Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga sad.gif Teisiog ta vietas, tiksliau kojos daugiau šyla ir išskiriama daugiau prakaito, būtent skysčių o ne riebalų.Taigi atsigėrėt ie organizmas natūraliai stengiasi į tą vietą sugražinti skysčius.Be to susidaro labai didelė apkrova širdelei unsure.gif
Atsakyti

Заниматься спортом надо в той одежде в которой вам удобно, конечно из натуральных тканей. Если вы хотите сбросить вес быстрее, надо одеть длинную спортивную форму и сверху болоневую, если и этого вам мало оденьте на себя грузы из песка clap_1.gif
Atsakyti
Dristu priestarauti del naturalaus pluosto sportinei aprangai. Taip, marskineliai is 100% medvilnes tikrai gerai sugers prakaita. Tik deja, po to ir atrodysi kaip is duso islindes. Jokio malonumo slapiam toliau sportuoti unsure.gif Man atrodo, kada dabartiniai "nenaturalus" pluostai, ypac specialiai skirti sportinei aprangai, yra daug tinkamesni. Naujausiu technologiju rezultatas - ir pats sausas, ir rubai sausi, nors ir kaip prakaituotum clap.gif

Svorio metimas apsimuturiavus, manau, irgi bobuciu pasakos laugh.gif
Atsakyti
As irgi "Audimo" fane laugh.gif Sportuoju su aerobinemis kelnemis ir tokia pacia be rankoviu maikute (komplektukas). thumbup.gif Dabar kai jau sildo, tai vietoj kelniu velkuosi aptemptus bridziukus iki keliu...nu man jie isvis thumbup.gif Kadangi ne aerobika, o treniruoklius lankau, tai kelnes kartais kliuna uz dviracio pedalu ar siaip kur, o va bridziukai niekur clap.gif Be to - labai gerai stortui skirti rubai sugeria prakaita ir nera to kvapo...nes kai paziuriu, kas su paprastais maikonais sportuoja - permirkusios ir su kvapeliu vaiksto blink.gif O issiskalbt gali nors po kiekvienos treniruotes, nenusiskalbia tos maikutes thumbup.gif
Ir dar - nematau reikalao leisti simtines sumas uz maikute is "NIKE" - pas mus LT jiems rubus "Audimas" siuna unsure.gif
Atsakyti

Все дело в том, что кто занимается профессонально спортом, предпочитают хлопок rolleyes.gif У кого аллергичная кожа rolleyes.gif Ну а если просто позаниматься можно и попроще что-то, с синтетикой rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 10 29, 13:04)
Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga sad.gif Teisiog ta vietas, tiksliau kojos daugiau šyla ir išskiriama daugiau prakaito, būtent skysčių o ne riebalų.Taigi atsigėrėt ie organizmas natūraliai stengiasi į tą vietą sugražinti skysčius.Be to susidaro labai didelė apkrova širdelei unsure.gif

nu riebalai tikrai neisgaruos, taciau riebalai sudega iki co2 ir h2o, tai galima sakyti kad isgaruoja riebalai rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Na, jei jau tik paprakaituot uztektu, kad riebaliukai istirptu, tai pakaktu visoms turincioms per daug svorio saunoj pasedeti ir lieknom nendrelem pataptu g.gif Juk saunoj oho kaip prakaituoji.
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 10 30, 12:19)
<...>  blink.gif  O issiskalbt gali nors po kiekvienos treniruotes, nenusiskalbia tos maikutes thumbup.gif
<...>

nori pasakyt, kad būna maikučių, kurias po sporto neskalbtas galima užsivilkti antrąkart unsure.gif huh.gif ... Jos ką, kaip pampersai prakaitą "saugiai užrakina" unsure.gif ?
Beje,pastebėjau tokį dalyką rolleyes.gif - reguliariai sportuojant prakaitas nebesmirda, toks vandenėlis ir tiek:) (aišku, jei nerauginsi iki sekančios treniruotės huh.gif ). Vat rolleyes.gif .O sportuoju aš su paprasta maikute ir paprastomis kelnėmis. Į "Audimą" kol kas tik seilę pavarvinu. Sakau, kai sukūsiu iki kokių 65 kg, nusipirksiu. Nu kam man dabar mesti pinigus, jei po poros mėnesių skęsiu toje aprangoje wink.gif . Juk jei tep gerai nešiojasi kaip sakot, tai nesunešiosiu per tą laikąsmile.gif...
Atsakyti
Vilione, o apie kokius bridzus kalbi? Kartais ne tokie, kur su juostele sone ir su raistulu per liemeni? Iki keliu.... As tokius juodus turiu su balta juosta sone, buvo dar pilki... tai zinok labai patogus jie...netgi i povest. kelione juos veziausi ir negalejau is ju "islipti" laugh.gif thumbup.gif Nes kai karsta, prakaituoji, o kiti sortai ar bridzai slyksciai limpa prie kuno...sitie nelipo rolleyes.gif
Atsakyti
As tai esu Audimo ir utenos trikotazo gerbeja, kazkaip man sis derinys tinka. thumbup.gif Nes vien audimas man per daug sintetikos, o trikotaze per daug medvilnes, tai kartu biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas minejo, kad naudoja juostele galvai. Ar tikrai padeda per ypac intensyvia aerobika? Prakaitas nebezliaugia veidu?
As siaip megstu panasias juosteles ant ranku. Man atrodo jos originaliai tenisininkams skirtos biggrin.gif Taciau aerobikos metu irgi labai gerai prakaita nusibraukti, nereikia prie ranksluoscio begioti thumbup.gif
Atsakyti
Turiu problema-niekur nerandu sportines aprangos 52-54 dyzio.Gal galit parasyti kur galima tokios isigyti?Kaune arba Vilniuje.
Atsakyti