Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(vredna @ 2007 02 23, 10:41)
Labas rytas  biggrin.gif  Nu kuri vakar neatsilaiket pagundai parasyt jam? m?

Labai geras atsipyrimas pagundai yra telefono ištrynimas. Man kažkaip laiškų tai niekad nesinorėjo rašyti, todėl labai džiaugiuosi, kad pasiryžau ištrinti jo telefoną, nors paprastai taip nesielgiu bigsmile.gif

QUOTE(dinaja @ 2007 02 23, 11:26)
Manau atsiras, jie visada atsiranda kai jiems prireikia  doh.gif

Va čia tai tikra tiesa g.gif

QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 11:45)
Na ir jis dabar taip... doh.gif  kazkaip ismuse biski mane is veziu...

Matyt, būtent to ir siekė. Žiūrėk, ką parašė dinaja "jie atsiranda tada, kai JIEMS to reikia" jie nepaiso tavo norų, tavo svajonių, tavo jausmų. Lygiai tas pats buvo ir man. Kai pats užsimanė (kaip koks užsispyręs vaikas žaislo), tai jau rašo. Bet velniam tau toks jis reikalingas. Mesk iš galvos. Dingo ir valio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 23 vasario 2007 - 11:19
QUOTE(dinaja @ 2007 02 23, 11:26)
Manau atsiras, jie visada atsiranda kai jiems prireikia  doh.gif

drinks_cheers.gif Bet jei ir atsiranda tai nebutinai del to, apie ka mes galvojam doh.gif Mano puseserei teko nepavydetinas isbandymas - idraugavo su vaikinu 7 metus, jis ja mete, po praverktu metu vel atsirado, mazdaug gal gali man paskolint pinigu doh.gif Kartais atrodo kad jie sirdies tikrai neturi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 23, 12:13)
drinks_cheers.gif  Bet jei ir atsiranda tai nebutinai del to, apie ka mes galvojam doh.gif  Mano puseserei teko nepavydetinas isbandymas - idraugavo su vaikinu 7 metus, jis ja mete, po praverktu metu vel atsirado, mazdaug gal gali man paskolint pinigu doh.gif  Kartais atrodo kad jie sirdies tikrai neturi.. doh.gif

ne nu cia jau virsune blink.gif
kaip siusciau as ji su visom paskolom, tai daugiau jokiais reikalais nesikreiptu doh.gif
o as su savo ilgesiu jau baigiu susitvarkyt blush2.gif parasiau savo numyletajam, kad man neberasinetu ir kad kalbet as su juo nenoriu, nes neturiu ka pasakyt. mazdaug- pradekim viska is naujo, tik ne kartu. tai vat dabar jau savaite ramiai gyvenu smile.gif na tiesa sakant per darbus tai ir norint nerasciau laiko nuobodziaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 23, 12:11)
Matyt, būtent to ir siekė. Žiūrėk, ką parašė dinaja "jie atsiranda tada, kai JIEMS to reikia" jie nepaiso tavo norų, tavo svajonių, tavo jausmų. Lygiai tas pats buvo ir man. Kai pats užsimanė (kaip koks užsispyręs vaikas žaislo), tai jau rašo. Bet velniam tau toks jis reikalingas. Mes iš galvos. Dingo ir valio

zinau... bet gi pacios zinot kaip buna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 02 23, 12:23)
ne nu cia jau virsune blink.gif
kaip siusciau as ji su visom paskolom, tai daugiau jokiais reikalais nesikreiptu doh.gif
o as su savo ilgesiu jau baigiu susitvarkyt blush2.gif  parasiau savo numyletajam, kad man neberasinetu ir kad kalbet as su juo nenoriu, nes neturiu ka pasakyt. mazdaug- pradekim viska is naujo, tik ne kartu. tai vat dabar jau savaite ramiai gyvenu smile.gif  na tiesa sakant per darbus tai ir norint nerasciau laiko nuobodziaut unsure.gif

Šaunuolė 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 12:24)
zinau... bet gi pacios zinot kaip buna... doh.gif

Žinom žinom mirksiukas.gif Viskas ateina su laiku. Labai lengva man čia dabar pliaukšti. Reikėtų paskaityti, ką rašiau prieš kokį gerą mėnesį doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios! Vis dar skauda sirdeles? As teikiu sau daug demesio ir stengiuos islikti geros nuotaikos,, kas bebutu, zinau, kad viskas tik i gera smile.gif Jums irgi 4u.gif
Atsakyti
Sviekos, žiuriu čia jau visai geros nuotaikos tvyro, ania? biggrin.gif
Na, man irgi turbūt pats blogiausias laikas jau praeity, na, niekada negali žinoti, ar vėl nebus taip pat, bet.. Kai prisimenu save kad ir prieš pusę metų, siaubas apima. bet dabar jau nėra taip blogai - ir su mintim mokausi kovot, ir su veiksmais wink.gif
Bus dar visko, pamatysit, gal tie Ilgesiai ir pasitrauks, gal nagus graušis, pamatę, ko neteko...
Geros dienelės visom, nesušalkit 4u.gif
Atsakyti
Mergos aš tuoj padvėsiu verysad.gif Turėjau kita savaitgalį važiuot pas savo brangiausiajį, ką tik man paskambino kad visas zonas uždaro karantinui per ta prakeiktą gripo epidemiją cray.gif Ir neaišku kada baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 23, 13:45)
Mergos aš tuoj padvėsiu  verysad.gif  Turėjau kita savaitgalį važiuot pas savo brangiausiajį, ką tik man paskambino kad visas zonas uždaro karantinui per ta prakeiktą gripo epidemiją  cray.gif  Ir neaišku kada baigsis  doh.gif

Liūdna...ir net nežinau, kaip ir paguosti...
laikykis, gal ilgai ta epidemija netruks....
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 23, 10:41)
Labas rytas  biggrin.gif  Nu kuri vakar neatsilaiket pagundai parasyt jam? m?

As atsilaikiau.. thumbup.gif
Nes tiesa sakant buvau pasimatyme. Nors ir nevykusiam blink.gif jau vyriokas koks save isimylejes pasitaike. Kai internetu bendravom nesijausdavo, o gyvai - plepa ir tik apie save, neimanoma isiterpt. Buvom kavinej valgyt plaktos grietineles. Tai as greit greit ir jau suku kalba gal jau laikas namo. o tas ziuriu dar uzsisakineja.. ir vis demonstruoja tai telefona, tai pinigine, paskui pradejo pasakot kaip jis lepindavo buvusia drauge, kiek pinigu jai isleido blink.gif doh.gif
Bet bent jau apie kitus dalykus galvojau. Pries atsisveikinant klausia, na kaip? ar dar susitiksim? tai kazka mykiau mykiau.. cool.gif

QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 10:51)
(...) Nes- nuo 1dn dinges... Neraso, nesimatem, neskambino.
Nors pastaruosius 2 men- kasdien kokiu nors budu apsireiksdavo...
(...)

Oj tu dziaukis dziaukis ir naudokis proga, nes kai islys gali visus jausmus vel suvelt.

Man ypatingai padeda Egliuko patarimai, jauciu jie artimiausi. Issikelimas tikslo didelio ir svarbaus. As irgi noriu pasiekt daugiau nei jis. Noriu susitvarkyt gyvenima.. visu pirma aisku del saves. Bet kad kai ji sutiksiu svyteciau is laimes.. thumbup.gif
Atsakyti
Kazin merginos JIE taip pat verkia kai juos ilgesys aplanko? Jie taip pat rasineja ir guodziasi forumuose? Ar JIE tik tyliai inkscia uzsidare savam kambaryje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 23, 14:09)
As atsilaikiau.. thumbup.gif
Nes tiesa sakant buvau pasimatyme. Nors ir nevykusiam blink.gif

Saunuole thumbup.gif taip ir toliau
Atsakyti