Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

Ši vienos savaitės dieta padės išvalyti organizmą, be to, papildys visų reikalingų mikroelementų ir vitaminų atsargas. Laikantis šios dietos kas dieną reikia išgerti po 2-3 puodelius žaliosios arbatos.

1-oji diena- 1kg braškių
2-oji diena- 1,5kg braškių
3-oji diena- 1,5kg braškių
4-oji diena- 2kg braškių
5-oji diena- 1,5kg braškių
6-oji diena- 1,5kg braškių
7-oji diena- 1kg braškių

Braškes reikia lėtai kramtyti ir kuo ilgiau nenuryti. Visą dietos laiką gerti tik žaliąją arbatą-ji skystinakraują, todėl tie žmonės, kurie turi problemų dėl padidėjusio kraujo krešumo, jos gali išgerti ir daugiau nei 2-3 puodeliu.

- - - - - - - - -

kaip jums tokia dieta? As pagalvojau,kad dabar kaip tik braskiu sezonas prasidejo, tai gal visai nieko butu? Gal kas nori prisideti nuo pirmadienio? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tokios dietos laikausi sekmadieniais: valgau 2 kg braškių ir geriu 2 litrus mineralinio. Per dieną krenta 0,5 kg, bet nuo tualeto toliau kaip per 5 minučių kelią geriau nenutolti... Savaitei tokios dietos tikrai nerizikuočiau imtis schmoll.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau, kad per sezona reikia suvalgyti 6 kg braskiu ir issivalo organizmas.
Atsakyti
Nesuprantu g.gif . Valgau braškių labai daug, bet turbūt dar ir nuo organizmo priklauso ir nuo to, kokias braškes valgai biggrin.gif
Teko padirbėti Anglijoj ir mačiau, kaip prižiūrimos ir apdorojamos braškes ir kitos uogos blink.gif blink.gif
Lenkijoj braškės šiuo metu gerokai pigesnės ir didelė dalis jų patenka ir pas mus. O ir Lietuviai, atkreipkit dėmesį kokiose vietose augina daržoves doh.gif , kuo trešia doh.gif
Pirkdamos braškes turgelyje, pasidomėkit kokios jos veislės tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zepelinuke @ 2005 06 29, 17:32)
Ši vienos savaitės dieta padės išvalyti organizmą, be to, papildys visų reikalingų mikroelementų ir vitaminų atsargas. Laikantis šios dietos kas dieną reikia išgerti po 2-3 puodelius žaliosios arbatos.

1-oji diena- 1kg braškių
2-oji diena- 1,5kg braškių
3-oji diena- 1,5kg braškių
4-oji diena- 2kg braškių
5-oji diena- 1,5kg braškių
6-oji diena- 1,5kg braškių
7-oji diena- 1kg braškių

Braškes reikia lėtai kramtyti ir kuo ilgiau nenuryti. Visą dietos laiką gerti tik žaliąją arbatą-ji skystinakraują, todėl tie žmonės, kurie turi problemų dėl padidėjusio kraujo krešumo, jos gali išgerti ir daugiau nei 2-3 puodeliu.

- - - - - - - - -

kaip jums tokia dieta? As pagalvojau,kad dabar kaip tik braskiu sezonas prasidejo, tai gal visai nieko butu? Gal kas nori prisideti nuo pirmadienio?  biggrin.gif

sveika, manau prisijungsiu prie taves, tikrai suintrigavai tokiu pasiulymu smile.gif ir nuo primadineio manau tiks man. tik nezinau, ar istversiu visas 7 dienas, na bet pabandyti tikrai noriu, nors ir pora dienu, ir tai manau bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
O aš jau įsivaizduoju kaip skrandžio rūgštingumas padidėja po tokios dietos.....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 30, 14:50)
O aš jau įsivaizduoju kaip skrandžio rūgštingumas padidėja po tokios dietos.....

Čia dar viena iš priežasčių, kodėl man tokia dieta (tiesa, tik 1 dieną per savaitę) puikiai tinka: turiu lėtinį gastritą su sumažintu rūgštingumu smile.gif
Atsakyti
Niu pagaliau suradau ir aš dietą ,kuri man puikiausiai tinka ...bo nebturiu kur braškių dėti doh.gif ,jau ir taip mano valgiaraštis beveik vien braškės buvo ,tik paskanintos jogurtu ir pietums mėsytės užsimanydavau ax.gif

Bet aš pradedu nuo šiandien thumbup.gif Turbūt nieko baisaus jei ir žemuogių po truputį įmaišysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 01 liepos 2005 - 09:25
tai gal prie to pačio ir bulvių sulčių pagerti? jos - thumbup.gif ir rūgstingumą mažina..
Atsakyti
tai ar braskinates nuo siandien kas nors?
as tai bandau, tik turbut istversiu kokias dvi dienas, ir dar su viena isimtim ryte. kadangi geriu antibiotikus, tai ryte kartu su braskem suvalgiau siek tiek varskes surio, kad vaistai veiktu.... o gal geriant antibiotikus reiktu valgyti normaliai???
savijauta visai nieko, tik jau i tulika tai lakstau normaliai smile.gif
Atsakyti
Fantastiška dieta, biggrin.gif tik aš per dieną suvalgau kokius 3kg braškių, tik į darbą neštis negaliu, nes merginos suvalgys visus dietos ingredientus. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos dietininkės!

Nuo rytdienos pradedu viena iš savo dietų (jų turiu laaaaabai daug, jos visos net ant 52 lapų). Kaskart kai nusprendžiu, kad noriu suplonėti, išsitraukiu savo užrašus ir PIRMYN!
Šį kartą mano dieta bus tokia:

Pusryčiams, pietums ir vakarienei reikia suvalgyti po 3 apelsinus ir po 2 kiaušinius. Labai svarbu, kad reikia pradėti nuo apelsinų! Gerti galima žalią arbatą ir negazuotą minirelinį vandenį.

TAI KAS SU MANIM? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti