Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Labutis.
Anytos neturiu, tai nezinau kaip butu. Mama ateina beveik kiekviena diena pasimatyt su anukeliu, pazaist. Kai reikia tai su mielu noru padeda, pasilieka, priziuri. Bet niekada nekisa savo nuomones, nemokina. Kai paklausiu, tai pasako. Taip man labai patinka. Todel mes ir labai gerai sutariam. Aciu jai! Labai ja mylim wub.gif
Atsakyti
Trukdo. Vienareiksmiskai.
Atsakyti
As manau jei kasdien tai trukdo, o kai matai karta i savaite tai padeda. mano mama nera didele padejeja, nors gyvena uz 800 m, bet ateina isgerai kavos pakilnoja anukeli ir bega savais reikalais. Uosviene gyvena uz 200 km tai kai bunam pas ja Jonukas priziurimas labai. tik kartais jau matosi, kad nusibosta tai paima ant ranku is reikalo ir tuoj pat kazkam isudo i rankas, kad perimtu. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kaip kada ax.gif Anyta labiau trukdo negu mama. Jau atrodo moteris amziuje, o tokias nesamones daro doh.gif Tarkim pavalgiusi vaika pradeda maigyt ir vartaliot visaip iki apsivemimo blink.gif
Mama tai labiau padeda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 18 spalio 2007 - 14:36
Man- tai labai gera buvo, kad mama salia buvo pirmasias tris sav. wub.gif Juk po gimdymo reikia laiko atsigauti- gristi namo be sveikatos, o svarbiausia- poilsis. Smagu kai kas nors tavimi rupinasi (vyras juk taip neprisokines), pasupa vaikeli... Esu jauna mamyte ir gyvenu ne Lietuvoj- labai jaudinausi, kad galiu padaryti ka nors ne taip, o mama dave daug geru patarimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 18, 15:36)
Man tai kaip kada ax.gif  Anyta labiau trukdo negu mama. Jau atrodo moteris amziuje, o tokias nesamones daro doh.gif Tarkim pavalgiusi vaika pradeda maigyt ir vartaliot visaip iki apsivemimo blink.gif
Mama tai labiau padeda wub.gif

Nu cia visos su tuo vartaliojimu pakvaisusios, maniskis irgi kai tik pas jas taip ir atpilineja, namie kazkodel nepila nei biski. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mauzeriene @ 2007 10 19, 01:06)
Man- tai labai gera buvo, kad mama salia buvo pirmasias tris sav.  wub.gif  Juk po gimdymo reikia laiko atsigauti- gristi namo be sveikatos, o svarbiausia- poilsis. Smagu kai kas nors tavimi rupinasi (vyras juk taip neprisokines), pasupa vaikeli... Esu jauna mamyte ir gyvenu ne Lietuvoj- labai jaudinausi, kad galiu padaryti ka nors ne taip, o mama dave daug geru patarimu wub.gif

O kurtu gyveni,jei nepaslaptis??? Ar irgyvenu ne lietuvoje,savo mazyle auginu viena,otikslaiu su vyru,bet esulabai laiminga,nesman vyras atstoja,tiek mamam,tiek anyta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 10 18, 13:58)
Labutis.
Anytos neturiu, tai nezinau kaip butu. Mama ateina beveik kiekviena diena pasimatyt su anukeliu, pazaist. Kai reikia tai su mielu noru padeda, pasilieka, priziuri. Bet niekada nekisa savo nuomones, nemokina. Kai paklausiu, tai pasako. Taip man labai patinka. Todel mes ir labai gerai sutariam. Aciu jai! Labai ja mylim wub.gif

Gera paskaityt apie tokius puikius santykius 4u.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad su savo mama irgi sutariu superiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 15:06)
Gera paskaityt apie tokius puikius santykius  4u.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad su savo mama irgi sutariu superiškai  thumbup.gif

O as mamos nebeturiu verysad.gif Bet uztat turiu nuostabia anyta. Tik gaila,kad ji ne musu mieste gyvena. Vaikai jos laukia kaip didziausios sventes,ypac sunus. Ir man ji labai gera. Padeda,pataria,bet neikyriai. Mes labai labai ja mylim wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2007 10 19, 14:22)
O as mamos nebeturiu verysad.gif Bet uztat turiu nuostabia anyta. Tik gaila,kad ji ne musu mieste gyvena. Vaikai jos laukia kaip didziausios sventes,ypac sunus. Ir man ji labai gera. Padeda,pataria,bet neikyriai. Mes labai labai ja mylim wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na va... Dievas vieną atima, kitą duoda... 4u.gif Smagu, kad gražiai bendraujat. Ir, aišku, labai gerai, kad sutariat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 16:02)
Na va... Dievas vieną atima, kitą duoda... 4u.gif Smagu, kad gražiai bendraujat. Ir, aišku, labai gerai, kad sutariat smile.gif

Tikrai,kad smagu,jei sutariate wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 19, 13:14)
O kurtu gyveni,jei nepaslaptis??? Ar irgyvenu ne lietuvoje,savo mazyle auginu viena,otikslaiu su vyru,bet esulabai laiminga,nesman vyras atstoja,tiek mamam,tiek anyta wub.gif  wub.gif  wub.gif

As gyvenu Airijoje verysad.gif
Atsakyti