Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Mauzeriene @ 2007 10 20, 21:10)
As gyvenu Airijoje verysad.gif

as gyvenu Danijoje 4u.gif Ar nesunku g.gif uzsienyje auginti maziuka
Atsakyti
Na mano atveju mama ir anyta dar nieko, bet jau vyro mociute..... Skambindavo kasdien koki menesi. doh.gif Ir telefono nekeldavau ir snekedavau be nuotaikos, o jis vis su savo pamokymais, kaip reikia save tausoti ir pan. Susiprato, kai pasakiau, kad as ne visada laiko turiu pavalgyti na ir paskui dar koki karta kita nekeliau telefono. Is kitos puses nelabai gali pykti moteriskei astuoniasdsesimt metu. Butu jaunesne, buciau siuntus toli.
O anyta lindo padeti, kol gulejau ligonineje, o kai gryzau namo viena karta norejo mus pradziuginti ... atveze valgyti, o as tuo metu prie vyrykles stovejau. Tai toks siutas sueme, gi galejo pasakyti, buciau geriau pailsejusi. O paskui supratingumas dingo. Kai labiausiai reikejo jos pagalbos kazkaip nesulaukiau, o pati nesaukiau, kad man padekite. Kazkaip susiproteti nepavyko. Na bent jau man didziausia pagalba butu buve, kad laikas nuo laiko, kai MB nuvaziuodavo pas ja, butu atsiuntusi valgyti. O ne tai, kad tas gryzdavo alkanas. Ir siaip ivairus pamokymai, paaiskinimai, labiausiai sunervavo pasakymas, kad pas ja taip nebus, nes as pasakiau, kad vaiko labai ant ranku nepratinu, paskui dar keli bajeriukai, tai supratau, kad vaiko as jai kiek galesiu nepaliksiu.
Na o mama nelabai turejo galimybes padeti, nes jai praktiskai tuo metu labiau reikejo pagalbos/
Tai va, reziume per du menesius minus 15 kg ir isivaziavimas i savo vezias, kuriose viska pasidarau pati, kai reikia tik vaika kelioms valandoms palieku mamai.

Atsakyti
QUOTE(uogyte3 @ 2007 10 21, 21:23)
Na mano atveju mama ir anyta dar nieko, bet jau vyro mociute..... Skambindavo kasdien koki menesi. doh.gif  Ir telefono nekeldavau ir snekedavau be nuotaikos, o jis vis su savo pamokymais, kaip reikia save tausoti ir pan. Susiprato, kai pasakiau, kad as ne visada laiko turiu pavalgyti na ir paskui dar koki karta kita nekeliau telefono. Is kitos puses nelabai gali pykti moteriskei astuoniasdsesimt metu. Butu jaunesne, buciau siuntus toli.
O anyta lindo padeti, kol gulejau ligonineje, o kai gryzau namo viena karta norejo mus pradziuginti ... atveze valgyti, o as tuo metu prie vyrykles stovejau. Tai toks siutas sueme, gi galejo pasakyti, buciau geriau pailsejusi. O paskui supratingumas dingo. Kai labiausiai reikejo jos pagalbos kazkaip nesulaukiau, o pati nesaukiau, kad man padekite. Kazkaip susiproteti nepavyko. Na bent jau man didziausia pagalba butu buve, kad laikas nuo laiko, kai MB nuvaziuodavo pas ja, butu atsiuntusi valgyti. O ne tai, kad tas gryzdavo alkanas. Ir siaip ivairus pamokymai, paaiskinimai, labiausiai sunervavo pasakymas, kad pas ja taip nebus, nes as pasakiau, kad vaiko labai ant ranku nepratinu, paskui dar keli bajeriukai, tai supratau, kad vaiko as jai kiek galesiu nepaliksiu.
Na o mama nelabai turejo galimybes padeti, nes jai praktiskai tuo metu labiau reikejo pagalbos/
Tai va, reziume per du menesius minus 15 kg ir isivaziavimas i savo vezias, kuriose viska pasidarau pati, kai reikia tik vaika kelioms valandoms palieku mamai.

AS GALVOJU,AKD DUKROS SAVO MAMOMISALBIAU PASITIKI,NEI ANYTOMIS,BET VISOKIU MAMUIRANYTU YRA
Atsakyti
Mes pačioje pradžioje, kol remontavom namą, gyvenom pas mano uošvius. Mergytė buvo 2 mėnesių. Pagalba buvo visai ne pro šalį - ir valgyt pagamindavo, ir valandėlę su mažyle pabūdavo, jei skubiai prireikdavo kur. Na, mano anyta supratinga - nesikišdavo neprašyta. smile.gif
Atsakyti
Mano mama tai nieko, ji gyvena kitame mieste, bet ir nesikisa, jei tik ko pati paklausiu, bet jau anyta doh.gif , tai ne duok dieve, tik ir nori pamokyt, ka ir kaip daryti, pirma menesi, tai visai ramybes nedave, bet jau veliau kiek atsileido.. bet vargo buvo doh.gif
Atsakyti
Labiausiai pededa anyta ir anytos sesuo (pas ja gyveam blush2.gif ) Man jos TIKRAI netrukdo. O vat mano mama, tai nelabai tenori su vaiku pabut. Tokia ji idomi... Bat tai nereiskia, kad ji nemyli musu.
Atsakyti
Niu mes pakolkas pas mano tevelius glaudziames, tai mamos pagalba labai man pravercia blush2.gif grizus is darbo paziuri mazyle, mane isleidzia su draugem pasiganyt tongue.gif o ir taip kai abi namie bunam mazulei valgyt padaro, pazaidzia su ja. vat anyta mano kitokia verysad.gif man ji nuo pardziu pasitikejimo nekele, bet teko viena karta palikt savo aukseli jos prieziuroj. tai kaip as gailejaus po to, vaika visa drebanti ir rekianti pasiemiau doh.gif nzn ka ji ten su ja dare, bet isitikinau, kad su vaikais elgtis nemoka, mergaite visa nakti per miegus trukciojo verysad.gif ir siaip jinai nerodo noro su ja but. ateina atseit anukes aplankyt, bet atsinesa sampano bonka, atsiseda kitam kambari, isgeria sampana, ikisa galva pas mergaite i kambari ir iseina...bet vat pavadovaut kaip ka reikia daryt tai moka.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 23, 11:55)
Niu mes pakolkas pas mano tevelius glaudziames, tai mamos pagalba labai man pravercia blush2.gif grizus is darbo paziuri mazyle, mane isleidzia su draugem pasiganyt tongue.gif o ir taip kai abi namie bunam mazulei valgyt padaro, pazaidzia su ja. vat anyta mano kitokia verysad.gif man ji nuo pardziu pasitikejimo nekele, bet teko viena karta palikt savo aukseli jos prieziuroj. tai kaip as gailejaus po to, vaika visa drebanti ir rekianti pasiemiau doh.gif nzn ka ji ten su ja dare, bet isitikinau, kad su vaikais elgtis nemoka, mergaite visa nakti per miegus trukciojo verysad.gif ir siaip jinai nerodo noro su ja but. ateina atseit anukes aplankyt, bet atsinesa sampano bonka, atsiseda kitam kambari, isgeria sampana, ikisa galva pas mergaite i kambari ir iseina...bet vat pavadovaut kaip ka reikia daryt tai moka.... doh.gif

O kodeltau anyta nuo pat pradziu pasitikejimo nekele,jei nepaslaptis??? As suprantu,jeipaliekivaika mociutei ir darmaziuka,taivisaslaika sir demesys vaikui tuributi skyriamas. Jo negali palikti ir schmoll.gif uzsiimti savais reikalais.O tu jai sakei,kaddaugiau niekad vaiko jai nepaliksi ar apie tai su vyru pasikalbi,kad tau anyta nelabai prie sirdies. Mano situacija tokai pati,o dar anyta turi bedu,galdideliu su alkoholiu,tai pasitikejimo visai ja neturiu.Apie josbedas tik patys artimieji zino,ji net nenutuokia,kad ir as zinau,tai pries kitus ir mane vaizduoja idelia moteri,motina ir t t. Bijau,kadpalikus jai vaika,nenutiktu kokia nelaime,nes noras padaryti grama yra stipresnis pas ja,nesvarbu,akd vaikas butu
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 23, 13:47)
O kodeltau anyta nuo pat pradziu pasitikejimo nekele,jei nepaslaptis??? As suprantu,jeipaliekivaika mociutei ir darmaziuka,taivisaslaika sir demesys vaikui tuributi skyriamas. Jo negali palikti ir  schmoll.gif uzsiimti savais reikalais.O tu jai sakei,kaddaugiau niekad vaiko jai nepaliksi ar apie tai su vyru pasikalbi,kad tau anyta nelabai prie sirdies. Mano situacija tokai pati,o dar anyta turi bedu,galdideliu su alkoholiu,tai pasitikejimo visai ja neturiu.Apie josbedas tik patys artimieji zino,ji net nenutuokia,kad ir as zinau,tai pries kitus ir mane vaizduoja idelia moteri,motina ir t t. Bijau,kadpalikus jai vaika,nenutiktu kokia nelaime,nes noras padaryti grama yra stipresnis pas ja,nesvarbu,akd vaikas butu

Mano anyta darboholike, jinai visada dirba:) o pasitikejimo nekele, nes labai jai linksma buvo pasakot istorija, kaip mano vyra 5 menesiu i ligonine veze, nes jinai kopustu sriubos dave jam doh.gif tai man baisu, kad ir mano mazei ko neuzduotu...
Atsakyti
Mama man padėdavo. Kol pabūdavo su mažyliu, aš galėdavau susitvarkyti. Anytos vizitai nieko neduodavo, nes ne tik kad negalėjau savo darbų darytis (prie svečių gi nesikuopsi), o dar ir kavom arbatom vaišinti turėdavau
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 24, 10:24)
Mano anyta darboholike, jinai visada dirba:) o pasitikejimo nekele, nes labai jai linksma buvo pasakot istorija, kaip mano vyra 5 menesiu i ligonine veze, nes jinai kopustu sriubos dave jam doh.gif tai man baisu, kad ir mano mazei ko neuzduotu...

Tavo darboholike,o mano doh.gif alkoholike. Tai nezinau ar kada jeipaliksiuvaika,nebent trumpam
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 24, 13:41)
Tavo darboholike,o mano  doh.gif alkoholike. Tai nezinau ar kada jeipaliksiuvaika,nebent trumpam

gal neverta rizikuot? g.gif
Atsakyti