Įkraunama...
Įkraunama...

Santykių krizė - atvėsę vyro jausmai

šimtu procentu pritariu given444, aš irgi kai skaičiau autorės istoriją, negalėjau suvokti, kaip vyras gali taip pasakyti doh.gif , maniškis irgi neidealas, aš irgi neauksinė, buvo tų krizių per 12 metų, bet NIEKADA ( tfu tfu tfu) nesu išgirdusi nieko panašaus, man toks vyras yra labai silpnas, parodo savo silpnumą, mes visi viduje kartais nekenčiam savo antrų pusių, norisi užmušti, kartais atrodo, kad ir traukos nėra, ir meilė nebetokia aistringa, bet garsiai ištarti tokie žodžiai gali sugriauti santykius negrįžtamai, nesvarbu, ar pagerėjo santykiai, ar vėl jūs laimingi, aistringi, įsimylėję, bet fakto išsakyto nenubrauksi, aš to nepamirščiau niekada ir jausčiausi labai nesaugi, kad gal po 2 , 5 , 10 metų vėl jam kažkas užplauks ir vyrutis nebegalės susigaudyti savo jausmuose...dėmesio trūkumas ryškus kaip mažam vaikui "mama aš tavęs nemyliu, tu negera" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka22: 17 sausio 2013 - 20:10
Man rodos, krizės yra tam, kad santykiai vis bręstų ir vis kažkokių aukštumų siektų, kad tame pačiame lygyje visą gyvenimą sėdėtų. Per krizes taip pat geriau pažįsti kits kitą. Bet va ko niekada netoleruočiau - tai įžeidinėjimų ar neištikimybės mano atžvilgiu. Tai būtų visiškas no go . schmoll.gif Geros pabaigos nebūtų. Džiaugiuosi, kad autorė stipri moteris ir visą krizę oriai iškentė. 4u.gif
Atsakyti
ka reiskia "oriai" iskesti? tai nieko nereiskia, ar vyras subrendo nuo to. oriai iskesti yra viena, bet gyventi ir kurti pilnavercius santykius su nebendryla yra visai kas kita. oriai ir as atleisti priesui galiu. juk uz nuzudytus sibire artimuosius atleidziama, uz uzmusta vaika atleidziama. to reikalauja krikscionybe. bet gyventi, meiliautis, draugautis su tokiais zmonemis - NE. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 sausio 2013 - 17:49
QUOTE(given444 @ 2013 01 18, 16:47)
ka reiskia "oriai" iskesti? tai nieko nereiskia, ar vyras subrendo nuo to. oriai iskesti yra viena, bet gyventi ir kurti pilnavercius santykius su nebendryla yra visai kas kita. oriai ir as atleisti priesui galiu. juk uz nuzudytus sibire artimuosius atleidziama, uz uzmusta vaika atleidziama. to reikalauja krikscionybe. bet gyventi, meiliautis, draugautis su tokiais zmonemis - NE.  schmoll.gif

O man atrodo, kad vyras tik pasimetęs buvo. Jis juk ir pats kankinosi dėl savo atšalusių jausmų. Ne pirmas toks, ir moterims taip būna. Aš pasilieku prie savo nuomonės, kad per kai kurias krizes galima daug naujo apie savo artimą žmogų ir patį save sužinoti, tai atšviežina jausmus, padaro juos gilesniais. Aišku, jei krizė įveikiama.
Atsakyti
vaje, kaip isteisinami krizeje vyrai. na jei as jam nuolat buciau kartojus kad man estetitiskai negrazu kai jam kairen stojasi, o as noriu - tiesiai ir VISKAS, tai idomu, koks vyras butu mane perneses, plius visa kita papildomai, ir kaip pagiletu jo jausmai, ir sustipretu mano atzvilgiu. atminkit, kad krize baigesi, kai moteris ne vien pakeite savo elgesi, bet ir estetiskai tapo patraukli, jai nebego pienas. tai siuo atveju, vyras turi ka - su siulu valdyti savo erekcija ir jos pakilimo trajektorijas?? bigsmile.gif

zodziu, kokiu tik kriziu nebuna, ir dar juokingesniu ju iveikimo budu. as manau, kad sia krize iveike moteris VIENA, ir tiek ziniu. manes tai netenkintu. na gal nebent pirmasis iveikimas. o jei taip visas krizes per gyvenima - tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Neteisinu peterzytes vyro dėl tokų žodžių (dėl pieno ir mylėjimosi) - bet o tikrai, mergaites, negi tarp jusų nėra nei vienos, kuriai, pasikeitus vyro kūno linijoms, mažiau "norisi" vyro? Sekso prasme, turiu omeny? Na yra tokių žmonių, daugiau tarp vyrų, nei tarp moterų, bet yra. Žinoma, lb nemalonu autorei buvo, bet kai ji vėl patapo tokia, kokią jis pamilo - viskas susitvarkė. Jį galima kaltinti tik tuo, kad netinkamai parinko žodžius, bet visas savo pareigas, kaip vyro, jis atlikinėjo, ane?
Atsakyti
Bet kiek cia surasyta, tai matau tik tai,kad moteris pati susikure sau problema ir didvyriskai ja isprende. Pirmaisua pati sako, kad per jega is vyro istrauke visokius pasakymsu, paskui vyras ramiai siule islaukti,ka ir as buciau patarusi(tik istorija per sena) ir viskas, o su savo emocijom tvarkytis paciai, nejau kiti uz jas atsakingi?, aisku, kad nebus visa gyvenima taip pat, ypac gimus vaikams, viskas visada keiciasi ir visas gyvenimas yra toks kaip banguojantis vandenynas, visko ten jame buna ir jis nuolat banguoja, tai jauti tuos stipresnius jausmus, tai silpnesnius, tai nuo nieko nepriklauso, o kai taip pradeda knaisiotis ir kita prievartauti visokiom ispazintim, tai ir gauna visokiu prisipazinimu, kuriu gal vyras net nenori sakyti...
Atsakyti
Sidabra, jezaumarija, o tai kaip senatvej? moteris niekad nebus 20mete lelyte. taip iseina, ji nuolat turi buti itampoje del kuno, tas amzinas kuno kultas ir taip varo moteris is proto, anoreksijos, bulimijos, ir tt. prasideda...o po to ligos, ir siaip organizmo irimai, nuo nemigo naktu, stresu ir tt. jusu zodziai tarsi teigia, kad vyrai myli moteris kol patraukli ju isore. siaip, tas tiesa, jau seniai pastebim, kaip zmogus tampa vartojamu arba nevartojamu. su visais namiokais ir tt.

ada21lt, tu visada vyru teisintoja...manau, neizvelgei esmes pas vyra. vyras visiskai emociskai paliko moteri. vaikkas gime, imk ji, motin, i rankas, o as toliau sau begu, karjeroje sukuosi, zavias bendradarbes kabinu/plepuosi, o tu...tvarkykis, kol pienas nustos begt, kol suplonesi, vel tave pamilsiu doh.gif ne, aciu, man tokie nebrendylos nepakeliui. tiksliau, LABAI GERAI, kad tokios situacijos juos ir parodo kaip nebrendylas. peterzytes atveju, buciau labai graziai atsikersijus. vat tuomet, kai jis seile vel imtu varvint, dar ji paerzinciau ir pasakyciau: "o man taves tokio jau ir nereikia/arba "mane susirado tas, kuriam as gera ir su beganciais papais" (jei net ir nebutu ai ttiesa). zodziu, buciau laiminga, patraukli, ir buciau jau nebe jo.

apskritai, kai krizes visas iveikia vien moterys, jau net bloga ir graudu skaityt. ir jos, nuolankiai, dar net pasako uz ABU: mes, abu iveikem krize. kur jau ne!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 sausio 2013 - 17:17
MAtai, as kazkaip neizvelgiau kur ta krize buvo, tik moters paranoja ir viskas g.gif
Nu nesuprantu, nu jei vyras atsalo kazkiek, tai ko cia nervintis, nepaliko juk jos vienos?,kaip supratau esme buvo, kad nebuvo to didelio artumo, svelnumo ,aistros ir tiek, ar ir buityje nepadejo? DAzniausiai moteriai buna toks atsitraukiams, bet si kart buvo vyrui nu ir ka , skaiciau jau psichologai skelbia,kad jei vyras labai isijaucia i nestuma ir t.t. gali net visokiu simptomu pajusti, cia zmogus tapo tevu, reikejo laiko isijausti i nauja role, naujas pareigas, permastyti gal viska. Vienam gal tai gaunasi greiciau, kitam leciau, vienas pasako kazka, kitas ne, nu visi mes skirtingi ax.gif MAn atrodo per daug naivu tiketis, kad va gristi is gimdymo namu ir kaip neikur nieko tokie pat santykiai tesiasi doh.gif
Siaip net labai sauniai tas vyras elgesi, mano akimis ziurint, saziningai, atsakingai atvirai, man geriau butu taip, nei viduj tokia busean, o isorej apsimestinis meilumas.
O tokie atsitraukimai net labai gerai, vel paskui gi viskas susistato ir susitvarko, jei butu save apgaudinejes gal kaip tik butu is vis issiskyre...kartasi kiekvienam zmogui reikia laiko ....
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 01 19, 18:15)
Sidabra, jezaumarija, o tai kaip senatvej? moteris niekad nebus 20mete lelyte. taip iseina, ji nuolat turi buti itampoje del kuno, tas amzinas kuno kultas ir taip varo moteris is proto,

apskritai, kai krizes visas iveikia vien moterys, jau net bloga ir graudu skaityt. ir jos, nuolankiai, dar net pasako uz ABU: mes, abu iveikem krize. kur jau ne!

KAzkaip neizvelgiau , kad cia buvo vien pasikeitusio kuno problema, cia daugiau susije buvo su vaikelio gimimu ir moters tapimu mama. Bet aisku tik pats vyras ta galetu patikslinti. Cia pacios moterys save taip itikina...

Krizes galima iveikti tik savas, kitu zmoniu kriziu niekad neiveiksim, kiekvienas tik pats gali susitvarkyti su savo problemom.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pastebėjau užvirusias diskusijas senoje temoje tongue.gif

Trumpai pasakysiu, kad su vyru iki šiol laimingi esam, susilaukėm antro vaikelio - šįsyk viskas kitaip, tiek laukimo metu, tiek dabar, su mažiuku ir vyresnėliu esam apgaubti tėvelio rūpesčiu ir dėmesiu wub.gif Todėl gyvenu kaip euforijoj ir atgavinėju moralinę skolą už tą dėmesio ir kartu praleisto laiko trūkumą...

Net nenoriu prisiminti ir vėl sugrįžti į anuos sunkius laikus, tik mane šokiravo absoliučiai iškreipta mano žodžių interpretacija, kurios negaliu toleruoti:

QUOTE(given444 @ 2013 01 17, 18:11)
peterzytes istorijoj yra vyro pamineta fraze, del kurios man, asmeniskai, butu atmustas BET KOKS noras uzsinoreti tokio vyro. jos vyras pareikse jai: negaliu myletis su moterimi, kuriai is papu bega pienas. (jai buvo pasakyta vaikui gimus.)

teisybės dėlei pacituosiu savo pačios žodžius:
QUOTE(peterzytė @ 2007 02 13, 10:37)
matau kad jam nesmagu liestis prie mano krūtų, kuriomis dabar maitinu vaikelį (jam kažkaip šventvagiška), o apie kokį veiksmą  intymesnį negali galvoti, nes aš juk tomis rankomis liečiu, lūpomis būčiuoju mūsų sūnų... Na žodžiu šioks toks senamadiškas jis pas mane tuo atžvilgiu.

pirmiausia, tai buvo MANO pamąstymai, o ne jo žodžiai. Antra - tai ne kūno problema, o senas kaip pasaulis moters-motinos ir moters-sekso objekto supriešinimas. Vyras kaip tik sakė, kad aš jam buvau kaip šventoji, neliečiamoji, MAMA - čia veikiau galima kalbėti apie kompleksą, dėl kurio jam seksas atrodo galbūt "nešvarus", bet tikrai ne šioje temoje...

QUOTE(given444 @ 2013 01 19, 16:15)
peterzytes atveju, buciau labai graziai atsikersijus. vat tuomet, kai jis seile vel imtu varvint, dar ji paerzinciau ir pasakyciau: "o man taves tokio jau ir nereikia/arba "mane susirado tas, kuriam as gera ir su beganciais papais" (jei net ir nebutu ai ttiesa). zodziu, buciau laiminga, patraukli, ir buciau jau nebe jo.

nemanau, kad kerštas gali būti laimės pamatas cool.gif
bet kadangi visas jūsų tekstas paremtas kažkokiu jūsų susikurtu ar per kreivą veidrodį susirodžiusiu paveikslu net neturiu ką pasakyti biggrin.gif ne apie mus čia jūs taip įsikarščiavusi pasakojate mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad autorė apsireiškė 4u.gif Džiaugiuosi, kad krizė nugalėta, jūs laiminga ir vyras patenkintas.
O dėl sekso maitinimo ar nėštumo metu - man pačiai tai atrodė šventvagiška, lyg mano kūnas nebe vien tik man priklausytų, tiesiog nemalonu ir keista buvo biggrin.gif Matyt jūsų vyrui panašiai buvo smile.gif

Sėkmės jums ir jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
peterzyte, smagu kad viskas jums susitvarke, kad patikslinai savo zodzius... 4u.gif
del kersto tai galima diskutuoti. kerstas naturaliai ivyktu , jei vyras imtu man neberupeti. kerstas ateitu ne per mane, o savaime. cia tarsi pasakyti: nebuvai kartu su manimi mano nelaimeje, nebusi ir mano dziaugsme. drauga nelaimeje pazinsi/sunkiu momentu. na ir taip toliau. jusu atveju jau nebetaikaui. bet yra simtai kitu atveju.

ada, visi tiek nesutinku su tavimi. man TOKS vyras vis tiek butu nebrandus. pagalvok tu mat, jam reikia laiko g.gif doh.gif . moteris nescia buna vos ne metus, devynis menesius, tegul gilinasi ir skaito ir pratinasi...manasis vyras (buves) siuo atveju buvo idealus - ir NIEKAD nebuvo jokiu atsitraukimu - o jis ne aukstojo nebaiges, turbut aukstasis issilavinimas ir vidinis brandumas tam tikruose dalykuose - du skirtingi dalykai.
Atsakyti