Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

QUOTE(daniele @ 2005 03 03, 13:43)
Labas!
Gal kas zino kur dabar Vilniuje yra ispardavimai. Domina sporto apranga, nes sportoju. Gal jau per velu cry.gif Rasykite!

kiek zinau, siaures miestely yra Adidas isparduotuve, ten visada kainos mazesnes, tik rubai praeito sezono, tad jei domina mados - netiks sad.gif . Ogmios centras ar kaip ten vadinasi, ten daug tu Ogmiju, bet pasistengus galima surasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hurricane: 03 kovo 2005 - 20:17
Ar yra Kaune firminė "Audimo" parduotuvė? Kurioj vietoj? cool.gif
Atsakyti
Laisvej yra. dar yra skyrius pramones maximoj antram aukste. ir kazkur vilijampolej prie paties fabriko yra, tik nzn kur:(
Atsakyti
Aš tai pasimatavau Audimo drabužį parduotuvėj ir ką manot, galima kiekvieną celiulito vietelę pamatyti schmoll.gif , bet dabar nusipirkau, tokias storas treningines kelnes, kur ir figuritė nieko atrodo, ir patogu labai. Tik gaila, kad jie jau tuoj bus per dideli. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2004 09 15, 09:26)
man tai audimo visai nieko sportine apranga. tik vat beda - nieko is ten nenusiperku, nes visos kelnes per ilgos (mano ugis 163;), o juk sportiniu neatlenksi g.gif buvau i vaiku skyriu nuejusi, tai radau kelnes savo ugio ir dydzio, bet spalva nepatiko mad.gif

kodel sakai,kad sportiniu kelniu neatlenksi? ieskok siuvejos,kuri turi ploksciasiule masina,jokio skirtumo nebus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2005 09 25, 00:21)
kodel sakai,kad sportiniu kelniu neatlenksi? ieskok siuvejos,kuri turi ploksciasiule masina,jokio skirtumo nebus. 4u.gif

As rankomis atsilenkiau ir visai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Aš visada perku Audimo sportinę aprangą ir esu labai patenkinta kokybe. Beje, mano ūgis 1,64 ir randu kelnes kurių nereikia lenkti ax.gif
Atsakyti
Aktuali tema ir man. ketinu eiti sportuoti, į aerobiką..
Jūs man pasakykit: o kokią aprangą turėti einant į aerobiką? blush2.gif ax.gif Ar ilgas kelnes ar šortus ar ką?
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 09 26, 09:34)
Aktuali tema ir man. ketinu eiti sportuoti, į aerobiką..
Jūs man pasakykit: o kokią aprangą turėti einant į aerobiką? blush2.gif  ax.gif Ar ilgas kelnes ar šortus ar ką?

Man tai geriausia nei ilgos nei trumpos, o bridžai (niu kelnes iki blauzdos vidurio rolleyes.gif ) O seip viskas tinka ir rinkis tas su kuriom tau patogiausia rolleyes.gif
Tik nepatarciau su ypac zemu liemeniu, nes nepatogu kadangi per aerobika tenka ir pasilankstyti biggrin.gif
Atsakyti
Aišku 4u.gif
O sportbačiai tinka bet kokie ane? ir maikutė kokia nors.. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 09 26, 12:04)
Aišku 4u.gif
O sportbačiai tinka bet kokie ane? ir maikutė kokia nors.. blink.gif  biggrin.gif

Sportbačiai tokie, kad kojai patogu būtų, kad nesusižeistum ir kokių raiščių nepasitemptum. Nusipirkau paprasčiausius turguje, matuodama žiūrėjau, kad būtų patogūs ir tiek.
O su maikutėmis visko yra buvę: vieną popigiajską kai nusipirkau, tai per treniruotę vos neišmėčiau krūtinės per iškirptę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , pasirodė per daug besitampanti. Šiaip stengiuosi pirkti maikutes be rankovių, tada po jomis dėviu sportinę liemenėlę. O geriausia - maikutės ant petnešėlių su viduje įsiūta liemenėle.
Atsakyti
Gal kas zino ar kur nors Kaune vyksta sportiniu batu ispardavymas (Nike, Adidas, Reebok)?
Atsakyti