Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Na kolkas laikausi uuuuuuuuuuuuu
bet nezinau kaip bus toliau unsure.gif
Atsakyti
o as valgau prie kompoooo doh.gif kaip man atsikratyti??? atsibodo ta pastoviai lipni klaviatura, atsibodo krapstyt is klavisu maisto atsargas....saulegrazas, keptu bulviu... mad.gif O ! Gal ja klijuote uzdengti???? g.gif
Atsakyti
Stengiuos ir aš atsikratyt to įpročio. Iškart mest neišeina, nes visi aplinkui rūko ir nieks nesiruošia man kompanijos palaikyt verysad.gif Todėl sumažinau cigarečių stiprumą, o dabar mažinu rūkymo dažnumą. Ar pavyks mest, tikrai nežinau. gal kokio sukrėtimo reik??? g.gif pamatau, pvz. per TV, ką nors rūkant, niam niam niam kaip užsimanau ir lekiu smoke.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 05, 20:10)
Stengiuos ir aš atsikratyt to įpročio. Iškart mest neišeina, nes visi aplinkui rūko ir nieks nesiruošia man kompanijos palaikyt  verysad.gif Todėl sumažinau cigarečių stiprumą, o dabar mažinu rūkymo dažnumą. Ar pavyks mest, tikrai nežinau. gal kokio sukrėtimo reik???  g.gif pamatau, pvz. per TV, ką nors rūkant, niam niam niam kaip užsimanau ir lekiu  smoke.gif  cry.gif

Butent sunkiausiai yra matyti kaip kazkas ruko unsure.gif
Jau atrodo pamirsti rukima, atsikratai minciu "Kaip cia parukius" ir bac per telika parodo kaip kazkas megaujasi dumeliu doh.gif
Na jau penkta diena kai nerukiau bet labai jau sunkiai sekasi
Mintys tik ir sukasi apie smoke.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

Matyt jungsiuos ir as visgi i Jusu lomkiu bureli biggrin.gif

Vakar surukiau tik 1 cigarete, o nuo siandien nusprendziau visiskai mesti ax.gif Nezinau kaip man pavyks, nes aplinkui visi ruko, bendradarbiai, draugai...
Dziaugiuosi, kad draugas neruko ir skatina mane mesti thumbup.gif tikiuosi , kad man pavyks biggrin.gif

Kolkas lomkiu nera ir rukyti visiskai nenoriu smile.gif

Na ka gi, sekmes metancioms, as su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot neatsilaikiau. doh.gif Neimanoma mesti kai aplinkui visi ruko. verysad.gif
Vakar buvau vakareli tai neistveriau visi tik siule siule o dar siek tiek alkoholio ir ka pasidaviau doh.gif dabar teks viska bandyt is naujo mmmmm verysad.gif
Atsakyti
As buvau metus tris dienas (bet man atrodo, kad tai neimaoma,manau, kad man prisisapnavo blink.gif )... tada istisai po didelio kruvio darbo gulejau lovoj, tik iki tuliko ir arbatos. Ziurejau TV istisas dienas. ketvirta diena nuejau i darba... Sakau, nu kas cia tokio viena cigarete prie kavos, nu vardan to malonumo blush2.gif prisiplanavau, kad pakelio man uzteks kone pusei menesio biggrin.gif
nu ir prasidejo biggrin.gif naivuole doh.gif

Antras bandymas buvo su mazinimu. Nepavyko, nes... biggrin.gif doh.gif pamirsdavau, kad metu rukyt, ir prisimindavau kai prisidegdavau, o tada jau budavao "gaila ismest" biggrin.gif

Trecias bandymas buvo tuomet, kai isvaziavom i kaima, o ten neturejau grynu... Maniskis nerukantis, tai tik juokiasi, va va neduosiu pinigu. O as kur tau, principinga, man ir nereikia, nei as noriu nei ka... Po pusdienio, gal dar maziau, prasidejo isterijos, lomkes visokios, galu gale finale maniskis pasisodino i masina ir nuveze i parduotuve: "buk gera, nusipirk rukyt" lotuliukas.gif

Daugiau nebemetu. Noriu , bet nebandau, visvien neiseina. Tikiuosi, kad nestumas man sutvarkys ta mano potrauki ne tik menesiams bet ir ilgiems metams biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad buvo dar keletas metimo atveju smile.gif
bandziau buti paprasaika, - neistveriau; bandziau nepirkti, lekiau trecia nakties i degaline nes negalejau uzmigti biggrin.gif ; bandziau netureti pinigu (ir grynu ir negrynu), tai tas visiskai neisdege, nes paprasciausiai pasiskolindavau doh.gif

ai
Atsakyti
Na su rukymu nebuvo problemu, suzinojau kad laukiuosi ir meciau. db jau antras menuo nerukau ir visai noro nera. matyt dar labai nebuvau pripratus mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš čia prisigyriau, kad metu ir nei velnio nemečiau. Net nesumažinau cry.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal kam reikia nicorette kramtoma guma? pamaniau gal kas vilniuje nusprende mest rukyt?
anksciau rukiau, planuodama kudikelei zadejau mesti ir nusipirkau, bet mesti padejo teigiamas nestumo testas. dabar dar maitinu vaika, tad pagundos irgi nekyla. galioja iki 2007.01. gal kam pades? palinkesiu sekmes is sirdies smile.gif. kainavo 26 lt noreciau kokia puse kainos ar galiu keist i ka nors.
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2006 08 23, 21:28)
sveikos merginos,
gal kam reikia nicorette kramtoma guma? pamaniau gal kas vilniuje nusprende mest rukyt?

Kramčiau. Burnoje - žiaumojama nicorette kramtuškė, dantyse - cyzas. Bais mafijoziškai atrodžiau brunette.gif Blogiausia, kad realiai kišenei tai buvo dvigubas smūgis suduotas verysad.gif
Atsakyti