Anytos neturiu, tai nezinau kaip butu. Mama ateina beveik kiekviena diena pasimatyt su anukeliu, pazaist. Kai reikia tai su mielu noru padeda, pasilieka, priziuri. Bet niekada nekisa savo nuomones, nemokina. Kai paklausiu, tai pasako. Taip man labai patinka. Todel mes ir labai gerai sutariam. Aciu jai! Labai ja mylim
Labutis.
Anytos neturiu, tai nezinau kaip butu. Mama ateina beveik kiekviena diena pasimatyt su anukeliu, pazaist. Kai reikia tai su mielu noru padeda, pasilieka, priziuri. Bet niekada nekisa savo nuomones, nemokina. Kai paklausiu, tai pasako. Taip man labai patinka. Todel mes ir labai gerai sutariam. Aciu jai! Labai ja mylim
As manau jei kasdien tai trukdo, o kai matai karta i savaite tai padeda. mano mama nera didele padejeja, nors gyvena uz 800 m, bet ateina isgerai kavos pakilnoja anukeli ir bega savais reikalais. Uosviene gyvena uz 200 km tai kai bunam pas ja Jonukas priziurimas labai. tik kartais jau matosi, kad nusibosta tai paima ant ranku is reikalo ir tuoj pat kazkam isudo i rankas, kad perimtu.
Man tai kaip kada
Anyta labiau trukdo negu mama. Jau atrodo moteris amziuje, o tokias nesamones daro
Tarkim pavalgiusi vaika pradeda maigyt ir vartaliot visaip iki apsivemimo
Mama tai labiau padeda
Mama tai labiau padeda
Man- tai labai gera buvo, kad mama salia buvo pirmasias tris sav.
Juk po gimdymo reikia laiko atsigauti- gristi namo be sveikatos, o svarbiausia- poilsis. Smagu kai kas nors tavimi rupinasi (vyras juk taip neprisokines), pasupa vaikeli... Esu jauna mamyte ir gyvenu ne Lietuvoj- labai jaudinausi, kad galiu padaryti ka nors ne taip, o mama dave daug geru patarimu
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 18, 15:36)
Man tai kaip kada
Anyta labiau trukdo negu mama. Jau atrodo moteris amziuje, o tokias nesamones daro
Tarkim pavalgiusi vaika pradeda maigyt ir vartaliot visaip iki apsivemimo
Mama tai labiau padeda
Mama tai labiau padeda
Nu cia visos su tuo vartaliojimu pakvaisusios, maniskis irgi kai tik pas jas taip ir atpilineja, namie kazkodel nepila nei biski.
QUOTE(Mauzeriene @ 2007 10 19, 01:06)
Man- tai labai gera buvo, kad mama salia buvo pirmasias tris sav.
Juk po gimdymo reikia laiko atsigauti- gristi namo be sveikatos, o svarbiausia- poilsis. Smagu kai kas nors tavimi rupinasi (vyras juk taip neprisokines), pasupa vaikeli... Esu jauna mamyte ir gyvenu ne Lietuvoj- labai jaudinausi, kad galiu padaryti ka nors ne taip, o mama dave daug geru patarimu 
O kurtu gyveni,jei nepaslaptis??? Ar irgyvenu ne lietuvoje,savo mazyle auginu viena,otikslaiu su vyru,bet esulabai laiminga,nesman vyras atstoja,tiek mamam,tiek anyta
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 18, 13:58)
Labutis.
Gera paskaityt apie tokius puikius santykius
Aš labai džiaugiuosi, kad su savo mama irgi sutariu superiškai
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 15:06)
Gera paskaityt apie tokius puikius santykius
O as mamos nebeturiu
QUOTE(rritukas @ 2007 10 19, 14:22)
O as mamos nebeturiu
Bet uztat turiu nuostabia anyta. Tik gaila,kad ji ne musu mieste gyvena. Vaikai jos laukia kaip didziausios sventes,ypac sunus. Ir man ji labai gera. Padeda,pataria,bet neikyriai. Mes labai labai ja mylim

Na va... Dievas vieną atima, kitą duoda...
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 16:02)
Na va... Dievas vieną atima, kitą duoda...
Smagu, kad gražiai bendraujat. Ir, aišku, labai gerai, kad sutariat 
Tikrai,kad smagu,jei sutariate
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 19, 13:14)
O kurtu gyveni,jei nepaslaptis??? Ar irgyvenu ne lietuvoje,savo mazyle auginu viena,otikslaiu su vyru,bet esulabai laiminga,nesman vyras atstoja,tiek mamam,tiek anyta

As gyvenu Airijoje