Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(*Rita* @ 2007 10 24, 09:50)
Mama man padėdavo. Kol pabūdavo su mažyliu, aš galėdavau susitvarkyti. Anytos vizitai nieko neduodavo, nes ne tik kad negalėjau savo darbų darytis (prie svečių gi nesikuopsi), o dar ir kavom arbatom vaišinti turėdavau

Na, su anyta tau nelabai pasisekė... g.gif
Atsakyti
Ir mama ir anyta man labai padeda rupintis maziuku smile.gif Esu joms be galo dekinga,kadangi esu studente,ne ju pagalbos tiesiog neissiversciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyssa @ 2007 10 25, 22:17)
Ir mama ir anyta man labai padeda rupintis maziuku smile.gif Esu joms be galo dekinga,kadangi esu studente,ne ju pagalbos tiesiog neissiversciau blush2.gif

Tai tau pasiseke suabiejomis sutari,laimes kudikisesi. Omusu cai dauguma vargsta su anytomis
Atsakyti
Man su anyta labai "nuskilo". Jei reikia palikti vaiką,tai pirmiausia prašau ne mamos,o anytos,o ši su malonumu padeda. 4u.gif
Atsakyti
Kai gime dukrytes, mama primygtinai siulesi padeti.As visaip kraciausi pagalbos schmoll.gif , sakydama, kad ir pati susitvarkysiu.
Bet visgi mama atvaziavo 5sav padeti.Atrodo pati viska susitvarkau, bet is salies pagalba tikari buvo SUPER thumbup.gif .GAlejau ir sau laiko skirti, na, kad ir ilgiau pamiegoti.
Siandien kaip tik mama namo isskrido verysad.gif , tai liudnoka, pripratau, kad ji salia.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 10 27, 08:19)
Kai gime dukrytes, mama primygtinai siulesi padeti.As visaip kraciausi pagalbos schmoll.gif , sakydama, kad ir pati susitvarkysiu.
Bet visgi mama atvaziavo 5sav padeti.Atrodo pati viska susitvarkau, bet is salies pagalba tikari buvo SUPER thumbup.gif .GAlejau ir sau laiko skirti, na, kad ir ilgiau pamiegoti.
Siandien kaip tik mama namo isskrido verysad.gif , tai liudnoka, pripratau, kad ji salia.

Tai smagu,akd padejo tau,jei neklystu,tai pas tave dvynukai,dvigubas rupestelis verysad.gif
Jua su vienu vaiku kiek sveikatos reikai ir demesio,o pas tave du doh.gif
Atsakyti
Pradžioje "neįsileidom" nei vienos - kad patys išmoktume su mažu kūdikėliu elgtis, o dabar labai abi mamos padeda thumbup.gif
Atsakyti
Man mama labai padeda, tikrai netrukdo cool.gif
Atsakyti
na cia ir as pasisakysiu smile.gif
is tikruju tai pas mane abu variantai:
pirmas - mano mama - nuolat eina, skambina pastoviai po 10k/d, lenda i akis, tipo su anukele pabut nori, o kai paprasau kad ir i lauka su dukra iseitu nors trumpam, tai sako: "negaliu, lauke salta" sad.gif toks demesys tikrai vargina, nes man is tikruju nieko nepadeda. kai noriu pailset ar pamiegot kai ir mazyle miega, tai paskambina ir sako:"ateinu", tada pradedu spyriotis, sakyt, kad pailset noriu, o ji arba meta rageli arba vistiek ateina sad.gif nebeturiu jegu jau su ja gincytis sad.gif
o kitas variantas dar geresnis - vyro seima visai nesirupina dukrele, mate gal tik kelis kartus ir tik tada kai patys nuvaziuojam, nei skambina nei klausia nei idomu.
o dar kai laukiausi, tai anyta pasake, kad mociute nebus. o kai nuvaziuojam pastoviai aiskina, kad as ne taip auginu, ne ta darau. nervuoja, na bet ka darysi doh.gif teks pakenteti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irulia @ 2007 11 09, 19:08)
na cia ir as pasisakysiu smile.gif
is tikruju tai pas mane abu variantai:
pirmas - mano mama -  nuolat eina, skambina pastoviai po 10k/d, lenda i akis, tipo su anukele pabut nori, o kai paprasau kad ir i lauka su dukra iseitu nors trumpam, tai sako: "negaliu, lauke salta" sad.gif toks demesys tikrai vargina, nes man is tikruju nieko nepadeda. kai noriu pailset ar pamiegot kai ir mazyle miega, tai paskambina ir sako:"ateinu", tada pradedu spyriotis, sakyt, kad pailset noriu, o ji arba meta rageli arba vistiek ateina sad.gif nebeturiu jegu jau su ja gincytis sad.gif
o kitas variantas dar geresnis - vyro seima visai nesirupina dukrele, mate gal tik kelis kartus ir tik tada kai patys nuvaziuojam, nei skambina nei klausia nei idomu.
o dar kai laukiausi, tai anyta pasake, kad mociute nebus. o kai nuvaziuojam pastoviai aiskina, kad as ne taip auginu, ne ta darau. nervuoja, na bet ka darysi  doh.gif teks pakenteti  unsure.gif

Savo mamaiyra lengivua pasakyti,paaiskintimkad nesikysk ir taipt t. Anytai yra sudetingiau pasakyti,nes nenori jos izeisti,galne taip tavozodzius gali suprasti. Nebijok mamai papriestarauti thumbup.gif thumbup.gif
O kodel tavo anyta nenoributi mociute,niekuo nesidomi. Gal marti per prasta ar kitos bedos g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Padžioj tai oi kaip nervindavo doh.gif .Tiek uošvenė, tiek mama.Visur kišasi,puola prie vaiko,griebia iš rankų.Vaikas naktį rėkia tai uošvenė atbėga blink.gif ir.Puolė ir vaiką maudyt,mokint iš visų pusių pirmos.Vieną kart net lenktynės buvo doh.gif .Vaikas balkone miegojo,suriko ,tai uošvenė mane apibėgo ir kiša nosį į vežimą bash.gif .Atrodo,kad ne aš mama doh.gif .Pasijaučiau taip šlykščiai,atrodo,esu visiška netikša doh.gif .Gražioj formoj perauklėjau blush2.gif .Mamai pasakydavau pastabas girdint uošvenei.
Su uošvene truputį lengviau-pasakau ir baigtas kriukis.O su mama tai ginčytis reik doh.gif .Užtikau 4mėn.kūdikiui kišant į burną šokoladą umn.gif.Na,ir pasiaiškinimas: mūsų laikais..... Daug nervų kainavo,atvargau,pykomės,bet laikiausi savo ir nugalėjau thumbup.gif .Dabar pirmiausia atsiklausia kas galima kas ne biggrin.gif . Kai labai reik palieku močiutėms pažiūret,bet pasitikėt visiškai vistiek negaliu verysad.gif .
Atsakyti
Man anyta labai padeda,niekada nesikisa su patarimas,tik kartu pasitariame kas neaisku padiskutuojam,o vat su mama kitaip doh.gif Pastoviai aiskina ka reikia daryti ir kaip buvo jos laikais doh.gif Mano vaikai augo be ciulptuku,o jinai ju buvo nupirkus ne viena, kaisiojo,atseit taip vaikas bus ramesnis doh.gif o pamperso iki siol neismoko uzdeti,jai vis atvirksciai gaunasi lotuliukas.gif
kai palieku vaika pas uosviene, vykdo visus mano nurodimus,o mamai stengiuos nepalikt,nes viska pagal save daro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 11 lapkričio 2007 - 14:07