Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Pirmo vyro mama labai nenurodineja, na bet jau kai pradeda aiskinti jog galiu kasdien dukrytei duoti skirtingai paruosta kiausini tai ir pyktis ir juokas ima doh.gif ... Taigi siais laikais tiek visko skanaus ir skirtingo galima duot vaikuciams smile.gif
Dabar laukiuosi antro leliaus ir nezinau kaip bus su naujaja anytele, nes gyvena tikrai visai netoli, nors kol kas ji labai maloni moteris, tik vienas jos pasakymas sukele sypsena- parvezta naujagimi paguldyti ant enciklopedijos, bus protingas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano anyta baisia isizeide kad neleidau dukrytei duoti tarkuotu bulviu cepelinu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 10 05, 20:20)
O mano anyta baisia isizeide kad neleidau dukrytei duoti tarkuotu bulviu cepelinu  blush2.gif  biggrin.gif

Mano manymu, tavo anytai stogas pavaziaves, kad patiekala, toki siulyti vaikui
Atsakyti
Man nuo anytos pamokymų tuoj prasidės nervų ligos doh.gif , o ji visiems aiškina, kad į mūsų gyvenimą nesikiša g.gif , tai toks pyktis i rneviltis kartais apima verysad.gif ....
Atsakyti
O as galiu pasigirti turiu nuostabia mamakuri man tikrai padeda auginti suneli,ji ir su juo pazaidzia,ir valgyti jam padaro,ur uzmigdo kai as negaliu,bet anyta tai tik nervina su savo patarimais!
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 10 05, 14:16)
Pirmo vyro mama labai nenurodineja, na bet jau kai pradeda aiskinti jog galiu kasdien dukrytei duoti skirtingai paruosta kiausini tai ir pyktis ir juokas ima doh.gif ... Taigi siais laikais tiek visko skanaus ir skirtingo galima duot vaikuciams smile.gif
Dabar laukiuosi antro leliaus ir nezinau kaip bus su naujaja anytele, nes gyvena tikrai visai netoli, nors kol kas ji labai maloni moteris, tik vienas jos pasakymas sukele sypsena- parvezta naujagimi paguldyti ant enciklopedijos, bus protingas g.gif  biggrin.gif

doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir sugalvok taip!
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 10 05, 14:16)
Dabar laukiuosi antro leliaus ir nezinau kaip bus su naujaja anytele, nes gyvena tikrai visai netoli, nors kol kas ji labai maloni moteris, tik vienas jos pasakymas sukele sypsena- parvezta naujagimi paguldyti ant enciklopedijos, bus protingas g.gif  biggrin.gif

Pradžiai užtektų močiutę ant tos enciklopedijos paguldyti mirksiukas.gif Būtų aišku ar padeda lotuliukas.gif
Atsakyti
Mama - nereali pagalbininke, aciu jai labai labai thumbup.gif
o vat anyta tai velnio pramanyta - sveciavosi tik 1sav, o jau galvojau nusizudysiu, bjauri kokia buvo, priekabi, visazine, as viska blogai darau, o ji tipo gerai. O prie MB tai gerute budavo. Gerai kad JAV gyvena, dar negreit ja pamatysiu vel gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2007 10 07, 01:13)
Mama - nereali pagalbininke, aciu jai labai labai thumbup.gif
o vat anyta tai velnio pramanyta - sveciavosi tik 1sav, o jau galvojau nusizudysiu, bjauri kokia buvo, priekabi, visazine, as viska blogai darau, o ji tipo gerai. O prie MB tai gerute budavo. Gerai kad JAV gyvena, dar negreit ja pamatysiu vel gun_bandana.gif

Darosi isvada,kad kas antra turim ebedu su anytomis atsiradusvaikeliui,o su mamomis savoneturime{pasitaiko ir sujomis}Bet kodel taip yra??????? g.gif g.gif
Turiu dukryte ir sunaus turbutnenoreciau,vien pagalvojus,kad ir as tokia anyta savo marciai buciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as mamos neturiu, mire dar kai as pati vaikas buvau, tai uzaugau labai savarankiska ir del to anyta niekaip nesupranta (ir pyksta?) kad as jos pagalbos neprasau smile.gif o as labai puikiai ir viena susitvarkau bigsmile.gif
bet kai karta paprasem paziuret porai valandu (nes vyras primygtinai siule mums iset filmo paziuret, prasiblaskyt), tai pareiske, kad dabar jau paziuresiu, bet kita karta sugalvokit iseit kai oras bus blogas, nes labai daug darbo sode turiu.
o nesenai atejus aplankyt pradejo sneket kai vaikelis paaugs tai jiedu pries seneli susivienys, kai as papriestaravau tokiokms kalboms, tai atreze, kad jei dar karksesiu tai ir pries mane susivienys doh.gif
tai po tokiu zodziu kazkaip as jos savo namuose ir matyt nebenoriu. kadangi ji visai nepaiso mano zodziu, tai paprasiau vyro, kad pasakytu jai, jog taip elgtis ji negali ir jei ragu neapsilauzys, tai teks jos vengt..
Atsakyti
QUOTE(agnytec @ 2007 10 07, 17:42)
as mamos neturiu, mire dar kai as pati vaikas buvau, tai uzaugau labai savarankiska ir del to anyta niekaip nesupranta (ir pyksta?) kad as jos pagalbos neprasau smile.gif o as labai puikiai ir viena susitvarkau  bigsmile.gif
bet kai karta paprasem paziuret porai valandu (nes vyras primygtinai siule mums iset filmo paziuret, prasiblaskyt), tai pareiske, kad dabar jau paziuresiu, bet kita karta sugalvokit iseit kai oras bus blogas, nes labai daug darbo sode turiu.
o nesenai atejus aplankyt pradejo sneket kai vaikelis paaugs tai jiedu pries seneli susivienys, kai as papriestaravau tokiokms kalboms, tai atreze, kad jei dar karksesiu tai ir pries mane susivienys  doh.gif
tai po tokiu zodziu kazkaip as jos savo namuose ir matyt nebenoriu. kadangi ji visai nepaiso mano zodziu, tai paprasiau vyro, kad pasakytu jai, jog taip elgtis ji negali ir jei ragu neapsilauzys, tai teks jos vengt..

Saunuole TU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,nera ko toms anytoms nusileisi thumbup.gif Viena,kita karta nieko nepasakysi ir nepastebesi,kaip ant galvos joti prades schmoll.gif
Atsakyti
Man mama labai padeda, kai reikia, o anyta visiškai nesikiša thumbup.gif
Atsakyti