[quote=Summer,2004 11 19, 17:00]
Ne vienas mano kolega labai sėkmingai pakramtęs nikotininės gumos ar užsiklijavęs pleistrą traukė cigaretę po cigaretės, todėl į visus šituos pinigų mėtymus žiūriu skeptiškai

Bet rūkyti mesti labai norėčiau ir kaskart, baigdama pakelį, pasižadu sau, kad naujo nepirksiu. Aha, norėtum... Kažkur skaičiau, kad moterims sunkiau tai padaryti nei vyrams. Kai laukiausi, nejaučiau jokio diskomforto dėl to, kad nerūkau. Bet baigus maitinti, vėl griebiausi šitos bjaurasties

Ir mano pažįstama ne viena lygiai taip pat, paauginusi mažiuką. Mano vyras nerūko ir dažnai prašo, kad liaučiausi. Labai jį myliu, bet nieko su savim negaliu padaryti
Gal kas sėkmingai metė ir galėtų rekomenduoti kokius būdus, kaip atsikratyti šito žalingo įpročio? Gal kokia hipnozė, sakau, padėtų
[/quoteSveikute!Mano situacija tokia pati...vyras neruko,o as traukiau kaip kaminas!kelis kartus bandziau mesti rukyti jo prasoma....jis man zadejo ka tik as noriu...nupirks masina,nupirks ta...nupirks ana....,kad tik mesciau.taciau as del jo stengiausi,o ne pati to norejau.tokie metimai buvo keli ir nevyke.na o dabar pati viena diena susiemiau i rankas ir galvoju,juk as jam smirdziu,kaip pelenine....visi rubai smirdejo rukalais,apie plaukus net nekalbu....o dar ir pradejome lankytis vaisingumo klinikose del pastojimo....tai viena diena nusprendziau neberukyt...ir va,jau beveik 5men kai nerukau.nenaudoju nieko,nei pleistru,nei gumu....nebuvo sunku,nes niekas neverte,o pati norejau.Reikia tik didelio NORO ir pamatysi,kaip tai lengva.AS ir tevus savo tuo uzkreciau.bet jiems ne kaip sekasi

SEKMES ir zinoma ISTVERMES!