Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Sorry Mirabela, kad nezinau. Man paciai reikia 48-50 (arba L-XL), tai irgi sunkokai prisitaikau. Bandyk Vilniuj firminej Spartos parduotuvej. Gali net neziuret Audimo, nes ten tik XL ir tas ziauriai aptempta.
Atsakyti
Mirabela, tokių rūbų galima rasti HUMANOJ, manau. Tiesa, čia nuo požiūrio priklauso, jei tau būtinai reikia naujos ir super duper sportinės aprangos, šis patarimas netiks, aišku. Bet šiaip ten galima rasti tikrai neblogų ir geros kokybės rūbelių ir niekas nė neįtars iš kur jie yra. Be to, jei žadi lieknėti, tai kam mesti didelius pinigus už naują, jei galima nusipirkti už kelis litus ir paskui negailint išmesti tą rūbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE (lilly @ 2004 11 25, 16:38)
Sorry Mirabela, kad nezinau. Man paciai reikia 48-50 (arba L-XL), tai irgi sunkokai prisitaikau. Bandyk Vilniuj firminej Spartos parduotuvej. Gali net neziuret Audimo, nes ten tik XL ir tas ziauriai aptempta.

50 dydzio kelnes pirkau maximoj uz 29,98 Lt, tik vat neatkreipiau demesio ar didesniu buvo rolleyes.gif . Ne super, tokios su juostelemis sonuose, gal kiek senamadiskos, bet bile padeda biggrin.gif;) . Ne aprangoje esme. Broliene didesniu dydziu iesko turguje, tik kainu nepaklausiau, tai nezinau. Ai, dar prisiminiau, mano mama humanoj tooooki 54 dydzio sportini kostiuma nusipirko blink.gif ohmy.gif , pamacius net mintis nekiltu, kad devetas smile.gif .
Atsakyti
siandien Utenos trikotaze maciau dideliu dydziu sportines aprangos. Klubu apimtis iki 128 cm (nezinau, koks cia dydis), kaina 69,90 Lt , nors, tiesa pasakius, vaizdzialis ne koks (melyna ir raudona spalvos, nesuzavejo), gal nebent kokybe gera g.gif
Atsakyti
QUOTE (afera @ 2004 11 28, 18:53)
siandien Utenos trikotaze maciau dideliu dydziu sportines aprangos. Klubu apimtis iki 128 cm

Utenos trikotaze tikrai rasi. Tik reikia matuotis, nes dydziai surasyti kazkaip be rysio. As savo 9 menesiu pilvuka ir priaugusius 20 kilu blush-anim-cl.gif laisvai isprausdavau i M dydi.
Atsakyti
Na as kazkaip ant savo uzpakaliuko (kelniu dydis 56 wub.gif wub.gif wub.gif ) gavau kelnes "Audime".Labai fainos. Bet tai buvo pavasari. Gal dabar jau nera tokiu g.gif .Tiesa,maciau ir "Utenos trikotaze". Cia Kaune.
Atsakyti
as irgi rubeliu paieskose. beje, kai ispardavimai tai neblogu esu radus Audimo kelniu, pirkau berods uz 35lt. tai nesiojau 3 metus, ir dar dabar geros butu, bet kazkur subinyte praplesiau sad.gif jei nepavyks nematomai susiut reiks ieskot kitu. Bet kokybe tai thumbup.gif isskalbi ir kaip naujos thumbup.gif
Atsakyti
o tarpkkitko..
kalbant apie uzhsieny:
girdejau lenkijoj galima papigiaj nusipirkt.
ar tai tiesa?
Atsakyti
Audimo kelnes thumbup.gif taip aptempia, kad toks siutas ant savo slaunu ir siknos paima, kad trigubai greiciau strikinet pradedi rolleyes.gif
Atsakyti
Jau daug metu sportuoju tik su Audimo apranga. Kaina tikrai atitinka kokybe. Audiniai puikiai aptempia kuna, gerai sugeria prakaita. Dabar turiu pora komplektu: bridzus ir trumpa maikute (kur is kart po krutine baigiasi), ir ilgas kelnes su maikute ant petneseliu. Nemegstu maikuciu su rankovem, nes pazastys priprakaituoja labai. Tiesa, nekeliu nei kojos i aerobika be juostos ant galvos. Jau ir su ja kiaurai permirkus iseinu, tai isivaizduoju be jos kokia buciau blink.gif O i gatves stiliaus sokiu treniruotes einu su placiom treninginem kelnem, maikute ir kepure su snapeliu thumbup.gif

Nera, dar neparasei, kad aerobikai rekomenduojami kedukai su auliukais, nes tada mazesne ciurnos issisukimo tikimybe sokinejant smile.gif
Atsakyti
Vasarą - Audime nebuvo. Gal dabar ir yra, reiks pažiūrėti.
O aš tai bandysiu į "Bhs" (Europoje ar Akropolyje) nuvažiuoti, ten visada būna visko stambioms. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labas!
Gal kas zino kur dabar Vilniuje yra ispardavimai. Domina sporto apranga, nes sportoju. Gal jau per velu cry.gif Rasykite!
Atsakyti