Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Sveikutes,

na as tai tiesiog susiemiau ir viena diena pasakiau sau, kad uzteks cia ir save zudyt ir pinigus svaistyt, o prarukiau intensyviai - pakelis i diena - 3 metus is eiles!!! Bet va si kita problemele susiduriau, nes kai nerukau, biski geda sakyti, bet neissitustinu, nes organizmas buvo priprates 3 metus ryte su kava ir cigarete visus reikaliukus atlikti blush2.gif tai va, gal kas susiduret su tokiu reiskiniu ir galit patart ka daryt, kaip atstatyt organizma, nes tie laisvinantys vaistai ir visa kita jau atsibido doh.gif Aciukas
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2006 11 13, 23:05)
Sveikutes,

na as tai tiesiog susiemiau ir viena diena pasakiau sau, kad uzteks cia ir save zudyt ir pinigus svaistyt, o prarukiau intensyviai - pakelis i diena - 3 metus is eiles!!! Bet va si kita problemele susiduriau, nes kai nerukau, biski geda sakyti, bet neissitustinu, nes organizmas buvo priprates 3 metus ryte su kava ir cigarete visus reikaliukus atlikti blush2.gif  tai va, gal kas susiduret su tokiu reiskiniu ir galit patart ka daryt, kaip atstatyt organizma, nes tie laisvinantys vaistai ir visa kita jau atsibido doh.gif  Aciukas

Jo girdėjau kad taip nutinka... blush2.gif Šiaip kai man buvo "sunku" tai gėriau arbatėlę vakarais (nepamenu pavadinimo)... doh.gif Taip pat ją galima pakeisti stikline kefyro vakare. Tik ilgiau teks rezultato laukti smile.gif

O aš rūkau jau 10 metų (su "dekretine" pertrauka).... ir jau neturiu vilties mesti... verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Kiek metu rykyt, tiek pradedu doh.gif Bet turbūt ne laikas dar man, nes neįsivaizduoju, kaip daugiau nesurūkysiu nei vienos cigaretės blush2.gif Pavydžiu žmonėms, kurie taip sugalvoja ir neberūko... Man toookios depresijos prasideda doh.gif Daugiau apie nieką negaliu galvot, tik kaip noriu rūkyt unsure.gif Aš bevalė šituo klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 11 16, 17:55)
user posted image

Kiek metu rykyt, tiek pradedu doh.gif  Bet turbūt ne laikas dar man, nes neįsivaizduoju, kaip daugiau nesurūkysiu nei vienos cigaretės blush2.gif Pavydžiu žmonėms, kurie taip sugalvoja ir neberūko... Man toookios depresijos prasideda doh.gif Daugiau apie nieką negaliu galvot, tik kaip noriu rūkyt unsure.gif Aš bevalė šituo klausimu blush2.gif

Va va... Reikia kažkaip nebenorėti rūkyti niekada. O jei aš nenoriu rūkyti dabar, tai žinau kad rytoj norėsiu... ir rūkysiu schmoll.gif
Atsakyti
Pamaciau sita tema ir nusprendziau uzsukti.
Neturiu laiko skaityti visu zinuciu, tai iskart atsiprasau, jei pasikartosiu su savo informacija.
Meciau rukyt rugpjuti, prarukius 13 metu. Ir normaliai rukiau - po 10 cigareciu per diena.
O meciau skaitydama
knyga

Kadangi rusiskai skaiciau letai,tai trecia diena beskaitydama tik 40 puslapi ir meciau. Ir pakankamai lengvai. Buvo ir pagundu, ir su draugu issiskyriau kaip tik pirmaja metimo savaite. Bet pavyko atsilaikyti, kuo labai dziaugiuosi kasdien.
To ir jums visoms linkiu
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 11 17, 12:55)
Pamaciau sita tema ir nusprendziau uzsukti.
Neturiu laiko skaityti visu zinuciu, tai iskart atsiprasau, jei pasikartosiu su savo informacija.
Meciau rukyt rugpjuti, prarukius 13 metu. Ir normaliai rukiau - po 10 cigareciu per diena.
O meciau skaitydama
knyga

Kadangi rusiskai skaiciau letai,tai trecia diena beskaitydama tik 40 puslapi ir meciau. Ir pakankamai lengvai. Buvo ir pagundu, ir su draugu issiskyriau kaip tik pirmaja metimo savaite. Bet pavyko atsilaikyti, kuo labai dziaugiuosi kasdien.
To ir jums visoms linkiu

Ačiū thumbup.gif reiks paskaitinėti cool.gif
Atsakyti
Murzinyte, tik neskubedama skaityk, nes kolege bande, tai ji paruke, pasieme knygute, perskaite, vel isejo parukyt, taip ir nemete. schmoll.gif
O kai skaitai po kokiu 10-20 puslapiu per diena, kazkaip lengviau. Bent jau man taip buvo.
Ir patikek, jau 17 savaiciu nerukau, o nenustoju dziaugtis, kad man daugiau sito brudo nebereikia. yahoo.gif
Sunkiausia buvo 5-ta diena. Ir dar sestadienis ispuole. Tai atrode visos mintys tik apie rukyma sukosi. Tai as pasiemus kompa skaiciau ir skaiciau toliau ta knyga. Dar veliau su drauge isejau i miesta, tai ji irgi mane prilaike.
Ir dar vienas patarimas - atiduok kam nors visas iki vienos savo cigaretes. As tai padariau po savaites. Veliau tikrai budavo pagundu, bet kad jau ner namie, tai ir nereikejo smile.gif
Dar karta sekmes bye1.gif victory.gif victory.gif victory.gif
Atsakyti

Taigi jau nera norinciu mest rukyt? Net pora pora dienu? g.gif laba diena smile.gif Shiandien lygiai 2 mano nerukymo savaites bigsmile.gif
Atsakyti
Norinčių mest rūkyt tai yra, nėra tik galinčių. Jėgų trūksta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 19, 02:31)
Taigi jau nera norinciu mest rukyt? Net pora pora dienu?  g.gif laba diena smile.gif Shiandien lygiai 2 mano nerukymo savaites  bigsmile.gif

As noriu mesti ax.gif Mazinu palengva, rukau tik pacias silpniausias cigaretes. Iskart mesti neturiu valios blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2006 11 19, 13:13)
Norinčių mest rūkyt tai yra, nėra tik galinčių. Jėgų trūksta blush-anim-cl.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Ash tai, manau, kad norint mest rukyti turi ateiti tinkamas laikas smile.gif Vieniems ateina anksciau, kitiems veliau, o buna, kad ir visai neateina smile.gif

Papasakosiu apie savp patirti smile.gif Nelabai ash ilgiau rukiau, apie 5-6 metus.Visada rkydavau superlaita, bet po to perejau prie one cigareciu ir tokias rukiau jau pora metu kazkur [cia vadovavausi tuo principu, kad rukysiu silpniausias, o po to mesiu] smile.gif Rukem abu su vyru, bandem mesti irgi nekarta, bet dazniausiai ash neislaikydavau smile.gif Ir i jo zyzimus, kada mesiu rukyti visada sakydavau, kada ateis laikas, tada smile.gif Pastaruoju metu ish vis buvau pradejus mastyt, kad mesiu rukyt tik tada kai pastosiu smile.gif

Surukydavau shiaip apie 10 cigareciu per diena, o visokiu vakareliu/koncertu/pasisedejimu su draugai metu tai net nenoriu skaiciuoti smile.gif

O lemtingas ivykis buvo pazistamo gimtadieni lapkricio 5 d. Vyko per visa nakti, rukiau beprotishkai daug [man po to labai skrandi skaudedavo kai persirukydavau].Ryte grizom namo ir sakau vyrui: "metam rukyt" smile.gif Ir nuo to laiko nei cigaretes i burna.Kad buvo sunku tai nepasakyciau, ir kazkaip to noro nera visai [nors siandien lygiai 2 sav.] smile.gif Ir jau pati patikejau tuo, kad niekad nepradesiu rukyt ir kad regis niekad nerukiau smile.gif Be jokio mazinimo, be jokiu nicorete.Tiesiog taip smile.gif Vyras irgi laikosi ir dziaugiasi, kad cia viskas taip shauniai vyksta smile.gif
Ash dar tuo paciu metu kazkur emiausi ir svorio mazinimo klausimo lotuliukas.gif
Taigi turbut tiesiog atejo laikas smile.gif Sulaukem mirksiukas.gif

O ash visada irgi galvojau, kad neturiu valios mest rukyt smile.gif

O tai shiaip smagu butu, kad shitoj temoj rashytu tos, kurios meta rukyt smile.gif Va cia pasizadetu ir sakytu,kaip sekas smile.gif

Juk taip buvo kazkada? Nes skaiciau shita tema kazkada kai pati dar rukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 19, 12:40)
Ash tai, manau, kad norint mest rukyti turi ateiti tinkamas laikas smile.gif Vieniems ateina anksciau, kitiems veliau, o buna, kad ir visai neateina smile.gif

O tai shiaip smagu butu, kad shitoj temoj rashytu tos, kurios meta rukyt smile.gif Va cia pasizadetu ir sakytu,kaip sekas smile.gif

Puiki mintis thumbup.gif Kai ateis "mano laikas" parašysiu būtinai doh.gif Aš taip noriu kad taip galėčiau blink.gif
Atsakyti