Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(Neringa30 @ 2009 10 10, 10:27)
Tikrai nemanau, kad reti rūkymai labai kenkia, ne tame esmė. Aš irgi taip norėčiau su padruške vynelio įkalt, cigaretę surūkyti, o ryte ir toliau būti nerūkančia. Aš taip nesugebėjau, žiūrėk po vakarykščio liko cigarečių, tai negi mesi lauk, surūkysiu likusias ir vėl aš neberūkanti, pasibaigia tas pakelis, ai dar vieną, paskutinį nusipirksiu. Galų gale gaunasi taip, kad tik ir ieškai progų, kad galėtum parūkyti, kol nusispjauni ir vėl toliau normaliai rūkai. Man taip buvo n......... kartų. O knyga padėjo suprasti, kad man to nebereikia, kad aš galiu gyventi be cigaretės. o be to, išgėrus vynelio ir parūkius, pagirios būna šimtą kartų šlykštesnės, nei be cigarečių. Kai mečiau rūkyti, beveik nebežinau, kas yra pagirios.

na paskaičiau ir atrodo, kad aš čia rašau rolleyes.gif nuo atradienio nrūkai nu vakar su drauge 3 surūkiau vakare, bet šiandien vėl nerūkau. Reikia nepirkti, kad tų likučių po pasisėdėjimo neliktų smile.gif o kitaip jie traukte traukia doh.gif
Atsakyti
[quote=Summer,2004 11 19, 17:00]
Ne vienas mano kolega labai sėkmingai pakramtęs nikotininės gumos ar užsiklijavęs pleistrą traukė cigaretę po cigaretės, todėl į visus šituos pinigų mėtymus žiūriu skeptiškai g.gif Bet rūkyti mesti labai norėčiau ir kaskart, baigdama pakelį, pasižadu sau, kad naujo nepirksiu. Aha, norėtum... Kažkur skaičiau, kad moterims sunkiau tai padaryti nei vyrams. Kai laukiausi, nejaučiau jokio diskomforto dėl to, kad nerūkau. Bet baigus maitinti, vėl griebiausi šitos bjaurasties sad.gif Ir mano pažįstama ne viena lygiai taip pat, paauginusi mažiuką. Mano vyras nerūko ir dažnai prašo, kad liaučiausi. Labai jį myliu, bet nieko su savim negaliu padaryti sad.gif sad.gif sad.gif
Gal kas sėkmingai metė ir galėtų rekomenduoti kokius būdus, kaip atsikratyti šito žalingo įpročio? Gal kokia hipnozė, sakau, padėtų g.gif
[/quoteSveikute!Mano situacija tokia pati...vyras neruko,o as traukiau kaip kaminas!kelis kartus bandziau mesti rukyti jo prasoma....jis man zadejo ka tik as noriu...nupirks masina,nupirks ta...nupirks ana....,kad tik mesciau.taciau as del jo stengiausi,o ne pati to norejau.tokie metimai buvo keli ir nevyke.na o dabar pati viena diena susiemiau i rankas ir galvoju,juk as jam smirdziu,kaip pelenine....visi rubai smirdejo rukalais,apie plaukus net nekalbu....o dar ir pradejome lankytis vaisingumo klinikose del pastojimo....tai viena diena nusprendziau neberukyt...ir va,jau beveik 5men kai nerukau.nenaudoju nieko,nei pleistru,nei gumu....nebuvo sunku,nes niekas neverte,o pati norejau.Reikia tik didelio NORO ir pamatysi,kaip tai lengva.AS ir tevus savo tuo uzkreciau.bet jiems ne kaip sekasi biggrin.gif SEKMES ir zinoma ISTVERMES!
Atsakyti
Uzkliuvo akys uz sios temos g.gif ax.gif pati esu rukale, greit bus 10 metu blink.gif
Man rukyt patinkaaa blush2.gif Bet ir noreciau visai mesti smile.gif Pries pora dienu parsitempiau is bibliotekos Paul Mckennos Stop smoking, net pati nesuprantu kaip uzkietejusei rukalei ji pakliuvo i rankas blink.gif paskaiciau pirmus 20 psl. KAZKAS PASIKEITE. Siuo metu pradedu mastyt, kad gal visai neblogai butu mesti g.gif Kazkaip net bijau toliau skaityti, o jei paimsiu ir mesiu rukyma? Atrodo prarasiu visus mazycius malonumus gyvenime doh.gif cigarete po kavutes, vairuojant, pliurpiant su draugemis, nugesinant nervus, galu gale vakareliuose kur visi ruko!

Atleiskite, bandau tartis su savimi garsiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kikka @ 2005 01 25, 15:11)
cia apie ta piena,mano vyras mirkesi,dziovino po to sekmingai suruke (nei veme,nei pykino)ir toliau ruko! as irgi uz tai,kad reikia mest staigiai,ir cia joks pienas nepades,gali tik pati sau padeti turedama stipria valia!

Sita bajeri su pienu jau seniai zinau thumbup.gif tik reik ne paciam issimirkyt, o, kad kas slaptai ismirkytu, nes kaip rase pries tai buvusiam poste, pradejo mastyt, kad kazkas jau su sveikata, issigando ir mete. Rukymas daugiau psichologinis dalykas, nei fizinis.
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 20, 23:30)
Uzkliuvo akys uz sios temos  g.gif  ax.gif pati esu rukale, greit bus 10 metu  blink.gif
Man rukyt patinkaaa blush2.gif Bet ir noreciau visai mesti smile.gif Pries pora dienu parsitempiau is bibliotekos Paul Mckennos Stop smoking, net pati nesuprantu kaip uzkietejusei rukalei ji pakliuvo i rankas  blink.gif paskaiciau pirmus 20 psl. KAZKAS PASIKEITE. Siuo metu pradedu mastyt, kad gal visai neblogai butu mesti  g.gif Kazkaip net bijau toliau skaityti, o jei paimsiu ir mesiu rukyma?  Atrodo prarasiu visus mazycius malonumus gyvenime  doh.gif cigarete po kavutes, vairuojant, pliurpiant su draugemis, nugesinant nervus, galu gale vakareliuose kur visi ruko!

Atleiskite, bandau tartis su savimi garsiai  ax.gif

Skaityk toliau mirksiukas.gif O pagalvok apie tai, kiek atrasi metus rukyti. Tuos lt kur isleisdavai dek i taupykle , nusipirksi ka nors. Galesi sportuot, nebus smarves ir pan. Ieskok ir pliusu, ne vien minusu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2009 11 21, 00:30)
Atrodo prarasiu visus mazycius malonumus gyvenime  doh.gif cigarete po kavutes, vairuojant, pliurpiant su draugemis, nugesinant nervus, galu gale vakareliuose kur visi ruko!

Skaitydama toliau, sužinosi, kad tai tikrai nėra malonumai. O atrasi daugiau, nei prarasi smile.gif O jei tiksliau, neprarasi nieko smile.gif
Atsakyti
Kažkada rūkiau ir tikrai nemažai, dabar jau 7 metai nerūkau ir netraukia nors vyras vis dar rūko namuose. Nemeluosiu 3 mėn buvo sunku, o ypač susitikus su draugėmis
(kurios rūkė) prie kavutės.
Atsakyti
As pirma karta meciau su Tabeks tabletemis, visai sekmingai ir neskausmingai. po to atkritau del visokiu pergyvenimu, bandau dabar mazinti, nezinau ar kas is to iseis. knyga skaityti bandziau, bet neiveikiau, neidomu.
Atsakyti
aš žiauriai noriu mesti rūkyti, bet nežinau kaip. Tik dabar, jau ketvirta diena nerūkau, nes prieš tai kelias dienas nerūkau, paskui vėl vieną kitą sutraukiu ir taip pasaka be galo. Vis svarstau, ką prarasiu rūkydama, o ką atrasiu nerūkydama. Sutaupysiu pinigėlių, nes pakelio kaina dabar ojojoj, tiesiog prabanga doh.gif, kvepėsiu mėgstamais kvepalais, o ne kaip kaminkrėtys, sveikata dar...kaip apie ją pamiršau.. Kita vertus, taip gera po kavutės užtraukti....
Tiek jau būta bandymų mesti pas mane, kad niekas jau nebetiki mano žodžiais, kai pasakau "mečiau". Laikas bent savim patikėti. Tada ir kiti patikės.

Tik dabar krenkščiu rytais, kartais muša karštis. Kurios metė, ar yra panašių simptomų?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 12 08, 13:55)
Tik dabar krenkščiu rytais, kartais muša karštis. Kurios metė, ar yra panašių simptomų?

zinoma normalu, jug oprganizmas valosi ir lomkes nuo nikotino buna, tad susiimk ir tikrai tai praeis 4u.gif
Atsakyti
as meciau pries 3 men. savu noru , be jokios pagalbos thumbup.gif ir dabar jokio noro nebera, bet kartais kompanijoje utraukiu bet tai buna i menesi viena kartais nei vienos cigaretes
Atsakyti
10 dienu be cigaretes smoke.gif ir kiekviena diena vis labiau norisi vel paimti ja i rankas fool.gif
ziuresim kaip cia man seksis mesti mastau.gif
Atsakyti
Pati nerūkau jau antras mėnuo. Jaučiuosi gan neblogai, bet negaliu teigti, kad tas poreikis visiškai praėjo. Pasidariau zirzalienė ir priekabi biggrin.gif Dabar jau lyg plaučiai valosi, nes rytais nemaloniai kosėju, nors nesirgau jokiomis peršalimo ligomis. Porą kartų naktį sapnavau kaip skaniai traukiu dūmą biggrin.gif Kaip mečiau? Tiesiog atspirties taškas buvo tai, kad baisiai nemėgstu, kai mašinoj rūkoma, ir kai tik išsilaikiau teises mečiau rūkyti biggrin.gif kažkada buvau metus dviem savaitėm, skaičiau jau beveik legendinę A.Karo knyga kaip lengva mest rūkyt - nesuveikė (nors prieš ją nieko blogo neturiu, MB jau ketvirtas mėnuo nerūko tos knygos ir aišku savo dėka).

Taigi, gal atsiras tokių kaip aš, kurios neseniai metė ar šiuo metu meta rūkyti. Pasidalintume patirtimi 4u.gif Lauksiu prisijungiančių 4u.gif
Atsakyti