete surukiau per paskutini egza, nes labai nervinausi, bet ta cigarete viskas ir baigesi.. thumbup.gif Tuo irodziau sau ir kitiems, kad as tikrai turiu valios ir kad nesvaistau veltui pazadu.. ax.gif mirksiukas.gif Beje, skaiciau kad cigareciu nuodai is organizmo pasisalina maziausiai per 2m!..Planuojancios per artimiausius 2m susikonstruoti leliuka, susimastykit!.. 4u.gif mirksiukas.gif Sekmes! 4u.gif 4u.gif

P.S.Dabar negaliu pakest cigareciu dumu, o kaip baisiai smirda rukantis zmogus!..Kai pagavoju kad as anksciau taip smirdejau, fui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutė: 15 sausio 2006 - 12:51
Sutinuku, nerukanti kolmpanija labai daug itakos turi smile.gif Prie nerukanciu as irgi netraukiu niekada smile.gif
Nu velnias, kaip reikia mesti ta bruda, nes leliaus noriu jau po metu 4u.gif ...
Atsakyti