Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Aš taippat perskaičiau tą knygą book.gif . Tik aš ja skaičiau neskubėdama ir viską apmastydama kas ten parašyta. Ir buvo visai nesunku neberūkyt. Jau daugiau kaip dvi savaitės neberūkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir manau kad neberūkysiu daugiau. Ir prisimenu cigaretes tik tada kai būna tokios situacijos kad žinai jog jeigu rūkytum tai eitum 100% parūkyt smoke.gif. Ir dar labai padėjo pradžioj nepaslysti tai jog nepasilikau nei vienos cigaretės.
Atsakyti
As neseniai turejau sunkia operacija ir po jos dvi savaites negalejau vaikscioti. Tai tol,kol gulejau ligonineje-menesi laiko nerukiau, o grizus namo vel pradejau. Bet cia labai pagelbejo brolio zmona,kuri ateme visas cigaretes ir grieztai uzdraude rukyti.Nors staza jau turiu nemaza-~8metus, bet kazkaip smegeneles rimtai pagalvojo apie rukymo zala,o ypac priverte susimastyti tai,kad po sunkios ligos rukant sunkiau ir atsigauti. Taigi kolkas tikrai nerukysiu, o del ateities bijau kazka prognozuoti ax.gif Bet poreikio didelio kazkaip nera thumbup.gif
Stiprybes visoms metancioms ir metusioms smile.gif
Atsakyti
kai uzsinoriu parukyt - ciumpu obuoli, banana, morka.. arba arbatos puodeli ishgeriu... smile.gif
pamineta knyga thumbup.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
meciau Tabex'o vaistu pagalba

patariu wink.gif
Atsakyti
Jau buvau metusi 3 kartus po koki men. bet kai vyras ruko salia, o tu meti tai labai sunku.
Tai kol nepasiryzta vyras tol sunku man, gal kam taip buvo ir ka darete papasakotumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte burbulyte @ 2009 06 04, 09:14)
Jau buvau metusi 3 kartus po koki men. bet kai vyras ruko salia, o tu meti tai labai sunku.
Tai kol nepasiryzta vyras tol sunku man, gal kam taip buvo ir ka darete papasakotumete? ax.gif

Aš nerūkau jau 5 mėnesiai. Iki tol buvau metusi gal 10 kartų, tik vis nesėkmingai. Nerūkydavau tik neštumo metu. Visų pirma pati labai turi norėti mesti. Man labai padėjo knyga "Lengvas būdas". Pirmą kartą perskaičiau prieš metus, buvau metusi, bet nesėkmingai. Antrą kartą vėl pasirįžau po metų. Dar kartą perskaičiau knygą ir kartu gėriau "Tabex", nors knygoj parašyta, kad negalima vartoti jokių vaistų, bet man labai sunku buvo nugalėti fizinį potraukį. O knyga padėjo suprasti, koks puikus gali būti gyvenimas be cigaretės, nes anksčiau jokio baliuko neįisivaizdavau be cigarečių.
Atsakyti
na taip suprantu, man nera sunku mesti, nerukau nors ir diena visa ir nieko jokio noro.Bet su vyru budama negaliu atsilaikyti kai jis paruko taip iskenciu gal puse dienos, po to kartu ir nueinu, jis pats nori mesti bet nepasiryzta, kitaip sakant neturi dar noro
Atsakyti
Neprisimenu saves nerukancios po mokyklos.na budavo tokiu situaciju,kad nebuvo galima,ir nereikejo,ir net negalvodavau apie rukyma.bet kai vel viskas stodavo i savo vietas pirma mintis budavo cigarete rolleyes.gif ,nors pirma ir sliksti,bet paskui skanu lotuliukas.gif neturejau minties mest,bet siais metais su draugais bandem vaziuot koduotis,kazkokiu seklu priklijavo ant ranku ir koju g.gif sumokejom po 50lt ir ka is 5 musu visi teberukom.Cia reikia noret mest,oas nebuvau tam nusiteikus ir kai bandziau kiek galima ilgiau nerukyt,tai tokios lomkes prasidejo doh.gif .nusipirkau pakeli metiniu,pasidejau i spintele net geriau paliko,dar kiek palaukus ,parukiau.tada nusiteikiau mest mazindama.Surukydavau po pakeli.perejau iki 3 per diena,skaiciau-lengvas budas mesti rukyti[sunus parsiunte is interneto] tikrai gera,ir sakiau,kad tikrai mesiu bigsmile.gif Bet suspaude ligos ir vel pradejau daugint,net nebaigiau skaityt.Zinoma cia nepasiteisinimas schmoll.gif .nezinau kada vel bandysiu mest g.gif Stiprybes visoms metancioms thumbup.gif

Atsakyti
radau tema- visai i tema smile.gif
perskaiciau viska, bet kiek suprantu, ner stebuklo. rukau jau 12 metu ir kiekviena diena metu. bet vis pasiimu. ir ta knyga skaiciau- neidomi ji man. tiesa ten parashyta, bet manes nesujaudino. lb noriu mest, bet vis randu priezasciu, kad ne shiandien. ir nekenciu saves- mano maziukai jau kartoja mano veixma- ranka burna. bloga!!!!!
Papildyta:
labai noreciau, kad prisijungtu dar moterishkiu, kurios nori mest ir sukurtume nauja temele ir pabandytume kartu- gal bus lengviau
Atsakyti
pritariu, gal kartu pavyktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3M @ 2009 06 18, 11:07)
radau tema- visai i tema smile.gif
perskaiciau viska, bet kiek suprantu, ner stebuklo. rukau jau 12 metu ir kiekviena diena metu. bet vis pasiimu. ir ta knyga skaiciau- neidomi ji man. tiesa ten parashyta, bet manes nesujaudino. lb noriu mest, bet vis randu priezasciu, kad ne shiandien. ir nekenciu saves- mano maziukai jau kartoja mano veixma- ranka burna. bloga!!!!!
Papildyta:
labai noreciau, kad prisijungtu dar moterishkiu, kurios nori mest ir sukurtume nauja temele ir pabandytume kartu- gal bus lengviau

Norėčiau jungtis. O kokių priemonių griebsimės? Rūkymo stažas 15m., knyga perskaičiau kartą, dabar šiaip paskaitineju... schmoll.gif nepadeda Labiausiai kol kas gaila tam reikalui išleidžiamų pinigų, sveikata nesiskundžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:00)
meciau Tabex'o vaistu pagalba

patariu wink.gif

Turiu atliekamą dėžutę Tabex, jei domina, rašykit až. Nupirkau vyrui dvi, bet jam užteko vienos. Nuo sausio pabaigos nerūko, tai gal ir nepradės cool.gif .
Atsakyti