Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Sveikos,na as nerukau,ir nesu niekad rukius.Taciau mano vyras ruke 25 metus,o mdabar jau neruko 10 men.O viskas prasidejo nuo to,kad pasidare kraujo tyr,o jis rode holesteroli beveik 7.ir paskyre dieta,taip pat isaiskino,kad rukymas taip pat turi tam ytakos.Na ka parsisiunte jis ta knyga,per vakara ja perskaite,ir ryte pabudo jau NERUKANIS .Zinot negalejom patiket kadangi surukydavo beveik po 2 pak>cigareciu>.
NA PRIS TAI BUVO BANDES VISAIP MEST IR PLEISTRAIS,IR GUMOM.BET...Dabar as mastau gal skaityt knyga man kaip sulieknet lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 21, 08:08)
...Dabar as mastau gal skaityt knyga man kaip sulieknet lotuliukas.gif  thumbup.gif

Skaičiau... Ta knyga man visiškai nepadėjo... Pagrindinė esmė - valgyk vien vaisius ir daržoves - būsi lieknas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As su MB metem rukyti pries 7 men. Manau jau pakankamai ilgas laiko tarpas nes tu metimu buvo irnesakyk.gif Padejo mesti ir knyga ir brangstancios cigaretes ir siaip nusiteikimas. Ale svorio priaugom ax.gif Labai jau kramsnot pamegom bet apie cigaretes nei nepagalvojam. Bet va dar toki pastebejima turiu - kaip tai mastymas suletejo. Anksciau budavo tik uzsidegi cigarete ir mintys tiesiog laksto, greit darbus susiplanuoji. O dabar visiskas apsnudimas, suletejusios apsukos...Ar nesusiduret su tokia problemele?
Atsakyti
QUOTE(gold@zebra @ 2009 10 29, 23:33)
Sveikutes 4u.gif
As su MB metem rukyti pries 7 men. Manau jau pakankamai ilgas laiko tarpas nes tu metimu buvo  irnesakyk.gif Padejo mesti ir knyga ir brangstancios cigaretes ir siaip nusiteikimas. Ale svorio priaugom ax.gif Labai jau kramsnot pamegom bet apie cigaretes nei nepagalvojam. Bet va dar toki pastebejima turiu - kaip tai mastymas suletejo. Anksciau budavo tik uzsidegi cigarete ir mintys tiesiog laksto, greit darbus susiplanuoji. O dabar visiskas apsnudimas, suletejusios apsukos...Ar nesusiduret su tokia problemele?

aš irgi, kai mečiau rūkyti, pasidariau kažkokia apsnūdusi.Vis tngiu, vis nieko nesuspėju. Svorio irgi priaugau 10 kg, gal dėl to. Dabar jau nebekramsnoju ištisai, po truputį pasportuoju, po truputį svorį bandau mesti ir energijos lyg ir padaugėjo.
Atsakyti
as kaip meciau irgi eina septintas menuo, bet svorio, tai nebuvo kazkokiu dideliu pokyciu, nes as nekeiciau cigareciu i "bombonkes" hihihi.gif apskritai pas mane nei buvo, nei metus atsirado pakramsnojimai...valgiau kaip visada, tik vasara vienu metu labai daug turistiniu buvo, tai priaugau pora kilogramu, bet dabar vel atsikraciau to net nenoredama flirt.gif
o del sultejusio mastymo, tai to nepastebejau dar blush2.gif tikiuosi ir nepastebesiu hihihi.gif
bet va, kaip lengva paciai pasidre, kvapus pradedu "atgauti", islaidos sumazejo, ir svarbiausia pati savim labai didziuojuos bis.gif assa.gif lotuliukas.gif nes iki siol ne vienas nevykes bandymas buvo ax.gif
Atsakyti
Skirtingai reaguoja tie musu organizmai g.gif As kvapu nebuvau praradus o apetitu niekada nesiskundziau. Tik rukymas ji permusdavo. Neringa30 bandysiu ir as pasportuoti, gal kazkiek energijos pasikrausiu g.gif
Atsakyti
LABUKAS, 4u.gif užkliuvo akys už temos šitos, aš rūkau jau daugiau nei 15 metų, bet mesti nesugebu. Gal kas naudojate tas kramtomas gumas ar pleistrus? Reiktų jau gal ir man mest net nežinau nuo ko pradėti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2009 10 31, 00:00)
LABUKAS, 4u.gif  užkliuvo akys už temos šitos, aš rūkau jau daugiau nei 15 metų, bet mesti nesugebu. Gal kas naudojate tas kramtomas gumas ar pleistrus? Reiktų jau gal ir man mest net nežinau nuo ko pradėti??? g.gif

Manau kad galima viska isbandyt bigsmile.gif Man guma padejo, ale neilgam ax.gif O knyga puikiai suveike,bet ir siaip viduje jau norejau mesti. Pazystu viena zmogeli, kuris perskaite knyga, mete, po dvieju men vel uzsiruke, o dabar vaiksto pleistra uzsiklijaves ir vel neruko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita l @ 2009 10 30, 22:00)
LABUKAS, 4u.gif  užkliuvo akys už temos šitos, aš rūkau jau daugiau nei 15 metų, bet mesti nesugebu. Gal kas naudojate tas kramtomas gumas ar pleistrus? Reiktų jau gal ir man mest net nežinau nuo ko pradėti??? g.gif

Man nieks nepadejo,nei tabletes,nei pleistrai,nei ta knyga)Pirma turi ateiti susikaupimas saves viduje,kad neberukysit ir tada ,tai pavyks.Kaip,kad man is trecio karto pavyko.Neberukau jau 7 menuo.be jokiu pagalbiniu priemoniu,buvo nerealiai sunku,bet dabar jau zymiai lengviau atsilaikyt wink.gif
Linkiu ir Jums to paties wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2009 10 31, 20:42)
Man nieks nepadejo,nei tabletes,nei pleistrai,nei ta knyga)Pirma turi ateiti susikaupimas saves viduje,kad neberukysit ir tada ,tai pavyks.Kaip,kad man is trecio karto pavyko.Neberukau jau 7 menuo.be jokiu pagalbiniu priemoniu,buvo nerealiai sunku,bet dabar jau zymiai lengviau atsilaikyt wink.gif
Linkiu ir Jums to paties wink.gif 4u.gif

Taip, svarbiausia, kaip aš sakau, susitarti su savim ir labai labai........ norėti. Jei to nebus, nepadės niekas.
Atsakyti
Papasakosiu ir as savo laiminga istorija... smile.gif
Gryzo viena diena MB ir padejo ta garsiaja knyga ant stalo, sako ka apie tai manai. As tik nusijuokiau ir pasakia, kad jei nori mesti tai mesk pats, as tave moraliskai palaikysiu ... lotuliukas.gif Dargi sakau, rukymas vienas is nedaugelio mano malonumu...
Zirze jis atsisedes apie zala, islaidas ir t.t. taigi del sventos seimos ramybes pazadejau, kad perskaitysiu... doh.gif
Kulminacija sio ivykio yra tokia-perskaiciusi paskutini knygos puslapi surukiau paskutiniaja cigarete, stazas irgi nemazas buvo, apie 10 metu. Dabar jau 4 menesiai kaip nerukau, ir galvoju, kodel as tai dariau tuos metus g.gif MB ruko iki siol... unsure.gif
Jauciuosi nepalyginamai geriau-sviezia tokia blink.gif lotuliukas.gif Is pradziu gal ir valgiau siek tiek daugiau, bet dabar susinormalizavo viskas... clap.gif
P.S. Sviesus plaukai-sviesi ateitis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes..
as taip pat gana ilgai rukiau...
NEBERUKAU JAU 2metai...spekit kas padejo..?biggrin.gif ogi nestuke.gif
tik pastojau, iskart meciau..ir daugiau niekada nebenorejau wink.gif
taip kad tapkit nestuke.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti