NA PRIS TAI BUVO BANDES VISAIP MEST IR PLEISTRAIS,IR GUMOM.BET...Dabar as mastau gal skaityt knyga man kaip sulieknet
Sveikos,na as nerukau,ir nesu niekad rukius.Taciau mano vyras ruke 25 metus,o mdabar jau neruko 10 men.O viskas prasidejo nuo to,kad pasidare kraujo tyr,o jis rode holesteroli beveik 7.ir paskyre dieta,taip pat isaiskino,kad rukymas taip pat turi tam ytakos.Na ka parsisiunte jis ta knyga,per vakara ja perskaite,ir ryte pabudo jau NERUKANIS .Zinot negalejom patiket kadangi surukydavo beveik po 2 pak>cigareciu>.
NA PRIS TAI BUVO BANDES VISAIP MEST IR PLEISTRAIS,IR GUMOM.BET...Dabar as mastau gal skaityt knyga man kaip sulieknet
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 21, 08:08)
Skaičiau... Ta knyga man visiškai nepadėjo... Pagrindinė esmė - valgyk vien vaisius ir daržoves - būsi lieknas.
Sveikutes
As su MB metem rukyti pries 7 men. Manau jau pakankamai ilgas laiko tarpas nes tu metimu buvo
Padejo mesti ir knyga ir brangstancios cigaretes ir siaip nusiteikimas. Ale svorio priaugom
Labai jau kramsnot pamegom bet apie cigaretes nei nepagalvojam. Bet va dar toki pastebejima turiu - kaip tai mastymas suletejo. Anksciau budavo tik uzsidegi cigarete ir mintys tiesiog laksto, greit darbus susiplanuoji. O dabar visiskas apsnudimas, suletejusios apsukos...Ar nesusiduret su tokia problemele?
As su MB metem rukyti pries 7 men. Manau jau pakankamai ilgas laiko tarpas nes tu metimu buvo
QUOTE(gold@zebra @ 2009 10 29, 23:33)
Sveikutes
Padejo mesti ir knyga ir brangstancios cigaretes ir siaip nusiteikimas. Ale svorio priaugom
Labai jau kramsnot pamegom bet apie cigaretes nei nepagalvojam. Bet va dar toki pastebejima turiu - kaip tai mastymas suletejo. Anksciau budavo tik uzsidegi cigarete ir mintys tiesiog laksto, greit darbus susiplanuoji. O dabar visiskas apsnudimas, suletejusios apsukos...Ar nesusiduret su tokia problemele?
aš irgi, kai mečiau rūkyti, pasidariau kažkokia apsnūdusi.Vis tngiu, vis nieko nesuspėju. Svorio irgi priaugau 10 kg, gal dėl to. Dabar jau nebekramsnoju ištisai, po truputį pasportuoju, po truputį svorį bandau mesti ir energijos lyg ir padaugėjo.
as kaip meciau irgi eina septintas menuo, bet svorio, tai nebuvo kazkokiu dideliu pokyciu, nes as nekeiciau cigareciu i "bombonkes"
apskritai pas mane nei buvo, nei metus atsirado pakramsnojimai...valgiau kaip visada, tik vasara vienu metu labai daug turistiniu buvo, tai priaugau pora kilogramu, bet dabar vel atsikraciau to net nenoredama
o del sultejusio mastymo, tai to nepastebejau dar
tikiuosi ir nepastebesiu
bet va, kaip lengva paciai pasidre, kvapus pradedu "atgauti", islaidos sumazejo, ir svarbiausia pati savim labai didziuojuos
nes iki siol ne vienas nevykes bandymas buvo
o del sultejusio mastymo, tai to nepastebejau dar
bet va, kaip lengva paciai pasidre, kvapus pradedu "atgauti", islaidos sumazejo, ir svarbiausia pati savim labai didziuojuos
Skirtingai reaguoja tie musu organizmai
As kvapu nebuvau praradus o apetitu niekada nesiskundziau. Tik rukymas ji permusdavo. Neringa30 bandysiu ir as pasportuoti, gal kazkiek energijos pasikrausiu
LABUKAS,
užkliuvo akys už temos šitos, aš rūkau jau daugiau nei 15 metų, bet mesti nesugebu. Gal kas naudojate tas kramtomas gumas ar pleistrus? Reiktų jau gal ir man mest net nežinau nuo ko pradėti???
QUOTE(jovita l @ 2009 10 31, 00:00)
LABUKAS,
užkliuvo akys už temos šitos, aš rūkau jau daugiau nei 15 metų, bet mesti nesugebu. Gal kas naudojate tas kramtomas gumas ar pleistrus? Reiktų jau gal ir man mest net nežinau nuo ko pradėti??? 
Manau kad galima viska isbandyt
QUOTE(jovita l @ 2009 10 30, 22:00)
LABUKAS,
Man nieks nepadejo,nei tabletes,nei pleistrai,nei ta knyga)Pirma turi ateiti susikaupimas saves viduje,kad neberukysit ir tada ,tai pavyks.Kaip,kad man is trecio karto pavyko.Neberukau jau 7 menuo.be jokiu pagalbiniu priemoniu,buvo nerealiai sunku,bet dabar jau zymiai lengviau atsilaikyt
Linkiu ir Jums to paties
QUOTE(Linuute @ 2009 10 31, 20:42)
Man nieks nepadejo,nei tabletes,nei pleistrai,nei ta knyga)Pirma turi ateiti susikaupimas saves viduje,kad neberukysit ir tada ,tai pavyks.Kaip,kad man is trecio karto pavyko.Neberukau jau 7 menuo.be jokiu pagalbiniu priemoniu,buvo nerealiai sunku,bet dabar jau zymiai lengviau atsilaikyt 
Linkiu ir Jums to paties

Linkiu ir Jums to paties
Taip, svarbiausia, kaip aš sakau, susitarti su savim ir labai labai........ norėti. Jei to nebus, nepadės niekas.
Papasakosiu ir as savo laiminga istorija...
Gryzo viena diena MB ir padejo ta garsiaja knyga ant stalo, sako ka apie tai manai. As tik nusijuokiau ir pasakia, kad jei nori mesti tai mesk pats, as tave moraliskai palaikysiu ...
Dargi sakau, rukymas vienas is nedaugelio mano malonumu...
Zirze jis atsisedes apie zala, islaidas ir t.t. taigi del sventos seimos ramybes pazadejau, kad perskaitysiu...
Kulminacija sio ivykio yra tokia-perskaiciusi paskutini knygos puslapi surukiau paskutiniaja cigarete, stazas irgi nemazas buvo, apie 10 metu. Dabar jau 4 menesiai kaip nerukau, ir galvoju, kodel as tai dariau tuos metus
MB ruko iki siol...
Jauciuosi nepalyginamai geriau-sviezia tokia
Is pradziu gal ir valgiau siek tiek daugiau, bet dabar susinormalizavo viskas...
P.S. Sviesus plaukai-sviesi ateitis
Gryzo viena diena MB ir padejo ta garsiaja knyga ant stalo, sako ka apie tai manai. As tik nusijuokiau ir pasakia, kad jei nori mesti tai mesk pats, as tave moraliskai palaikysiu ...
Zirze jis atsisedes apie zala, islaidas ir t.t. taigi del sventos seimos ramybes pazadejau, kad perskaitysiu...
Kulminacija sio ivykio yra tokia-perskaiciusi paskutini knygos puslapi surukiau paskutiniaja cigarete, stazas irgi nemazas buvo, apie 10 metu. Dabar jau 4 menesiai kaip nerukau, ir galvoju, kodel as tai dariau tuos metus
Jauciuosi nepalyginamai geriau-sviezia tokia
P.S. Sviesus plaukai-sviesi ateitis
Sveikutes..
as taip pat gana ilgai rukiau...
NEBERUKAU JAU 2metai...spekit kas padejo..?
ogi
tik pastojau, iskart meciau..ir daugiau niekada nebenorejau
taip kad tapkit
as taip pat gana ilgai rukiau...
NEBERUKAU JAU 2metai...spekit kas padejo..?
tik pastojau, iskart meciau..ir daugiau niekada nebenorejau
taip kad tapkit