Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(klaida @ 2009 08 07, 16:41)
Girdejau, kad yra tokios Tabex tabletes labai efektyvios, gal kas bandet?

Vyras nuo sausio pabaigos nerūko jų pavartojęs, nors surūkydavo po du pakelius į dieną doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 08 07, 21:57)
Vyras nuo sausio pabaigos nerūko jų pavartojęs, nors surūkydavo po du pakelius į dieną doh.gif .

o kur prekaiujama tomis Tabex? Tikiuosi vaistinese yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 07, 22:14)
o kur prekaiujama tomis Tabex? Tikiuosi vaistinese yra? biggrin.gif

Perziurejau kad nera ju vaistinese g.gif gal kas patartumet kur ju galima isigyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 07, 22:38)
Perziurejau kad nera ju vaistinese g.gif gal kas patartumet kur ju galima isigyt? bigsmile.gif

Lt vaistinese nera. Girdejau, kad buna turguose, kur prekiauja rusiskais vaistais, kaina apie 45 Lt. Bet jei padeda, tai prarukoma daug daugiau...
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 08 08, 14:18)
Lt vaistinese nera. Girdejau, kad buna turguose, kur prekiauja rusiskais vaistais, kaina apie 45 Lt.  Bet jei padeda, tai prarukoma daug daugiau...

Siandien nusiipirkau turguje, orase 60 lt, nusiderejau uz 55, biggrin.gif kokia cia diena reiks pradet g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 08 08, 14:12)
Siandien nusiipirkau turguje, orase 60 lt, nusiderejau uz 55, biggrin.gif  kokia cia diena reiks pradet g.gif  doh.gif

Jei kam reikia, tai turiu vieną dėžutę(50 lt). Pasirodo pirkdami permokėjom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaškė: 08 rugpjūčio 2009 - 13:58
Pries kelis metus as ir buvau metusi rukyti su Tabex tabletemis, nerukiau devynis menesius smile.gif Po to vel pradejau.... Nemanau, kad tabletes pades kuo nors, jei pats nenoresi mesti. Siuo metu nerukau, nes laukiuosi. Bet kaip bus po to, as tikrai nezinau biggrin.gif nors siuo metu cigaretes ikr ju dumai, o taip pat prisiruke zmones siaubingai smirda smile.gif
Atsakyti
Girdėjau kad cigaretes pamirkius piene ir po to išrūkius noras rūkyti dingsta ilgam biggrin.gif
Atsakyti
perskaičiau knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti" ir net pati nesuprantu kaip tai tikrai lenga, t.y. mesti rūkyti smile.gif O rūkiau jau tikrai virš dešimt metelių doh.gif
Atsakyti
O esat kas žiūrėję filmą pagal tą knygą Alleno?
Įdomu ar padėjo kamnors? g.gif
Aš žiūrėjau, žinoma porą dienų buvau giliam susimąstyme, o pakui kažkaip pasimiršo ir irnesakyk.gif doh.gif . Bet vis atidėlioju aš tą metimą doh.gif Žinau, kad reikia prisiversti, nes rūkyme visiškai nieko gero nėra, bet negaliu sau nieko padaryti ir viskas doh.gif
Gal sakau knyga duoda didesnį efektą, gal priveda iki dar didesnių susimąstymu(esu tos knygos perskaičius trečdalį maždaug blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 02, 22:41)
O esat kas žiūrėję filmą pagal tą knygą Alleno?
Įdomu ar padėjo kamnors?  g.gif
Aš žiūrėjau, žinoma porą dienų buvau giliam susimąstyme, o pakui kažkaip pasimiršo ir irnesakyk.gif  doh.gif . Bet vis atidėlioju aš tą metimą  doh.gif  Žinau, kad reikia prisiversti, nes rūkyme visiškai nieko gero nėra, bet negaliu sau nieko padaryti ir viskas  doh.gif
Gal sakau knyga duoda didesnį efektą, gal priveda iki dar didesnių susimąstymu(esu tos knygos perskaičius trečdalį maždaug  blush2.gif ).

Manau knyga yra efektyvesnė smile.gif pirmą kartą ir aš tik keturiolikas puslapių buvau perskaičius, bet vėliau pasiryžau ir perskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2009 09 02, 22:48)
Manau knyga yra efektyvesnė smile.gif  pirmą kartą ir aš tik keturiolikas puslapių buvau perskaičius, bet vėliau pasiryžau ir perskaičiau smile.gif

Reiks ir man prisiversti visą iš naujo ir iki pabaigos perskaityti smile.gif
Atsakyti