Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

aš tai tiesiog sutverta rūkymui. galėčiau rūkyt nesusutodama. vieno ko negaliu, tai rūkyti ryte. iki pietų tokio poreikio nejaučiu. už tai vakare....o dabar dar kai laikausi dietos tai is vis galiu tik apie rūkymą ir galvoti.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 01 14, 19:41)
Aš jau pradedu galvoti kad nuo rūkymo mane išgelbės tik antras nėštumas...  biggrin.gif

Mano vyras taip kalba, tik nėštumas jau būtų trečias biggrin.gif . Beje, jis pats nerūko. Po antro vaiko gal ir nebebūčiau pradėjusi - nejaučiau visiškai tam potraukio, bet kai staiga numirė mano tėvas, kažkaip pajutau, kad jeigu dar noriu dabar ko nors tai tik parūkyt ir čierką padaryt blink.gif . Ir pošlo poexalo doh.gif ...
Atsakyti
šiandien mečiau rūkyt, ir man tarodo, kad tuoj mirsiuuuuuuuuuuuu, kas žino kaip ištvert????????

kaip ištvert ir nenusipirkt cigarečių? arba nepasiskolint iš draugės? arba neit į tūsavotis šiandien??????
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 02 02, 15:58)
kaip ištvert ir nenusipirkt cigarečių? arba nepasiskolint iš draugės? arba neit į tūsavotis šiandien??????

Nepanikuok. Tiesiog pasakyk sau, kad cigaretes pirksi rytoj. Ir dar iš draugės pasiskolinsi rytoj. Ir į tūsą nueisi rytoj ir prisirūkysi negyvai. Žodžiu, ką gali padaryti rytoj, niekada nedaryk šiandien mirksiukas.gif Tai tinka tik kalbant apie žalingus įpročius (tarp jų ir pykčio protrūkius tongue.gif )
Atsakyti
o kaip tau sekasi mest rūkyt?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 02 02, 16:56)
o kaip tau sekasi mest rūkyt?

Blogas aš pavyzdys cry.gif Dabar skaitau knygą "Easy way to stop smoking". Jau kaip prigyrė kaip prigyrė - ir tas šimtą metų rūkė ir metė, ir anas... Pats autorius teigia surūkydavęs po šimtą blink.gif cigarečių per dieną (man tai nesitiki - juk tai penki pakeliai g.gif ), bet ne mažiau kaip 60... Ir kaip vaikystėje tikiuosi stebuklo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrUla @ 2004 11 19, 16:58)
bet ruko mano vyras,bet labai idomiai jis: namie niekada,net jeigu visa diena buna g.gif o darbe......cigarete po cigaretes

nu, aš irgi nesuprantu-maniškis taip pat.

Kol nepastojau- niekas nepadėjo, nusiteikimai, pykimas ant savęs ir cigarečių- viskas š..Sporinausi, už draugę nuomą sumokėjau. O, jau kiek parinausi, nenoriu net prisiminti. Kai pamačiau, kad draugė po gimdymo vėl ėmėsi cigaretės, rimtai nesupratau, gal proto neteko? Pradėti rūkyti, kai žinai, kaip sunku mesti blink.gif blink.gif

Dabar, gi, jau antra savaitė kasdien po cizą. Ir mirštu- laukiu kol vyras grįš iš darbo. Pagalvoju, kas būtų su narkotikais- per gyvenimą neišsikapstyčiau- taip greit ir žiauriai priklausoma pasidarau.

Kyla mintis Jums čia pasižadėt, kad bent netęsiu savo rūkaliojimų... Na, paskatinkit kas nors rolleyes.gif Žodžio tai laikausi g.gif
Atsakyti
Man mesti rukyti visiskai nesunku. Pasiimi skaiciuotuva ir paskaiciuoji kiek isleidi ant cigareciu per diena, menesi, metus. Po to sugalvoji ka galetum nusipirkti uz tuos pinigelius ir kiekviena diena vietoj pakelio dedi i taupykle. Na procedura visai nesunki, o kiekviena diena matai rezultata. Lyg problemos ir nebutu, taciau nepadeda net ir tai, nes taupykleje pinigeliu kiekis maziau auga nei svoris.
Pries metus buvau metus, tai po puses menesio nebeilindau ne i vienas kelnes, o dar viduriai sustreikavo. Po tokio bandymo turejo praeiti beveik 3 menesiai (su cigareciu pagalba), kol svoris grizo i savo pradine padeti. Jei svoris neaugtu, tai mesciau ir net neatsisukciau.
Dziaugiuosi kad kitom pavyko biggrin.gif
Atsakyti
O siaubas nerūkau 4 mėn. svoris auga nejau reiks pradėti rūryt.
Atsakyti
QUOTE(spingalietas @ 2005 02 03, 11:35)
Man mesti rukyti visiskai nesunku. Pasiimi skaiciuotuva ir paskaiciuoji kiek isleidi ant cigareciu per diena, menesi, metus. Po to sugalvoji ka galetum nusipirkti uz tuos pinigelius ir kiekviena diena vietoj pakelio dedi i taupykle.

darydavau ir taip. Skaičiuodavau, rūkydavau, beveik kasdien tongue.gif
Atsakyti
Na man trenerė sakė kad svoris auga laikinai mirksiukas.gif ,turi viskas susiregulioti oi nežinau, kad jos žodžiai dievui i ausi,nenoriu pradėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spingalietas @ 2005 02 03, 11:35)
Man mesti rukyti visiskai nesunku. Pasiimi skaiciuotuva ir paskaiciuoji kiek isleidi ant cigareciu per diena, menesi, metus. Po to sugalvoji ka galetum nusipirkti uz tuos pinigelius ir kiekviena diena vietoj pakelio dedi i taupykle. Na procedura visai nesunki, o kiekviena diena matai rezultata.

Man šitas negroja. Nes ką noriu, aš ir taip galiu nusipirkti. Netaupydama po 40 litų per mėnesį. Išpindėjimas, ne kitaip schmoll.gif
Atsakyti