Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga
Teisiog ta vietas, tiksliau kojos daugiau šyla ir išskiriama daugiau prakaito, būtent skysčių o ne riebalų.Taigi atsigėrėt ie organizmas natūraliai stengiasi į tą vietą sugražinti skysčius.Be to susidaro labai didelė apkrova širdelei
Заниматься спортом надо в той одежде в которой вам удобно, конечно из натуральных тканей. Если вы хотите сбросить вес быстрее, надо одеть длинную спортивную форму и сверху болоневую, если и этого вам мало оденьте на себя грузы из песка
Dristu priestarauti del naturalaus pluosto sportinei aprangai. Taip, marskineliai is 100% medvilnes tikrai gerai sugers prakaita. Tik deja, po to ir atrodysi kaip is duso islindes. Jokio malonumo slapiam toliau sportuoti
Man atrodo, kada dabartiniai "nenaturalus" pluostai, ypac specialiai skirti sportinei aprangai, yra daug tinkamesni. Naujausiu technologiju rezultatas - ir pats sausas, ir rubai sausi, nors ir kaip prakaituotum
Svorio metimas apsimuturiavus, manau, irgi bobuciu pasakos
Svorio metimas apsimuturiavus, manau, irgi bobuciu pasakos
As irgi "Audimo" fane
Sportuoju su aerobinemis kelnemis ir tokia pacia be rankoviu maikute (komplektukas).
Dabar kai jau sildo, tai vietoj kelniu velkuosi aptemptus bridziukus iki keliu...nu man jie isvis
Kadangi ne aerobika, o treniruoklius lankau, tai kelnes kartais kliuna uz dviracio pedalu ar siaip kur, o va bridziukai niekur
Be to - labai gerai stortui skirti rubai sugeria prakaita ir nera to kvapo...nes kai paziuriu, kas su paprastais maikonais sportuoja - permirkusios ir su kvapeliu vaiksto
O issiskalbt gali nors po kiekvienos treniruotes, nenusiskalbia tos maikutes
Ir dar - nematau reikalao leisti simtines sumas uz maikute is "NIKE" - pas mus LT jiems rubus "Audimas" siuna
Ir dar - nematau reikalao leisti simtines sumas uz maikute is "NIKE" - pas mus LT jiems rubus "Audimas" siuna
Все дело в том, что кто занимается профессонально спортом, предпочитают хлопок
| QUOTE (NERA @ 2004 10 29, 13:04) |
| Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga |
nu riebalai tikrai neisgaruos, taciau riebalai sudega iki co2 ir h2o, tai galima sakyti kad isgaruoja riebalai
Na, jei jau tik paprakaituot uztektu, kad riebaliukai istirptu, tai pakaktu visoms turincioms per daug svorio saunoj pasedeti ir lieknom nendrelem pataptu
Juk saunoj oho kaip prakaituoji.
| QUOTE (hereja @ 2004 10 30, 12:19) |
| <...> <...> |
nori pasakyt, kad būna maikučių, kurias po sporto neskalbtas galima užsivilkti antrąkart
Beje,pastebėjau tokį dalyką
Vilione, o apie kokius bridzus kalbi? Kartais ne tokie, kur su juostele sone ir su raistulu per liemeni? Iki keliu.... As tokius juodus turiu su balta juosta sone, buvo dar pilki... tai zinok labai patogus jie...netgi i povest. kelione juos veziausi ir negalejau is ju "islipti"
Nes kai karsta, prakaituoji, o kiti sortai ar bridzai slyksciai limpa prie kuno...sitie nelipo
As tai esu Audimo ir utenos trikotazo gerbeja, kazkaip man sis derinys tinka.
Nes vien audimas man per daug sintetikos, o trikotaze per daug medvilnes, tai kartu
Kazkas minejo, kad naudoja juostele galvai. Ar tikrai padeda per ypac intensyvia aerobika? Prakaitas nebezliaugia veidu?
As siaip megstu panasias juosteles ant ranku. Man atrodo jos originaliai tenisininkams skirtos
Taciau aerobikos metu irgi labai gerai prakaita nusibraukti, nereikia prie ranksluoscio begioti
As siaip megstu panasias juosteles ant ranku. Man atrodo jos originaliai tenisininkams skirtos
Turiu problema-niekur nerandu sportines aprangos 52-54 dyzio.Gal galit parasyti kur galima tokios isigyti?Kaune arba Vilniuje.