Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 10 08, 13:53)
Man mama labai padeda, kai reikia, o anyta visiškai nesikiša  thumbup.gif

Laiminga tu tada esimama,kai drinks_cheers.gif i tavo reikalus nesikysa anyta
Atsakyti
O va mano anyta, is viso anuka maciusi galima suskaiciuoti ant pirstu kiek ir tai kad mes jai nuvezam,ne todel,kad toli gyventu,o todel,kad marti neitinka mat be aukstojo issilavinimo!Tai galvojam todel ir nesikisa nei anuko sveikata ,nei kaip auklejamas,juk vistiek ka gali tokia duoti. unsure.gif
Atsakyti
g.gif g.gif
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2007 10 08, 17:25)
O va mano anyta, is viso anuka maciusi galima suskaiciuoti ant pirstu kiek ir tai kad mes jai nuvezam,ne todel,kad toli gyventu,o todel,kad marti  neitinka mat be aukstojo issilavinimo!Tai galvojam todel ir nesikisa nei anuko sveikata ,nei kaip auklejamas,juk vistiek ka gali tokia duoti. unsure.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Man mama tai labai padėjo, ypač kai man paūmėjo stuburo išvarža ir šiaip kai vyras ligoninėje gulėjo, tai ji man naktimis mažąją žiūrėjo, kad aš galėčiau naktį su vyru ligoninėje pasilikti. Lenkiu prieš mamą galvą, nes tikrai be jos pagalbos būtų buvę labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2007 10 08, 18:25)
O va mano anyta, is viso anuka maciusi galima suskaiciuoti ant pirstu kiek ir tai kad mes jai nuvezam,ne todel,kad toli gyventu,o todel,kad marti  neitinka mat be aukstojo issilavinimo!Tai galvojam todel ir nesikisa nei anuko sveikata ,nei kaip auklejamas,juk vistiek ka gali tokia duoti. unsure.gif

as tokiai anytai niekada nevezciau savo vaiko.Ji nei manes nei anuko nematytu
Atsakyti
Paskutini karta kai buvom ja anukas teta pavadino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2007 10 10, 14:46)
Paskutini karta kai buvom ja anukas teta pavadino  unsure.gif

Smagai cia thumbup.gif pavadino
Atsakyti
Na mano anyta jau angelelis, mama amzianai laiko neturi,gal kuri paskolintumet savo anyta? tokia, kuri daug laiko turi ir netingi su vaikeliu uzsiimti.. Buciau labai jai dekinga wink.gif)
Atsakyti
Man tai ir padeda ir trukdo , pirmiausiai aišku gerai, kad pažiūri kai reikia. Bet tas nuolatinis .... jis alkanas, jis per plonai aprengtas ir bla bla bal
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 10 11, 16:51)
Na mano anyta jau angelelis, mama amzianai laiko neturi,gal kuri paskolintumet savo anyta? tokia, kuri daug laiko turi ir netingi su vaikeliu uzsiimti.. Buciau labai jai dekinga wink.gif)

Gali pasiimti mano anyta,atiduodu as tau ja mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Tik ar ilgai su jatu pagyvensi g.gif g.gif
Atsakyti
laisvai pagyvensiu smile.gif) aktyviom bobutem reikia duot veiklos - ne kalbos, o veiklos, tai gal jus, mamyte ta padaryt galetumet, gal jus mamyte isvirt ar iskept galetumet? gal paziuret? o as tuo metu kulturinciausi - prie kompo sedeciau, su knyga, ar su kokiu mezginiu smile.gif) Tegu aria uosvienike wink.gif
Atsakyti
Turbūt visaip būna smile.gif
Visos mes laukiam geranoriškos paramos. Bet jeigu nurodinėja, patarinėja kur reikia ir kur nereikia, tada jau nesmagu... Ir nesvarbu, kas tai daro - mama ar anyta schmoll.gif
Atsakyti