Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(pievu medus @ 2009 06 25, 15:55)
Norėčiau jungtis. O kokių priemonių griebsimės? Rūkymo stažas 15m., knyga perskaičiau kartą, dabar šiaip paskaitineju... schmoll.gif nepadeda Labiausiai kol kas gaila tam reikalui išleidžiamų pinigų, sveikata nesiskundžiu  doh.gif

Visų pirma turi labai, labai, labai........ pati norėti, kitaip nieko gero nebus. Ir mesti turi ne dėl pinigų, o dėl savęs ir savo sveikatos. Mano stažas buvo panašus, mečiau n........ kartų, o padėjo knyga ir TABEX. Nors knygoje rašoma, kad negalima vartoti jokių papildomų priemonių, bet man kitaip nepavyko. Nerūkau 6 mėn. Nėra daug, bet ir nemažai.
Atsakyti
Uzjauciu tave verysad.gif
Atsakyti
Uzsukau paskaitineti, nes buvo ir man ta tema aktuali, ir tikrai galiu patvirtinti, nes esu gyvas pavyzdys to, kas mesti rukyti yra lengva!!!!!! mirksiukas.gif
stazas buvo 6 metai, be jokiu bandymu mesti, nes maniau, kad tai visai smagus dalykas, kol viena diena "atejo supratimas" kad man to visiskai nebereikia thumbup.gif

svarbiausia- labai labai tiketi savo jegomis, ir tikrai pavyks! jau po menesio gailejausi visu rukanciu, nes jie priklausomi nuo tokio mazo juos valdancio dalykelio- cigaretes.... dar matydavau gatveje dvi grupes zmoniu:
rukantys ir nerukantys.. po 2 menesiu jau ir tas dingo..

dabar tik galiu pasakyti, kad jokie pasaliniu zmoniu bandymai itakoti rukalius nepadeda, o tik greiciau erzina.. del knygos nieko negaliu pasakyt, nes man jos nereikejo, kaip ir jokiu nikotininiu gumu ir pan... Viso ko pagrindas yra- psichologinis nusiteikimas, stiprus, besalygiskas, negriztamas...... didis.gif

linkiu visiems patirti si nuostabu issilaisvinimo jausma, koki patyriau as!!!
Sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 07 02, 17:32)
Uzjauciu tave verysad.gif

Ar mane?
Atsakyti

Keliu tema i virsu smile.gif

Norejau pasidometi, kaip sekasi toms, kurios mete rukyti ar ruosiasi mesti? smile.gif Neuzilgo bus puse metu kai nerukau, bet atrodo, kad niekad taip ir nerukiau, nors stazas buvo 8 metai smile.gif Jauciuosi net nebuvus rukanti ne tik del to,kad atrodo praejo daug laiko, bet ir del savo poziurio i rukanciuosius blush-anim-cl.gif Turbut neveltui sakoma, kad didziausi kritikai rukantiesiems - buve rukoriai biggrin.gif

Siuo savo zingsniu turbut dziaugiuosi labiausiai per visa savo gyvenima, o iki tol buvo bandymu mesti rukyti, bet nesekmingai, nes noras vis tiek ishlikdavo, o ir bandydavau save apgaudinet, kad man patinka rukyt, kad rukau nes ner ka veikt ir etc. smile.gif Metus rukytis, po poros menesiu zyzimu, ikalbejau ir MB mesti, jis irgi si karta mete labai lengvai ir labai dziaugasi,nors ash jau buvau praradus vilti, kad pavyks ji ikalbeti apskritai smile.gif Kiek pykciu del to buvo doh.gif biggrin.gif

Beje, metem perskaite knyga smile.gif Abu net nesurukem tos paskutines cigaretes apie kuria rashoma Carro knygoje smile.gif
Atsakyti
Sveikos..
Anksciau sioj temoj dalyvavau, bet vel pradejau rukyti blush-anim-cl.gif Dabar nerukau jau daugiau nei 4 menesiai, man tai rekordas ir tuom labai dziaugiuos. Taciau vis dar nesijauciu kaip jauciausi iki pradedant rukyti. Sutriko virskinimas, nors nevalgau daug, taciau priaugau svorio pilvo srityje, jauciu dusinima kazkoki ir lyg uzgulta nosis pastoviai, nors slogos nera. Nezinau ar cia del to, kad meciau rukyti, tik zinau, kad kol rukiau, to nebuvo. Prarukiau virs 8 metu, tai manau naturalu, kad organizmo valymasis nuo toksinu irgi turi uztrukti. Norejau paklausti, ar jauciate kazka panasaus praejus keliems menesiams po metimo? g.gif
Atsakyti
Nerukau jau nuo sausio 5 dienos, perskaicius allen car knyga, lengvas budas (stazas 15 metu kazdienio ukymo) kolkas nenoriu ir rukantys atstumia
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2009 08 04, 09:28)
Sveikos..
Anksciau sioj temoj dalyvavau, bet vel pradejau rukyti  blush-anim-cl.gif Dabar nerukau jau daugiau nei 4 menesiai, man tai rekordas ir tuom labai dziaugiuos. Taciau vis dar nesijauciu kaip jauciausi iki pradedant rukyti. Sutriko virskinimas, nors nevalgau daug, taciau priaugau svorio pilvo srityje, jauciu dusinima kazkoki ir lyg uzgulta nosis pastoviai, nors slogos nera. Nezinau ar cia del to, kad meciau rukyti, tik zinau, kad kol rukiau, to nebuvo. Prarukiau virs 8 metu, tai manau naturalu, kad organizmo valymasis nuo toksinu irgi turi uztrukti. Norejau paklausti, ar jauciate kazka panasaus praejus keliems menesiams po metimo?  g.gif

Virškinimas ir man pradžioj buvo sutrikęs. Pirmus mėnesius mane ypatingai kankino nemiga ir sapnuodavau visokius košmarus. Dabar jau nerūkau septyni mėnesiai, man irgi čia rekordas, viskas jau lygtai susitvarkė, liko tik prisiauginti kilogramai ir kartais suspnuoju, kad rūkau ir susinervinu, kad vėl pradėjau.
Atsakyti
Mano rukymo stazas buvo apie 10 metu blush2.gif Meciau rukyti tik tada, kai suzinojau, jog laukiuosi nestuke.gif (va jums ir atsakymas i klausima, -kaip mesti rukyti biggrin.gif ) Iki tol nejauciau jokio poreikio mesti ir laaaabai nervindavo visi, kurie man sake, kad tai nesveika, negrazu. As nebuvau kvaila,-PATI TAI PUIKIAI ZINOJAU doh.gif Tiesiog man tai patiko! Patiko pats procesas, pvz ryte su kavos puodeliu iseiti i balkona, isirioglinti i savo kresla ir uzsikelusi kojas ant balkono tureklo megautis cigarete, kava, saulute wub.gif
Ir dabar lb norisi uzsidegti cigarete...labai norisi..net turiu du pokelius savo rankineje (nes anksciau visada uzsitavorindavau bent keliais pokeliai i prieki, kad neduok die kada nepritrukciau lotuliukas.gif ), taciau zinau, kad negaliu.. Nezinau kaip bus kai pagimdysiu..aisku, nerukysiu ir tol, kol maitinsiu savo kudiki.. Bet paskui neesu tikra, kad tas laikas be nikotino mane atgrasins nuo jo blush2.gif

p.s. tikrai nesiulau nestumo kaip iseities, jei kartais kas nors taip suprastu doh.gif Tiesiog pamaciau sia tema ir uzpludo nostalgija wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pradejau rukyti, turbut kaip ir visi, paskatinta draugu. rukiau 5 metus. kai kada rukymo intensyvumas labai padidedavo (pvz. pakelis per diena). apie neberukyma galvojau bene metus, bet niekaip nesiryzdavau ko nors imtis.
bandziau ir valios pastangomis mesti, bet viskas nueidavo veltui jau po kokio menesio arba per koki nors pasisedejima su draugais smile.gif
labai daug domejausi apie rukanciu sveikata, rukymo zala ir t.t. domejausi, kaip zmones jauciasi, kai nustoja rukyti.
tai dariau kol pradejau isisamoninti, kad rukymas, tai jokia nauda, o zala paciai sau. jau buvau besiryztanti neberukyti, kai viena kolege papasakojo apie "stebuklinga" knyga biggrin.gif is bendro isprusimo ir smalsumo perskaiciau ta knyga. kai kur atsispindejo ir mano mintys smile.gif bet kai kur ir per daug drastiskai buvo parasyta. taciau rezultatas buvo. ta knyga - tarsi patvirtinimas, kad gera linkme mastau ir tik paskatino mane imtis kokiu nors veiksmu.
rezultatas: rugsejo menesi bus metai kai visiskai neberukau. dabar mane apima toks jausmas, kad as visa laika buvau nerukanti biggrin.gif
vyras teberuko. jam nepadejo ta knyga. ir as zinau kodel. ogi todel, kad jis nesuvokia rukymo zalos ir net nenori to suvokti.
jeigu rukot ir jauciat, kad jums to reikia, tai nenustokit. bet pradekit dometis, skaityti ir analizuoti. per kiek laiko ateis ir suvokimas 4u.gif
Atsakyti
Man tai knyga didelo ispudzio nepadare..kaip ir pati ta suvokiau... tiesiog reikejo pasiryzti ir istverti kokia savaite...Po to vis lengviau.. dauguma zmoniu nemeta rukyti, nors ir noretu, nes bijo tos pradzios, lomkiu... Pati kartodavau - nuo pirmadienio, nuo menesio pradzios, nauju metu... ir vis atrodo ne laikas dar... cisada yra laikas smile.gif tik reikia rasti jegu tai pradziai, o po to tik laikytis smile.gif
Atsakyti
Girdejau, kad yra tokios Tabex tabletes labai efektyvios, gal kas bandet?
Atsakyti