Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

pusryciu nera?? o cia jau negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 26, 09:22)
pusryciu nera?? o cia jau negerai  g.gif

yra gi
siskaityk pacia pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pasirode per soti biggrin.gif As visada geriau jauciuosi truputi nedavalgius,Smurkos dieta pats tas...aisku vakare reikia sedet apsikabinus puoduka arbatos...,bet ax.gif
Atsakyti
Tikrai labai jau gausu čia visko doh.gif O celiulitui mažinti galima laikytis kokkios nors dietos ir gerti kiekvieną dieną užplikytas petražoles, efektyviai šalina šlakus ir mažina celiulitą
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 08 26, 10:37)
Tikrai labai jau gausu čia visko  doh.gif  O celiulitui mažinti galima laikytis kokkios nors dietos ir gerti kiekvieną dieną užplikytas petražoles, efektyviai šalina šlakus ir mažina celiulitą

Čia jau mane sudomino g.gif , o kaip tas petražoles gerti? Ar jos šviežios, ar džiovintos turi būti? Ir kiek per dieną tokios reikėtų išmaukti? Ir kada geriau gerti: vakare ar ryte? Ir kiek dėti tų petražolių?
Gal ir nelabai i temą čia parašiau, bet būčiau dėkinga už atsakymus 4u.gif

O šita sriuba, tai man labai jau neskaniai skamba, net nežinau ar aš tokią praryčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2005 08 26, 11:45)
Čia jau mane sudomino  g.gif , o kaip tas petražoles gerti? Ar jos šviežios, ar džiovintos turi būti? Ir kiek per dieną tokios reikėtų išmaukti? Ir kada geriau gerti: vakare ar ryte? Ir kiek dėti tų petražolių?
Gal ir nelabai i temą čia parašiau, bet būčiau dėkinga už atsakymus  4u.gif

O šita sriuba, tai man labai jau neskaniai skamba, net nežinau ar aš tokią praryčiau  blink.gif

Organizmo valymas ir nuo celiulito.
1arbatinį šaukštelį petražolių užpilti 1 stikline karšto vandens. Palaikyti, kad pritruktų. Perkošti. Kasdien išgerti po 1 stiklinę šios arbatos. Petražolės padeda pašalinti iš organizmo šlakus ir vandens perteklių. Šis receptas netinka besilaukiančioms moterims ir tiems, kas turi problemų su inkstais.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 08 26, 11:24)
yra gi
siskaityk pacia pradzia mirksiukas.gif

tiksliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2005 08 26, 12:12)
labai didelis ačiū  4u.gif , būtinai reikės pabandyt  rolleyes.gif

Kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Bulvių savaitgalis
Po tokio savaitgalio pirmadienį pasitiksi gerai nusiteikusi, pagražėjusi ir atsikračiusi 2-3 nereikalingų kilogramų.............
Gal kas norit išbandyti? O po to pasidalinti savo pasiekimais

Penktadienis – visą dieną maitinkis įprastai, jei gali pasistenk nevalgyti mėsos, po pietų negerk kavos.
Vakarienei – 4-5 vidutinio didumo bulvės, virtos su lupenomis, be druskos. Bulves valgyti su vienu iš padažų.

Šeštadienis ir sekmadienis
Pusryčiai- stiklinė vandens su vienos citrinos sultimis, po to puodelis karštos arbatos ( mėtų, žaliosios ar bet kokios vaisinės) vaisiai arba pora riekelių duonos ar džiuvėsių su liesa varške ir prieskoniniais žalumynais.
Pietūs ir vakarienė- bulvės su padažu arba sriuba.

Žalias padažas – sauja špinatų (gali būti šaldyti), sauja įvairių prieskoninių žalumynų ( petražolių, svogūnų laiškų, porų, krapų, salierų) 125g liesos varškės, šaukštelis aštrių garstyčių arba krienų, šaukštelis aliejaus, šaukštas citrinų sulčių, žiupsnelis pipirų.
Špinatus ir žalumynus sutrinti, tada sudėti varškę, garstyčias ar krienus, aliejų ištrinti iki vienalytės masės. Pagardinti pipirais ir citrinų sultimis.
Raudonas padažas - raudonosios paprikos ankštis, nedidelė aitriosios paprikos ankštis, 125g liesos varškės, šaukštelis aliejaus, žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių.
Varškę ir aliejų išsukti iki vienalytės masės. Daržoves smulkiai sukapoti ir sumaišyti su varškės mase. Pagardinti pasirinktais prieskoniais.
Geltonasis padažas – nedidelė cukinija ( apie 100g), 125 g liesos varškės, šaukštelis aliejaus, šaukštas citrinų sulčių, 1-2 šaukšteliai kario miltelių.
Cukinijąnulupti ir sutarkuoti. Varškę ištrinti su aliejumi, citrinų sultimis ir kariu. Sumaišyti su tarkuota cukinija, pagardinti pipirais.

padažų receptuose produktų kiekis nurodytas vienai porcijai.

4-5 bulvės turi sverti ( 300-350g)
Gali keisti

Vietoj špinatų daugiau prieskoninių žalumynų.
Nemėgsti aštriai – nedėk aitriosios paprikos į raudoną padažą
Cukiniją – į agurką, salierą.
Jei nenori valgyti vien tik bulvių pietums ar vakarienei gali išsivirti bulvių sriubos.

Bulvių ir petražolių sriuba ( 2 porcijos ) - 3-4 bulvės ( 250g), svogūnas, po saują špinatų ir petražolių, 0,5 l tirpaus daržovių sultinio, šaukštelis aliejaus, šaukštas citrinų sulčių, žiupsnelis kmynų, pipirų
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje, bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais, špinatus ir petažolias smulkiai supjaustyti. Viską sudėti į puodą įpilti sultinioįberti kmynų ir uždengus virti 10 min. Pertrinti pagardinti citrinos sultimis, pipirais.

Bulvių ir žiedinių kopūstų sriuba ( 2 porcijos)- 4 vidutinės bulvės (250g), poras, nedidelis žiedinis kopūstas (300g), 2 skiltelėsčesnako, žiupsnelis druskos, pipirų.
Bulves ir porą dėti į verdantį vandenį ir virti 15 min. Po to dėti žiedynėliaiss išskirstytą kopūstą , susmulkintus česnakus ir virti dar 10-15 min. Sriubą pertrinti, pagal skonį pasūdyti, įdėti pipirų. Jei per tiršta galima įpilti verdančio vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga888: 28 spalio 2005 - 08:12

Bandziau as sita dieta. Tikrai visai nebloga. Apie 2 -3 kg. gal ir nereiktu svajot, bet koks 1 tikrai nukris. As ir dabar daznai pietus panasius valgau. Tik noreciau primint, kad tai bulviu savaitgalis, o ne bulviu savaite. Ilgiau besilaikant - pritruksit reikalingu medziagu.
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
O man padažai prie bulvių patiko. Ir sriubyčių receptukai.
Paįvairinsiu racioną 4u.gif
Atsakyti
Na, mergičkos, nežinau, kaip jums, bet man bulvės nuo senų laikų atrodo didžiausias plonėjimo priešas.. doh.gif O be to, 200-300g - tai maksimum 2 bulvės g.gif blink.gif Ne ypač patraukliai toks valgiaraštis atrodo, o ir produktai nesuderinti schmoll.gif Manau, svoris nukrenta tik skysčių sąskaita, nes kaip jau tie 2-3kg kitaip nutirps per savaitgalį... blink.gif
Atsakyti