Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

ech.... tas nesibaigiantis kates-peles zaidimas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 22, 14:47)
Aš su savim tariausi dėl ilgesio 11 metų ir pagaliau  thumbup.gif susitariau.

Biški ne per ilgai tareisi? g.gif Ar čia aš kažką praskaičiau... blink.gif
Atsakyti
gerai, sutariam, kai kils noras rasyti jam - rasysiu cia - TIK PRASOM NESIJUOKT rolleyes.gif bet ka jau ten jam berasyti, kad pats tyli
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 22, 14:48)
gerai, sutariam, kai kils noras rasyti jam - rasysiu cia - TIK PRASOM NESIJUOKT rolleyes.gif  bet ka jau ten jam berasyti, kad pats tyli

butent...jei rasyt norisi rasyk kur i sasiuvini...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 22, 14:50)
butent...jei rasyt norisi rasyk kur i sasiuvini...

sasviniai pilni prarasyti - nes jau tesiasi amzinybe...tiesiog darbe neina to daryti, o mus sieja darbiniai santykiai, tai ir rasinejames (tiksliau buti pasakyti as rasineju jam) el. pastu...bet reikia, BUTINA suimti save i rankas.
Atsakyti
Seniau irgi neatsispirdavau pagundai rasyt jam tada ir tai kas ekspromtu i galva saudavo (mintis, emocija ir tt...) ojojoj... blush2.gif
Dabar apmastau gerai, pasveriu.
Ir sau taisykle susikuriau- jokiu budu pirma nerasau!!! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 22, 15:56)
Dabar apmastau gerai, pasveriu.
Ir sau taisykle susikuriau- jokiu budu pirma nerasau!!!  schmoll.gif

thumbup.gif šaunuolė. Aš tai dar niekaip neišstengiu taip daryt kai susipykstam verysad.gif o vertėtu... ban.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vaiciuke, sveikinu su pergale 4u.gif ryztas plauke tiesiog is savo pasisakymu..

zizelius, dabar su tavim sutinku - kaip bebutu, kad labai noretusi pasakyt ka nors savo - pamastymus ir jausmus, laabai gerai reikia tai apgalvoti. as pavyzdziui labai bijau likti nesuprasta, ir man mano isgyvenimai labai svarbus, o kitam zmogui jie gali pasirodyti menki ir nereiksmingi. tad geriau neskaudint saves be reikalo smile.gif

anksciau irgi vadovavausi nuostata - pirmai nerasyti. deja, anaiptol ne visose situacijose tai pasiteisina... aisku, (ne)bendraujant su savo ilgesiu - taip ir ne kitaip, nenoriu but tokia kuri kariasi ant kaklo.

Afroditte, super, kad poziuris taip pasikeite thumbup.gif Laukiu nesulaukiu, kai ir as pati suvoksiu, jog gana cia sielvartauti... nors ir tyliai, neissiduodant, bet vis tiek yra tas skausmas.
Atsakyti
QUOTE(-Agata- @ 2007 02 22, 15:12)
Afroditte, super, kad poziuris taip pasikeite  thumbup.gif  Laukiu nesulaukiu, kai ir as pati suvoksiu, jog gana cia sielvartauti... nors ir tyliai, neissiduodant, bet vis tiek yra tas skausmas.

suvoksi kai gausi gera spyri....arba kai nusivilsi iki to kad pykins...nu jei geruoju nenori-tai zinai gyvenimas turi ir blogu pusiu biggrin.gif ..
as tai siaip nemegstu tu tokiu zaidimu...dingsta,atsiranda...ka sau galvoja...velu,velu..atgal niekada negristu,net ir del to ko nebuvo... bigsmile.gif tik pirmyn...jei nores-pasivys,tik stebuklas jam pades dabar lotuliukas.gif

ai gi pavasaris ateina..vasara wub.gif nuotaika savaime taisosi...baigiasi tamsusis metu laikotarpis..sirdyje irgi nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 22 vasario 2007 - 15:30
Na mergaites- iki rytojaus- gero vakaro ir nakties- begu jau is darbelio- i knygu muge ! be galo laiminga kad vel ji atejo biggrin.gif

Neliudekit- ka nors mielo nuveikit per likusi siandien!! 4u.gif

As irgi siandien pagalvojau- juk pavasaris isties ne uz kalnu...!!! ax.gif
Atsakyti
Man atkytis - vos nepaskambinau savo ilgesiukui blush2.gif zinau, kad nereikia ir negalima, bet pagundai taip sunku atsispirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toxkristux @ 2007 02 22, 16:49)
Man atkytis - vos nepaskambinau savo ilgesiukui  blush2.gif  zinau, kad nereikia ir negalima, bet pagundai taip sunku atsispirti  blush2.gif

Nerasom ,nerasom, jei jau as atsispyriau ir nebeatsakiau jam...nu gerai gerai - tik siandien neatsakysiu - va tuoj isjungsiu kompa, namie interneto nera - ir bus ramu (telefonas seniausiai istrintas), zinau, kad ryt ryte vel bus ta pati kose, bet siandiem einu - iskelta galva tongue.gif
Atsakyti