O man daugiau anyta padeda, nei mama. Anyta atbėga trumpam, pasidžiaugia, jei reikia padeda, o mama - atėjus tvarką savaip daro, o mane tas siutina. Aišku su patarimais nei viena nesikiša, bet veiksmais ... PVZ.: sakau mamai, kad nesuptų, o ji paėmė ant rankų ir supuoja, sakau, kad liautūsi, o ji man - tu daryk kaip nori, o aš darysiu kaip aš noriu. tai aš ją greit išprašiau. Juk ji pati mus su seserim augino, gi žino, kad nėra taip lengva, kaip gali atrodyti...
man mama labai padeda, o anyta trugdo

QUOTE(rasras @ 2007 02 11, 16:38)
Gimus anūkėliui (-ei), mamos ir anytos dažnai perdėtai rūpinasi savo vaikaičiu ir vis nori pamokyti jauną mamytę savo patarimais. Ar nevargina toks rūpestis, ar neįkyri tokie patarimai: o mes taip auginom, o mes taip maitinom, o mes taip rengėm...
As tai paklausau ju patarimu, bet darau kaip man atrodo

QUOTE(Virgita @ 2007 04 02, 21:38)
o tu, putlute, kitoje temoje guodeisi, kad esi pavargusi ir nėra kam padėti. Taigi tokias nuostabias močiutes tavo vaikutis turi
nesigėdyk paprašyti pagalbos

labai atsiprasau,bet tik dabar perskaiciau sia zinute...

Abi padeda kuom gali ir su vaikuceis pabuna kai reikia ir seip pasiima pas save kad galeciau pailset

Mano mama
nuo pat dukrytes gimimo man padejo
nors gyvena tikrai nesalia - mes Kaune o ji Siauliuose, bet kiekviena savaitgali atlekdavo pas mus iki 3 men. o kai orai atsilo ir as su dukrele isdundejau pas ja (nes vyrui komandiruotes prasidejo)
ir dabar as savo pasiutelia ramiai galiu palikti pas ja, labai jau as ja pasitikiu
gal todel kad pries tai maciau kaip brolio vaikus padejo auginti, myli ji savo anulelius be proto
Anyta irgi myli anuke (tai pirma anuke, bet tikekimes nepaskutine
), na bet nezinau kodel, bet nelabai pasitikiu
gal todel kad ir ji pati prisibijo

Zinok is tikruju ziauru:(as pati gyvenu su anyta, tai kisasi visur kur tik gali.....tai jai vaikas negerai aprengtas, tai valgyt negerai duodu, tai drabuziai nepatinka...kosmaras visiskas:)
O man tai mama labai padėjo
savo nuomonės nekišo, o mano visada gerbė ir palaikė
. Anyta tai labai norėtų kištis, bet kadangi savo nuomone pasakau aiškiai ir tvirtai, tai nedrįsta prieštarauti
gal dar ir bandytų prieštarauti, bet kai gimė pirmas anūkas, tai su ana marčia taip susipyko, dėl savo liežuvėlio, tai kad dabar abi prie vieno stalo sėdėti negali
na o aš taip pat su ja nelabai bendrauju, matyt anyta kalta, nes abi marčios negali būti blogos

QUOTE(Uga06 @ 2007 09 05, 18:12)
Mano mama
nors gyvena tikrai nesalia - mes Kaune o ji Siauliuose, bet kiekviena savaitgali atlekdavo pas mus iki 3 men. o kai orai atsilo ir as su dukrele isdundejau pas ja (nes vyrui komandiruotes prasidejo)
ir dabar as savo pasiutelia ramiai galiu palikti pas ja, labai jau as ja pasitikiu
gal todel kad pries tai maciau kaip brolio vaikus padejo auginti, myli ji savo anulelius be proto

as irgi savo anyta nelabai pasitikiu

Papildyta:
QUOTE(Uga06 @ 2007 09 05, 18:12)
Mano mama

as irgi savo anyta nelabai pasitikiu

Papildyta:
QUOTE(Ramune B. @ 2007 09 06, 00:10)
Zinok is tikruju ziauru:(as pati gyvenu su anyta, tai kisasi visur kur tik gali.....tai jai vaikas negerai aprengtas, tai valgyt negerai duodu, tai drabuziai nepatinka...kosmaras visiskas:)
bek kuo greiciau is tu namu!

Nei padeda, nei trukdo. Yra kaip yra. Turiu abi, ir niekur jos nesidės
Duoda patarimų, - ačiū. Neduoda, irgi ačiū. O vaikutį auginu, taip, kaip man reikia

O as su vyru auginu savo leliuka,ne smes gyvename uzsienyje ir aciu Dievui,nei mama,nei ,anyta negaliman paaiskinti. Vasar abuvau grizus i LT,3savatostogu,tai galvojau,kad isprotesiu
Grize apsistojame pas vyro mama,nes savo buta isnuomave,kad tuscio nelaikyti,tai tos 3sav ,man buvo kazkoks kosmaras. Mano amma,gyvena kitamemieste,tai ji ka dir nuvaz ne vieno aiskinimo ar lindimo,bet anyta,ojo joi
Antkiekvieno zingsnelio,vis mane mokina,tai tu netaip maudai,tai netaip uzpakaliuka nuplauni,tai liepa vaika ant pilvo paversti,tai taip ar anaip,nes jai grazu. Tai ko as jai sulciu neduodu,ko ntaip daznai maitinu,o ne pagal valandas,kaip ji savo vaikus pries 30m auginu. O jau kokia saviveikla,vaiko bet kur negaliu padeti,vosne jos miegamajame turejau su vaiku gyventi. Mielos mamos,kazkoks kosmaras,bet as ne is tu kuri dare,kaip ji norejo,tai ir pykome sir nekalbejau su ja ir vyras manojai bande paaiskinti,kad ji mociute,o ne vaiko mama. GERIAU JAU PACIOS AUGINKIME SAVO MAZIUKUS IR NEI AMMOS,NEIANYTOS GALVOS NEKVARSINS

Man mano mama padeda, nes anyta, tik komanduoja is jos man jokios pagalbo nereikejo ir nereikia. Tik nervus ji man gadina, tad jai man labai reikia pagalbos as paprasau savo tetos, ji mnuostabus zmogus, o apie anyta as negaliu nieko gero pasakyti, amzinas dejavimas ir skundai.
Ir beto jiman ji atrodo kaip apsnudusi, sakosi viska mokanti, bet kai reikia viska pamirsta.
Nemalonus ji zmogus, nelabai as noriu kad ji su anukais ir bernrautu. Jai as isleidziu pas ja savo vyresniji, tai grizta verkdamas, jog jam pilvuka skauda. O kaip aiskina, kad ji skaniai valgyti gamina, taip tik sumustinius ir temoka is vakaro susitepti. Tai kaip as galiu ja pasitiketi, kad ji nei gaminti moka, apskritai tingine, ir tiek
Ir beto jiman ji atrodo kaip apsnudusi, sakosi viska mokanti, bet kai reikia viska pamirsta.
Nemalonus ji zmogus, nelabai as noriu kad ji su anukais ir bernrautu. Jai as isleidziu pas ja savo vyresniji, tai grizta verkdamas, jog jam pilvuka skauda. O kaip aiskina, kad ji skaniai valgyti gamina, taip tik sumustinius ir temoka is vakaro susitepti. Tai kaip as galiu ja pasitiketi, kad ji nei gaminti moka, apskritai tingine, ir tiek