Įkraunama...
Įkraunama...

Sportinė apranga ir avalynė

Pumos parduotuvyte maciau VCUP antram aukshte lygtais prie dzinsu,bet kainos uzlauztos,ir kolekcijos tikrai nenaujausios blink.gif
Atsakyti
Man Audimo rubeliai super thumbup.gif Kelnes kartai buna per ilgos,kartai kaip tik,bet baika....Skalbiu pastoviai,tai nenuskalbiama ta sintetika biggrin.gif Manau ir kaina prieinama,o Sportline per ispardavimus visiskai nieko verto nerandu,o ir kaina neatitinka kokybes schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi visada perku tik Audimo sportinę aprangą. Tikrai jų kokybė nenusileidžia garsiom pasaulio firmom, o ir kaina visai priimtina.
Atsakyti
QUOTE(egl@ @ 2005 10 14, 11:49)
Man Audimo rubeliai super thumbup.gif Kelnes kartai buna per ilgos,kartai kaip tik,bet baika....Skalbiu pastoviai,tai nenuskalbiama ta sintetika biggrin.gif Manau ir kaina prieinama,o Sportline per ispardavimus visiskai nieko verto nerandu,o ir kaina neatitinka kokybes schmoll.gif

Na jau nereikia sakyti, kad Sportline, per ispardavimus rubai neatitinka kokybes... Manau, net labai atitinka kokybe, jau matosi medziagu fakturos... ir nesunku nuspeti kuri ilgai laikys ir nesusinesios...
Atsakyti
aš taip pat už audimo rubus smile.gif vasarą pirkau saviškiui maikę tai tikrai puikiai išsilaikiusi lig šiol clap_1.gif kažkaip maniau kad gal per brangu bet nupirkusi tikrai nesigailiu. kokybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 10 26, 17:18)
Na jau nereikia sakyti, kad Sportline, per ispardavimus rubai neatitinka kokybes... Manau, net labai atitinka kokybe, jau matosi medziagu fakturos... ir nesunku nuspeti kuri ilgai laikys ir nesusinesios...
As tai nerandu nieko per ispardavima,gal per velai susisgribinu g.gif Vat kedus aerobikai,tai perku tik per ispardavima,kai buna -50% pats tas thumbup.gif
Atsakyti
ilgai ieskojau sportiniu kelniu kurios tiktu i fitneso sale eiti. audimo gal neblogos butu, bet kaina apie 80-110 litu na niekaip neisipaise i mano 'sportavimo' biudzeta, nes artimiausiu metu planavau nuo L dydzio intensyviai sportuodama pasiekti M:) gaila pinigus ismesti daiktui kurio niekada gyvenime daugiau neprireiks. na jus mane supratote:) ir visos sportines kelnes kurias matavausi visose audimuose, sportlainuose is kitokiuose 'sport...' kainavo nuo 80 lt... bet mano gobsumas pasiteisino- VCUP'e, kazkokioje nezymioje sportiniu prekiu parduotuveje, atradau puikias kelnes, kurios visiskai pagal sudeti ir isvaizda nesiskiria nuo garsiu firmu, grazios spalvos ir kainavo tik 46 lt. beje - lietuvos gamybos, labai juokingu pavadinimu 'pakaita' berods:)) tingiu eit ziuret. skalbiau kokius 5 kartus- jokiu problemu su kokybe. ir dabar, kai jos jau apsmukusios ir ryskiai per dideles, kai atejo laikas pirkti M- dziaugiuosi kad visa savaite kazkada sugaisau paieskoms:)
Atsakyti
As irgi Audime perku. Turiu kelias poras kelniu, kurias jau nezinau kiek metu nesioju - ne tik sportuoju, bet ir namie trinuosi. Bet va neseniai nusipirkau is naujos Audimo kolekcijos maike. Ir galiu pasakyti, kad labai nusivyliau blink.gif Kai perkant matavausi, buvo lygtais viskas gerai. Problema tame, kad ten sonuose yra tokie kitos medziagos isiuvai - ir man besportuot jie pradejo per siules taaaaaip reztis i kuna, kad nors stauk cry.gif Praktiskai negaliu tos maikes nesioti, o sumokejau 70 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 03 lapkričio 2005 - 09:13
Man tai "Audimo" apranga super - turiu dvejas poras kelnių nusipirkusi jau prieš keletą metų, tai sėkmingai dėviu, nesudėviu. Ir maikutes kelias taip pat. Dabar šiek tiek kainos jų kanda, tai maikučių pasiperku second-handuose, randu ir firminių visokių...
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 03, 02:12)
As irgi Audime perku. Turiu kelias poras kelniu, kurias jau nezinau kiek metu nesioju - ne tik sportuoju, bet ir namie trinuosi.

as irgi Audimo kelnytes jau kelis metus po namus nesioju ir jos vis dar labai gerai atrodo. Ir labai patogios.
Atsakyti
Buvau vakar Audimo parduotuvėj Akropoly, tai jau nauja žiemos kolekcija iškabinta, o išpardavimo nė kvapo blink.gif Gal jau buvo? g.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau Audime 'Akropolyje", tai jie sakė, kad striukes pvz. iš visų Audimo pardų Vilniuje susivežė, nes "'Akropolyje" geriausiai perka, o kas įsigyja nprekių už 800 tai gauna kortelę su 10 proc. nuolaida. Anksčiau tai budavo geros nuolaidos toj "Audimo' pardoj, kur prie Žemaitės stotelės, o dabar jos nebėra ir kitur nuolaidų nerandu. GAL KAS ŽINO KADA AUDIME NUOLAIDOS?
Atsakyti