http://www.youtube.c...h?v=-DbFBu_I_lA

Beje prarūkius buvau beveik 14 m
  Beje prarūkius buvau beveik 14 m  
 Nu zinok apie mane parasei
 Nu zinok apie mane parasei  As irgi paskutiniu metu pradejau galvoti, kad smirdantis drabuziai, plaukai man nusibodo, perskaiciau dar knyga A.Karo ir nuo sausio 1 d. nerukau
  As irgi paskutiniu metu pradejau galvoti, kad smirdantis drabuziai, plaukai man nusibodo, perskaiciau dar knyga A.Karo ir nuo sausio 1 d. nerukau  

. Suorganizavau A. Karro knygą, bet nieko ji nepadėjo. O pradėjo gerti TABEX ir neberūko. Tiesa, dar trumpai, bet jau yra vilties, kad nepradės.
 . Suorganizavau A. Karro knygą, bet nieko ji nepadėjo. O pradėjo gerti TABEX ir neberūko. Tiesa, dar trumpai, bet jau yra vilties, kad nepradės.

Vyras vis dazniau pradejo prikaisioti, kad smirda.. Pradejau nusistatineti, kur nerukyti - masinoje, uzdaroje aplinkoje, dienos metu, kad darbe nesmirdeti, ir taip viena diena supratau, kad rukau tik is iprocio.... Nenusistatinejau dienos, taciau apsiskelbiau draugams, kad metu cigaretes, kad veliau butu geda pradeti, jog netesiu savo pazado. Ir stai jau puse metu sekmingai nerukau. Keista, taciau si karta man cigareciu dumai is tiesu smirda. Nebegaliu praeiti pro stoviniuojanciuju prie parduotuviu iejimu gretas...Nosi riecia..
  Vyras vis dazniau pradejo prikaisioti, kad smirda.. Pradejau nusistatineti, kur nerukyti - masinoje, uzdaroje aplinkoje, dienos metu, kad darbe nesmirdeti, ir taip viena diena supratau, kad rukau tik is iprocio.... Nenusistatinejau dienos, taciau apsiskelbiau draugams, kad metu cigaretes, kad veliau butu geda pradeti, jog netesiu savo pazado. Ir stai jau puse metu sekmingai nerukau. Keista, taciau si karta man cigareciu dumai is tiesu smirda. Nebegaliu praeiti pro stoviniuojanciuju prie parduotuviu iejimu gretas...Nosi riecia.. 

bet kazkuo matyt padejo, nes poreikio rukyt nejauciau jau rytojaus diena, tik ipratimas buvo likes, kad gryzus is darbo prie pardes parukyt pvz, kad maniskis nematytu
 bet kazkuo matyt padejo, nes poreikio rukyt nejauciau jau rytojaus diena, tik ipratimas buvo likes, kad gryzus is darbo prie pardes parukyt pvz, kad maniskis nematytu  arba pavalgius...
 arba pavalgius...