Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

o tu isitikinus kad ta dieta padeda? juk apelsinai kaip tik skatina apetita.... 4u.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, kad ne, nes dar jos nebandžiau, bet kaip tik bus proga įsutikinti ar atvirkščiai. biggrin.gif Bet kokiu atveju karts nuo karto pranešinėsiu kaip man sekasi, o tada gal ir kiti nuspręs. Rytoj startuoju! Jau prisipirkau apelsinų ir kiaušinių. tongue.gif
Atsakyti
man deja irgi gavosi tik vakar, siandien jauciausi baisiai isalkusi ir prisirijau visko, tik vienas dalykas guodzia, kad bent jau nuo 17val. nieko nevalgiau......... oi, pamelavau, grizusi is lauko su vaiku, suvalgiau keleta braskiu apie 20.30, gal nieko tokio, braskes gal nedaug tu kaloriju turi blink.gif
o siaip tai ziuriu kuo arciau jauno menulio, tuo sunkiau darosi nevalgyti ir man taip visada.... per delcia dar istempiu, nes tada lengviau lasiakai krenta, nu o jau prasidedant jaunui, tai sakes blush2.gif
zepelinuke, ar vis delto dar bandysi?
Atsakyti
1 kg braskiu 330 kcl
o net per iskrovos dienas rekomenduojama 700 kcl
Atsakyti
zepelinuke, tu galvok greiciau, nes tuoja braskes baigsis smile.gif
as vakar daug prisivalgiau, kai nuo pietu prasidejo lietus, tai niekur neisejau is namu ir tik valgiau valgiau valgiau............ o sandien sumasciau pasilaikyti, tai iki dabar pora kartu dariausi toki kokteili: braskiu gera sauja, saukstelis cukraus ir kefyro. sakiau bandysiu visa diena siandien taip. ir skanu be galo, be krasto
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 07 05, 16:55)
Sveikos visos dietininkės!

Nuo rytdienos pradedu viena iš savo dietų (jų turiu laaaaabai daug, jos visos net ant 52 lapų). Kaskart kai nusprendžiu, kad noriu suplonėti, išsitraukiu savo užrašus ir PIRMYN!
Šį kartą mano dieta bus tokia:

Pusryčiams, pietums ir vakarienei reikia suvalgyti po 3 apelsinus ir po 2 kiaušinius. Labai svarbu, kad reikia pradėti nuo apelsinų! Gerti galima žalią arbatą ir negazuotą minirelinį vandenį.

TAI KAS SU MANIM?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

RenataG,
mano supratimu šita dieta yra:
1) "neskani". net jei kiaušiniai ir apelsinai tavo mylimiausias maistas, visą savaitę vaklgant vien juos, mirtinai nusibos. maistas turi būti įvairus ir skanus.
2)nesveika. girdėjau, kad kiaušinių per savaitę reikia suvalgyti ne daugia 2-3. tuo tarpu tu suvalgysi 42 kiaušinius . tai atominė cholesterolio bomba... kad gautum visus reikalingus vitaminus, mineralus ir mikroelementus, maistas turi būti įvairus - žuvytė, mėsa ar soja, pieno produktai, daug įvairių daržovių ir vaisių, gerieji angliavandeniai (duona su grūdais, ryžiai, grikiai ar kitos kruopos), šiek tiek aliejaus, riešutų ar sėklų, kad ir truputį riebalų organizmas gautų. primityviai čia surašiau, turbūt ir pati visa tai žinai...
3)per mažo kaloringumo. 1 kiaušinis turi vidutiniškai 75 kcal, 1 apelsinas - apie 35 kcal. per dieną tu gausi 75x6 + 35 x3= 555 kcal . mažesnės nei 700 kcal per dieną dietos yra baisus stresas organizmui, netgi mažesnės kaip 1200 kcal dietos nerekomenduojama laikytis ilgiau kaip 2 savaites... taip, tu numesi kelis kilogramus, bet pradėjus normaliai maitintis, organizmas iš karto puls "kaupti atsargas"...

aš suprantu, kad noris greičiau numesti svorį, man irgi to noris... bet geriau tai daryti sveikai ir gal šiek tiek lėčiau, negu norisi, bet taip, kad "brangieji" kilogramai emigruotų visam laikui.
Atsakyti
ole, 10 balų thumbup.gif Parašei tai, ką pagalvojau rytą radusi užvestą šią temą smile.gif Tik nutylėjau, nes paprastai tokios dietų fanatikės neklausys vis tiek
Atsakyti
QUOTE(Hortenzija @ 2005 07 08, 12:49)
ole, 10 balų  thumbup.gif  Parašei tai, ką pagalvojau rytą radusi užvestą šią temą smile.gif Tik nutylėjau, nes paprastai tokios dietų fanatikės neklausys vis tiek

Vat ir suklydai, HORTENZIJA!!! Šiandien jau persigalvojau, nes tikrai labai atsibodo tie kiaušiniai per tas dienas. Be to, aš nesu dietų "fanatike", kaip tu mane pavadinai. O jei taip galvoji, tai tu tokia pati, nes sėdi šitame forume, kaip ir visos kurios nori sulieknėti cool.gif
Atsakyti
na ir gerai, kad metei, Renata. tikriausiai dabar ilgai negalėsi pažiūrėt į kiaušinius smile.gif
o dėl to "fanatizmo" - tai kartais tiesiog gal nežino žmonės, kaip gali pakenkt tokios dietos, kur valgoma per mažai ir tik kelių rūšių produktus. geriau rinktis sveiką, skanų ir įvairų maistą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2005 07 08, 14:18)
Vat ir suklydai, HORTENZIJA!!! Šiandien jau persigalvojau, nes tikrai labai atsibodo tie kiaušiniai per tas dienas. Be to, aš nesu dietų "fanatike", kaip tu mane pavadinai. O jei taip galvoji, tai tu tokia pati, nes sėdi šitame forume, kaip ir visos kurios nori sulieknėti cool.gif
Na tu irgi suklydai ...ne visos lieknėjančios šiame forume laikosi dietų ,pas daugelį netgi šūkis" geriausia dieta -jokių dietų " .Lieknėti galima ir be dietų ,patikėk manim biggrin.gif
Atsakyti
Štai ką šiandien radau: Celiulitas dažnai būna paveldimas ir gali nuodyti gyvenimą net ir lieknoms merginoms doh.gif . Dažniausiai „apelsino žievelės“ kaltininkas yra skysčių perteklius organizme, venų nepakankamumas ar svorio praradimas. Klasikinės mažai kalorijų turinčios dietos nuo celiulito dažnai yra neveiksmingos schmoll.gif .Puikus dietos variantas yra patiekalai, turintys druskas šalinantį poveikį.

Žaliosios sriubos dieta

2 litrams sriubos reikia: 500 g aguročių, 500 g porų, 500 g žaliųjų šparaginių pupelių, skiltelės česnako, 1 mažo svogūno, saujelės petražolių, druskos pakaitalo. Viską susmulkinkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 20 min. Paskui viską išplakite mikseriu, galite praskiesti vandeniu iki jums reikiamos konsistencijos.

Pirmoji savaitė
Pusryčiai (vienodi visomis savaitės dienoms):
Kava, arbata arba liesas pienas, dvi riekelės grūdėtosios duonos arba 30 g avižinių dribsnių, 100 g varškės 0% riebumo arba 1 virtas kiaušinis.

PIRMADIENIS (veiksminga diena)

Pietūs:
1 dubenėlis žaliosios sriubos,
150 g keptos veršienos,
šviežių salotų (bet koks norimas kiekis) + 1 šaukštas užpilo,
200 g varškės.
Vakarienė
2 dubenėliai žaliosios sriubos,
150 g keptos vištienos,
Garuose paruošti aguročiai + šaukštas užpilo,
100 g varškės.

ANTRADIENIS (veiksminga diena)

Pietūs:
1 dubenėlis žaliosios sriubos,
50 g keptos kalakutienos + šaukštas neriebios grietinės + žiupsnelis kario,
Šviežių salotų ( bet koks norimas kiekis) + šaukštas užpilo,
200 g varškės.
Vakarienė
150 g keptos grilyje žuvies + 1 šaukštas alyvų aliejaus,
Šviežių žaliųjų salotų (norimas kiekis) + 1 šaukštas užpilo,
200g varškės.

TREČIADIENIS

Pietūs
150 g keptos kiaulienos,
Žaliųjų šparaginių pupelių + 5g sviesto,
1 natūralus jogurtas su cukraus pakaitalais.
Vakarienė
2 gabalėliai neriebios jautienos, apkeptos keptuvėje be riebalų,
Cikorijos salotų,
1 indelis 0% riebumo jogurto su vaisiais.

KETVIRTADIENIS
Pietūs
Keptas grilyje mėsos pjausnys,
Troškinti garuose kopūstai + 1 šaukštas užpilo,
100 g varškės.
Vakarienė
Agurkų ir pomidorų salotos + 1 šaukštas užpilo arba baklažanai kepti grilyje,
Omletas iš 2 kiaušinių + gabalėlis neriebios virtos jautienos,
1 indelis 0% riebumo jogurto su vaisiais arba natūralus jogurtas su cukraus pakaitalais.

PENKTADIENIS
Pietūs
2 gabalėliai avienos,
Špinatai + 1 šaukštas neriebios grietinės,
100 g varškės.
Vakarienė
neriebios jautienos file + 1 šaukštas baziliko, keptų garuose porų, + 1 šaukštas užpilo,
0% riebumo jogurtas su vaisiais arba natūralus jogurtas su cukraus pakaitalais.

ŠEŠTADIENIS

Pietūs
2 nedideli veršienos muštiniai su pomidorais,
200 g ryžių,
Daržovių ragu (kiek norite),
100 g varškės.
Vakarienė
100g veršienos keptos grilyje + šampinjonai su petražolėmis + 5 g sviesto,
Bet koks kiekis žaliųjų salotų + 1 šaukštas užpilo,
1 indelis jogurto su vaisiais 0%.

SEKMADIENIS

Pietūs
Jautienos file + 1 šaukštas neriebios grietinės su garstyčiomis,
3 bulvės, paruoštos garuose + 1 arbatinis šaukštelis alyvų aliejaus,
Liesas desertinis varškės kremas,
1 taurė sauso raudonojo vyno (jei norite).
Vakarienė
2 minkštai virti kiaušiniai + 1 riekelė duonos,
Bet koks kiekis žaliųjų salotų + 1 šaukštas užpilo,
100 g ožkos sūrio.

Antroji ir trečioji savaitės
Vadovaukitės tuo pačiu meniu kaip ir pirmosios savaitės metu, bet dar pridėkite nesūdytos virtos jautienos.

Kaip manote, a? unsure.gif
Atsakyti
g.gif labai jau cia sotu viskas , bijau as as vel su tom sriubom uzsiimt doh.gif nors cia rimtesne atrodo negu ta kopustu sriubos dieta, bet as kol maitinu liksiu prie kcal skaiciavimo thumbup.gif o paskui jauciu reiks pabandyt g.gif
Atsakyti