Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Ka gi siendien buvo man bemiege naktis! Vaziavau pas ta gyd. Nastopka. Drauge prigasdino kad vaziujant tokiam gydimui nuo rikymo negalima rukyti 2dienas arba valandas... Tai as tik visa ryta ir traukiau blush2.gif lotuliukas.gif ir vakare. Nuvaziavau ir lotuliukas.gif po proceduros dumai smirda ! Rukyti norysi, bet vemti norisi ir slykstus skonis!!!
Tai daba mano likes pakelis ismestas ir suplesytas kibire!
Nors ir norisi, bet tuo paciu ir nesinori... Ypac pavalgius ir po kavos, bet jau ne tas skonis smile.gif Dabar te reikes iprast smile.gif
Atsakyti
Ir kaip vyko tas apsilankymas, ar daug kainavo ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 22, 08:13)
Ir  kaip vyko tas apsilankymas, ar daug kainavo ?

na paligynus kiek nedaug 60 Lt. Ateijau kaip pas gyditoja smile.gif palaukia kol priims ir vsio. Sien surukiau pusantros igaretes... Sunku atprast nuo po valgiu ir kavos,bet uztraukiu - pora dumu ir jau slykstu
Atsakyti

rukiau apie 8 metus, viena karta buvau metus valios pastangom keliems menesiams ir vel pradejau rukyti, si karta skaiciau Carro knyga, tai surijau per 1 diena, nors pasak jo rukantieji specialiai letai skaito, kad nemest rukyt smile.gif Nerukau jau 3 diena ir manau, kad si karta meciau visam, nera noro smile.gif

Zigi, jei skaitei knyga tai turetum puikiai zinoti, kad visokiais pakaitais ir cigareciu kiekio mazinimu nieko nepasieksi, o jei negali jos daskaityti vadinas mesti rukyti nenori smile.gif
Atsakyti
mano manymu po biski ir mesiu, nes daba nesurukau po 20 per diena. 1 uztraukiu ir ismetu
Atsakyti
Sveikutes. Mano drauge su vyru sekmingai jau neruko 1,5 metu. Jie buvo tokias rusiskas tabletes nusipirke, tai su jom ir mete. Siu tableciu buna turguje pas bobuciu, kurios prekiauja rusiskais vaistais, kremais ...Dar girdejau yra kazkokia knyga, kuria perskaicius nesinori rukyti. Kazi kas ten joje rasoma, kad taip imi ir numeti g.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 23, 14:09)
rukiau apie 8 metus, viena karta buvau metus valios pastangom keliems menesiams ir vel pradejau rukyti, si karta skaiciau Carro knyga, tai surijau per 1 diena, nors pasak jo rukantieji specialiai letai skaito, kad nemest rukyt smile.gif Nerukau jau 3 diena ir manau, kad si karta meciau visam, nera noro smile.gif

Zigi, jei skaitei knyga tai turetum puikiai zinoti, kad visokiais pakaitais ir cigareciu kiekio mazinimu nieko nepasieksi, o jei negali jos daskaityti vadinas mesti rukyti nenori smile.gif

Va, sia knyga turejau omeny. Reikes ir man ja isigyti, kai rimtai sugalvosiu, kad noriu atsikratyti sio savo yprocio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2009 01 23, 15:46)
mano manymu po biski ir mesiu, nes daba nesurukau po 20 per diena. 1 uztraukiu ir ismetu

bet ta viena cigarete vertinsi daug labiau nei 20, nes ji tik viena per diena.Zodziu nenoriu ash kartotis, jei skaitei knyga puikiai turetum tai suvokti.

Kristepala, tai nera iprotis tai priklausomybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 23, 14:09)

As rukau gal kokius 10 m doh.gif , pries pora metu buvau numetusi 6 men, bet paskui vel pradejau...
O ta knyga tikrai padeda? g.gif
Atsakyti
Jei tikrai norėsi mest, tai manau, kad padės. Aš pusantrų metų jau nerūkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 01 24, 15:13)
As rukau gal kokius 10 m  doh.gif , pries pora metu buvau numetusi 6 men, bet paskui vel pradejau...
O ta knyga tikrai padeda? g.gif

na matyt kaip kam, ash valios pastangom ir buvau metus, pradejau rukyti po tokio laiko kaip ir tu smile.gif bet knyga veikia kitokiu principu, bent mane paveike, nerukau jau 6 dienas ir nera jokio noro smile.gif Turbut teisingai viena parashe, jei noresi mesti tai pades smile.gif

Atsakyti
Rūkiau 23-jus metus. Vidutiniškai po 1,5 pakelio per dieną. Kartais, kai kompanijoj alų į save pildavom, tai ir po porą pakelių per vakarą sunykdavo... blink.gif Tačiau jokių sveikatos ar kitokių sutrikimų dėl "tabokavimo" nejutau (galėdavau per nepilną valandikę dviračiu kokį 20 km vienu kvėpavimu numint).
Bet atėjo laikas kai susimąsčiau: "Va, visą jaunystę prarūkiau, viduramžy irgi dūminuos, babkių krūva "nudūmo", o kaip nerūkant?". Ir numečiau... Dabar jau 4,5 metų nė vienos cigarietos burnoj neturėjau. Ir netraukia, ir bjauru net pagalvot. Ir pradėt rūkyt priverstų nebent teismo sprendimu...
Dabar kaip mečiau: psichologiškai save pradėjau nuteikinėt maždaug prieš pusmetį iki metimo. Ir intensyviai. Tiesiog užsirūkydamas visą laik save keiksnojau ir vidiniu balsu įtikinėjau rūkymo šlykštumu, bei visokiais briedais apie tai, kaip nikotino rūgštis ėda mane iš vidaus... Ir vat, po to pusmečio atėjo diena, kai kažkaip neparūkiau ir visai nebeužsimaniau... Ir taip iki šiandie... bigsmile.gif
Visiems rūkantiems linkiu pasveikti...
Atsakyti
Aš nerūkau jau dvi savaites, čia mano rekordas(išskyrus, kai laukiausi).Jau rašiau, kad geriu Tabex, perskaičiau knygą ir visą laiką galvoju, kad rūkymas yra bjaurus, šlykštus, smirdanatis ir sveikatą gadinantis dalykas ir aš nerūkydama visiškai nieko neprarandu. Vis internete paskaitau apie rūkymo žalą, skaitinėju, kaip kiti meta rūkyti, kaip po truputį valosi organizmas nuo nikotino, kaip atsistatinėja organizmas. Aš ir anksčiau ne sykį buvau metusi, tik vis kažkur pasamonėj kirbėdavo mintis, kad per vakarėlį, prie kompanijos aš tikrai neatsisakysiu parūkyti.Ištempdavau kokias dvi tris dienas ir vėl viskas iš naujo. Pernai pirmą kartą perskaičiau knygą, nerūkiau penkias dienas, per vakarėlį neišlaikiau, nuo to vėl viskas iš naujo prasidėjo. Dabar ne kartą buvau vakarėly rūkančių kompanijoj ir visiškai nereikėjo cigaretės, atrodo, užsirūkysiu ir iš karto apsivemsiu. O anksčiau tik išgerk kokią taurę vyno ar brendžiuko ir cigaretės eidavo viena po kitos.
Atsakyti