
ANGELO DIETA
Pirma diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus.
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žalios salotos.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas mažame aliejaus kiekyje.
Antra diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis ir pomidoru.
Vakarienė: porcija daržovių sriubos.
Trečia diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis.
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai ir 2 neriebaus kumpio gabaliukai.
Ketvirta diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.
Pietūs: 1 kiaušinis, 1 morka, sūris.
Vakarienė: vaisių salotos, stiklinė kefyro.
Penkta diena
Pusryčiai: tarkuota morka su citrina.
Pietūs: ant grotelių kepta žuvis ir pomidoras.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas ant grotelių, ir žalios salotos.
Šešta diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.
Pietūs: be riebalų kepto viščiuko porcija ir žalios salotos.
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys ir žalios salotos.
Septinta diena
Pusryčiai: arbata be cukraus.
Pietūs: kiauliena ar kita mėsa, kepta ant grotelių, ir žalios salotos.
Vakarienė: ko tik nori, tik saikingai
13 dienų
NEAGLIMA VALGYTI bulvių, kruopų, makaronų, miltų ir jų produktų, vaisių, kavos su kofeinu, druskos, cukraus, uogų, uogienių, kepinių, alkoholinių gėrimų.
I-OJI SAVAITĖ - PASNINKO, T.Y. LIESO MAISTO
1. Omletas - 1-as šaukštas mineralinio vandens, 1 kiaušinis (galima su pievagrybiais), 1 šaukštas petražolių arba svogūnų laiškų.
2. Omletas - 1 kiaušinis, 2-3 valg. šaukštai liesos varškės, 1 šaukštas petražolių arba svogūnų laiškų.
3. Lieso kefyro (1 stiklinė)
4. Liesos varškės 1/2 pakelio su šaukštu žalumynų (atskiesti pasukomis).
5. Raugintų pasukų (1 stiklinė)
6. Liesas jogurtas
7. Liesa mėsa - vištiena, jautiena, veršiena, kalakutiena, triušiena (be odelių)
8. Natūralus sultinys (nugriebus riebalus), išvirti su liesa mėsa, įdedant vegetos, lauro lapelių, petražolių, mėlynąjį svogūną.
9. Šašlykas liesos mėsos, vištienos krūtinėlės kotletai su 1/3 varškės, kalakutiena, triušiena
10. Liesos mėsos frikadelės, įmaišant vieną kiaušinį, išvirti sultinyje. Galima truputį garstyčių, krienų (šauštelį)
11. Įvairios žuvienės su žalumynais.
12. Šviežios virtos žuvies arba žuvies konservai savo sultyse, karšto rūkymo žuvis, karšto rūkymo višta.
13. Vieną kartą per dieną salotų (1/2 puodelio, ne daugiau kaip iš 2-jų komponentų) - salotų, pamidorų, paprikos, ridikėlių, agurkų, kalafiorų, kopūstų, porų, salierų, petražolių, krapų (apie 150 g)
PASTABA Nevalgyti: morkų, citrinų, obuolių, svogūnų galvučių, bananų. Nevalgyti silkės. Vienu metu galima valgyti tii vienos rūšies maistą.
II-OJI SAVAITĖ - RIEBAUS MAISTO
Galima valgyti viską, kas išvardyta pirmąją savaitę pridedant grietinės (15 proc. riebumo, 1 valg. šaukštą) į sultinius, kotletus, frikadėles, žuvį, kotletus galima pabarstyti sūriu. Prie visų patiekalų galima 1 šaukštą majonezo, garstyčių, krienų.
1. 2 kiaušiniai arba omletas iš dviejų kiaušinių
2. Paštetas iš žuvies, kepenų, vištų kepenėlių arba skilvelių ir širdelių, pridėti sultinio, česnako, svogūno, žalumynų.
3. keptas viščiukas (be odelės)
4. Mušta mėsa, žuvis, iškepti ir valgyti su trupučiu majonezo.
5. Virtos žuvies sultinys perkošiamas, pridedama vegetos, alyvuogių aliejaus, žalumynų, 1-ną virtą susmulkintą kiaušinį.
6. Šaltiena su garstyčiom arba šaušteliu krienų.
7. Rauginti kopūstai ar kitos daržovės su aliejumi (geriausia alyvuogių)
8. natūralus arba koncentruotas sultinys su grietine
9. Liesa ar riebi mėsa, net lašiniai
10. Šonkauliukai, kalakutiena, triušiena
11. Riebus šašlykas
12. Omletas su sūriu
13. Servelatas (100 g), riebus sūris (2-3 riekutės)
14. Karštai rūkyta žuvis, lašiša, krabai ir kitos jūrų gėrybės.
15. Pievagrybiai, česnakas, krienai, garstyčios
PASTABA Šią savaitę jogurto, kefyro jau nevalgyti.
III-JI PASNINKO SAVAITĖ
Jau galima du vienos rūšies vaisius, t.y. kivių, kriaušių, apelsinų, mandarinų, greipfruktų. Negalima maišyti dviejų skirtingų vaisių.
BŪTINA IŠGERI NE MAŽIAU KAIP LITRUS SKYSČIŲ PER DIENĄ. Vakarieniauti ne vėliau kaip 18-19 val. svarbaus dalyko nepaminejau - butina nuolatos gerti vitaminus ir maisto papildus. cia reikia nemazai pasiskaityti, i viena puslapi nesudesi.
Pilnaties dienomis valgykite tik iki 18 valandos.Pirmomis pilnaties dienomis geriausiai tinka pasidaryti vaisiu ar sulciu diena, kuri palengvins zarnyno darba bei paruos ji maisto pasikeitimui.
Delcia
Viskas, ka jus dabar valgysite bus greiciau suvirskinta, todel galima retkarciais ir pica suvalgyti. Norint sia faze optimaliai isnaudoti, reikia paskutini karta valgyti apie 16-17 valanda.
Jaunatis
Jokiomis kitomis dienomis nenumesite tiek svorio, kaip per jaunati. Per jaunati kunas meta svori lyg ir savaime. Padekite jam gerdami per diena 3 lirtus vandens ar arbatu. Jeigu jus pirma jaunaties diena valgysite tik vaisius ar pasidarysite sulciu diena, galite numesti iki 1 kilogramo svorio.
PriespilnisKai menulis pradeda pilneti, nusistato ir musu kunas kaloriju kaupimui. Tokiomis dienomis kyla apetitas, todel labai sunku susilaikyti nesuvalgius ko nors labai skanaus. Geriau atsisakykite saldumynu. Paskutini karta valgykite 2 valandas anksciau, nei iprastai, bet ne veliau nei 18 valanda
Aš laikiausi bet kaikurių dienų valgis skiresi tai kaip čia suprast kuri tikra aš turiu tokią:
1d. - iki 8 dešrelių
2d. - 400gr.varškės
3d. - iš ryto žalios daržovės,pietums 2 dešrelės,vakarienė daržovės
4d. - daržovės per puse su vaisiais (bananų negalima)
5d. - iki 500gr. veršienos arba vištienos
6d. - ryte 200gr. varškės,pietums vaisiai,vakare daržovės
7d. - 200gr. varškės, pietums 2 dešrelės,vakare daržovės
ir po kiekvieno valgio išgerti 50gr.raudono sauso vyno,arbata,kava be cukrausir vandens kiek nori