Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Sveikutes

neberukau jau penktas menuo,ir labai tikiuosi,kad jau nebepradesiu.Is pradziu buvo labai sunku,dabar jau lengviau.Tik vienas super didelis minusas.Priaugau 5 kg verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

p.s.patarimas visoms norincioms mesti:esu bandzius ne viena jau karta,visus kartus bandziau visokius ten pleistrus,tabletes,gumas ir t.t.-NESAMONE ,tai yra ir tiek.
Paciu paciausias vaistas yra galvoje,tai yra nusiteikimas 100%.Si karta meciau be jokiu papildomu priemoniu,ir pirma karta atlaikiau visus beveik 5 men.
Ne taip,kaip budavo su preparatais apie savaite atlaikydavau.
+ man ta visu skaitoma knyga taip pat visiskai nepadejo.Absurdiska ji man.......
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2009 08 07, 14:41)
Girdejau, kad yra tokios Tabex tabletes labai efektyvios, gal kas bandet?

Sitas taip pat bandziau ,Man asmeniskai jos nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2009 09 10, 20:20)
Sveikutes

neberukau jau penktas menuo,ir labai tikiuosi,kad jau nebepradesiu.Is pradziu buvo labai sunku,dabar jau lengviau.Tik vienas super didelis minusas.Priaugau 5 kg verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

p.s.patarimas visoms norincioms mesti:esu bandzius ne viena jau karta,visus kartus bandziau visokius ten pleistrus,tabletes,gumas ir t.t.-NESAMONE ,tai yra ir tiek.
Paciu paciausias vaistas yra galvoje,tai yra nusiteikimas 100%.Si karta meciau be jokiu papildomu priemoniu,ir pirma karta atlaikiau visus beveik 5 men.
Ne taip,kaip budavo su preparatais apie savaite atlaikydavau.
+ man ta visu skaitoma knyga taip pat visiskai nepadejo.Absurdiska ji man.......
Papildyta:

Sitas taip pat bandziau ,Man asmeniskai jos nepadejo  schmoll.gif

O man kaip tik ir knyga, ir TABEX labai padėjo. Knyga man kaip tik padėjo psichologiškai nusiteikti, o išgėrus tabex nekankino nikotino trūkumas. Nerūkau jau 8 mėnesiu.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2009 09 11, 10:52)
O man kaip tik ir knyga, ir TABEX labai padėjo. Knyga man kaip tik padėjo psichologiškai nusiteikti, o išgėrus tabex nekankino nikotino trūkumas. Nerūkau jau 8 mėnesiu.

Na,vadinasi,kaip kam mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites, o kokie tabex salutiniai poveikiai? Skaiciau, kad jei pradedi rukyt cigarete ima pykinti, o jei netycia uzuodi cigareciu dumus...irgi pykina ax.gif ?
Atsakyti
gal kas imes to tabex paveiksliuka? nes noriu 'ant greicio' mest, o knygom ir psichologiniam nusiteikimui reikia laiko... tos tabletes tiesiog padaro bloga skoni ir nebesinori daugiau ax.gif

edit: jau radau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 18 rugsėjo 2009 - 01:12
QUOTE(I'm love @ 2009 09 17, 23:41)
Sakykit mergaites, o kokie tabex salutiniai poveikiai? Skaiciau, kad jei pradedi rukyt cigarete ima pykinti, o jei netycia uzuodi cigareciu dumus...irgi pykina ax.gif ?

kuom skiriasi rukymas ir uostymas? tas pats i laucius keliuaja, tik pasyvus rukymas (uostymas) dar nuodingesnis
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 09 18, 02:11)
gal kas imes to tabex paveiksliuka? nes noriu 'ant greicio' mest, o knygom ir psichologiniam nusiteikimui reikia laiko... tos tabletes tiesiog padaro bloga skoni ir nebesinori daugiau  ax.gif

Nu knygom nereikia jau tiek laiko. Perskaiciau knyga per 1 diena, skaitydma zinojau kad nuo tokios tai dienos nerukysiu. Perskaiciau surukiau visas savo cigaretes ir dabar nerukau ir nesiruosiu pradeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 09 18, 06:24)
Nu knygom nereikia jau tiek laiko. Perskaiciau knyga per 1 diena, skaitydma zinojau kad nuo tokios tai dienos nerukysiu. Perskaiciau surukiau visas savo cigaretes ir dabar nerukau ir nesiruosiu pradeti schmoll.gif

thumbup.gif saunuole, as perksaicius dar norejau "paskutine" bet tik poros dumu uzteko, kad neberukyciau visiskai
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 09 18, 01:11)
gal kas imes to tabex paveiksliuka? nes noriu 'ant greicio' mest, o knygom ir psichologiniam nusiteikimui reikia laiko... tos tabletes tiesiog padaro bloga skoni ir nebesinori daugiau  ax.gif

Tai kad psihologinis nusiteikimas ir yra svarbiausia. Tabletės tik padeda ištverti fizinį potraukį. Knyga tikrai greitai skaitosi, perskaitysi per vieną dieną. Kai kurie yra nusistatę prieš tabletes, o man jos padėjo, bet svarbiausia buvo psichologinis nusiteikimas. Nes anksčiau, atrodo, jau gal to nikotino ir nebereikia, bet labiausiai traukdavo būtent pats procesas, neįsivaizdavau, kaip galiu vakarėly išgert šampano, ar vyno ir nebėgti parūkyti.
Papildyta:
QUOTE(I'm love @ 2009 09 17, 23:41)

Taip, pykina, ypač pirmomis dienomis. Mane net nerūkant šiek tiek pykino, lyg galvą skaudėjo, bet būtent todėl ir nenorėdavau rūkyti. Iš pradžių net alkoholio neidavo gerti. Užtat dabar, išgėrus, dar kartais pagalvoju, kad gal ir norėčiau, bet prisiminus tą skonį, tai atrodo, jei užsirūkyčiau, tai apsivemčiau.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2009 09 18, 08:49)
Papildyta:
Taip, pykina, ypač pirmomis dienomis. Mane net nerūkant šiek tiek pykino, lyg galvą skaudėjo, bet būtent todėl ir nenorėdavau rūkyti. Iš pradžių net alkoholio neidavo gerti. Užtat dabar, išgėrus, dar kartais pagalvoju, kad gal ir norėčiau, bet prisiminus tą skonį, tai atrodo, jei užsirūkyčiau, tai apsivemčiau.

vat man sito ir reikia- realaus fizinio poveikio
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 09 17, 22:41)

man ,asmeniskai jokiu,salutiniu poveikiu nebuvo nuo ju.Man jos nepadejo mesti.
Svarbiu svarbiausias yra uzsispyrimas 4u.gif
Jau neberukau penktas menuo,jauciuosi super,tik,kad svorio priaugau siek tiek wink.gif
Pliusai ,tai nerealus: 1.Is finansines puses tongue.gif ;2.nesmirdi plaukai,rubai ir t.t.;o visu savrbiausias pliusas,tai SVEIKATA 4u.gif
Linkiu Jums visoms kuo didziausio uzsispyrimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2009 09 20, 21:28)
man ,asmeniskai jokiu,salutiniu poveikiu nebuvo nuo ju.Man jos nepadejo mesti.
Svarbiu svarbiausias yra uzsispyrimas  4u.gif 
Jau neberukau penktas menuo,jauciuosi super,tik,kad svorio priaugau siek tiek wink.gif
Pliusai ,tai nerealus: 1.Is finansines puses  tongue.gif ;2.nesmirdi plaukai,rubai ir t.t.;o visu savrbiausias pliusas,tai SVEIKATA  4u.gif
Linkiu Jums visoms kuo didziausio uzsispyrimo  4u.gif

O ar daug svorio priaugai mirksiukas.gif ? suprantu, kad cia ne svory esme, bet mes juk moterys mirksiukas.gif
Atsakyti