Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(dinaja @ 2007 02 22, 19:54)
Nerasom ,nerasom, jei jau as atsispyriau ir nebeatsakiau jam...nu gerai gerai - tik siandien neatsakysiu - va tuoj isjungsiu kompa, namie interneto nera - ir bus ramu (telefonas seniausiai istrintas), zinau, kad ryt ryte vel bus ta pati kose, bet siandiem einu - iskelta galva  tongue.gif

Jo, eik ir sypsokis visiems praeiviams, tuo paciu semkis geros energijos smile.gif Gero vakaro!
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 02 22, 17:56)
Jo, eik ir sypsokis visiems praeiviams, tuo paciu semkis geros energijos  smile.gif Gero vakaro!

Ir jums ramaus vakarelio 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau ka cia per visa dienele kol dirbau pasirasinejot ir nusprendziau, kad tuoj man reiks skelbti griezta akcija - parasysi ilgesiui, neteksi telefono lotuliukas.gif Nes tuoj visoms, kurios nesusivaldys tikrai juos atimsiu blink.gif Supraskit, cia tik jusu paciu labui, kam rasyti zinute, jeigu zinai, kad gautas atsakymas tave nuliudins? Plius klausimas, ar isvis toky gausi dar... blink.gif Man kazkaip nei rankos nekyla, nei savigarba neleidzia - taip garsiai deklaruoju visiems pazystamiems, kad man nuostabiai sekas, rupinuosi savim, atnaujinu garderoba ir patikekit tikrai nuo siu smulkmenu jauciuoi ir grazesne, ir laimingesne, kad ir kaip tai tusciai skambetu thumbup.gif Labai padeda knygu skaitymas mintis atitraukt, bet ji turi buti labai ydomi, kaip pavyzdziu "Alchemikas" thumbup.gif "Prarijau" per kelias valandeles pries pora dienu wub.gif blush2.gif
O kas liecia interneta.. Nezinau, ar man sekas, ar tiesiog moku ieskoti, visada tenka sutikti nemazai nuostabiu zmoniu, su kuriais uzsimezga nuosirdus rysys smile.gif Mano paskutiniai buve du vaikinai susirasti per interneta wub.gif Na bet matyt nelabai sekmingos tos draugystes, jei as vis del to vienisa vis dar lotuliukas.gif
Bet nieko, nustojau svajoti apie meile, jausmus, pakolkas mano gyvenime vietos tam nera. Issikeliau kita tiksla - pasiekti gyvenime daugiau uz savo ilgesy lotuliukas.gif Ir tikrai ne is kersto, o del to, kad bunant su juo visa buvau atsidavus musu meilei, jausmams, ir tokie dalykai nerupejo. O dabar noriu pabut karjeriste ir uzsitikrint ateity sau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 22, 21:58)

Bet nieko, nustojau svajoti apie meile, jausmus, pakolkas mano gyvenime vietos tam nera. Issikeliau kita tiksla - pasiekti gyvenime daugiau uz savo ilgesy lotuliukas.gif  Ir tikrai ne is kersto, o del to, kad bunant su juo visa buvau atsidavus musu meilei, jausmams, ir tokie dalykai nerupejo. O dabar noriu pabut karjeriste ir uzsitikrint ateity sau bigsmile.gif

Labai pagirtinas tavo uzsibrezimas, turesi dabar nauja tiksla, kuris tau kas diena siulys naujas uzduotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 22, 15:44)
Biški ne per ilgai tareisi?  g.gif Ar čia aš kažką praskaičiau... blink.gif

Tai vat už tai, kad per ilgai doh.gif Taip, mano meilei jau 11 metų...iš kurių kokie 8 buvo ašarų pakalnė, nors šalia buvo kitas žmogus. Bandžiau savo ilgesį pavilioti visaip, bet nesėkmingai unsure.gif Ir vieną dieną jis man pasakė, kad nenori, jog rodyčiau jam savo jausmus, nes jis ne kaip jaučiasi. Ir susiėmiau. Pradėjom bendrauti draugiškai, gal net pasikandžiodavau, nustojau rodyti jam dėmesį, o kai jis man guosdavosi, koks nenusisekęs jo gyvenimas, aš jam sakydavau "gal gana verkšlenti?" jis žiūrėjo akis išpūtęs, nes tai buvo visai nepanašu į mane biggrin.gif Va taip ir atsipratinau save nuo jo ax.gif Dabar tiesiog žinau, kad jis labai šaunus žmogus ir aš linkiu jam laimės

QUOTE(-Agata- @ 2007 02 22, 16:12)
Sveikos  4u.gif

vaiciuke, sveikinu su pergale  4u.gif  ryztas plauke tiesiog is savo pasisakymu..

Tas ryžtas atėjo ne per vieną dieną ax.gif Bet džiaugiuosi, kad atėjo. Ačiū 4u.gif

QUOTE(zizelius @ 2007 02 22, 17:31)
Na mergaites- iki rytojaus- gero vakaro ir nakties- begu jau is darbelio- i knygu muge ! be galo laiminga kad vel ji atejo  biggrin.gif

Ką pirkai mugėj? ar tik pasižvalgei? Aš galvoju eiti, bet turbūt labai daug žmonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 23, 09:42)
Ką pirkai mugėj? ar tik pasižvalgei? Aš galvoju eiti, bet turbūt labai daug žmonių  doh.gif

Tai kad vakar tik pirma knygu muges diena, ir tik iki 19 val dirbo- tai nedaug tespejau po darbuko ten pasizvalgyti. O dar su bendradarbe ejau, tai....
Na dar sivakar ar ryt butinai viena nuleksiu. lotuliukas.gif
O pirkau tai naujausia Haruki Murakami knyga "Kafka pakranteje" (tik vakar ir isleido) smile.gif
O zmoniu vakar tai buvo visai pakenciamai- turbut siandien, ryt- bus bumas.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Nu kuri vakar neatsilaiket pagundai parasyt jam? m?
Atsakyti
Pas mane tai kitokios negeros nuotaikos....
Taigi- kaip jau minejau- nusprendziau ji paleisti....
Bet negaliu... Nes- nuo 1dn dinges... Neraso, nesimatem, neskambino.
Nors pastaruosius 2 men- kasdien kokiu nors budu apsireiksdavo...
Tarsi nujaute mano mintis...
Atsakyti
Zizelius o tai tu nori kad jis dar apsireikštu ar ne? (Tikiuosi kad nenori smile.gif ) Lai mauna von toks kavalierius, savaite nerandantis laiko tau
Atsakyti
Noriu gyvai pasakyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 09:51)
Pas mane tai kitokios negeros nuotaikos....
Taigi- kaip jau minejau- nusprendziau ji paleisti....
Bet negaliu... Nes- nuo 1dn dinges... Neraso, nesimatem, neskambino.
Nors pastaruosius 2 men- kasdien kokiu nors budu apsireiksdavo...
Tarsi nujaute mano mintis...

Manau atsiras, jie visada atsiranda kai jiems prireikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 23, 11:26)
Manau atsiras, jie visada atsiranda kai jiems prireikia  doh.gif

Kas blogiausia- jau buvau atpratus nuo tokiu dinginejimu... Matot, visa gruodi buvom issiskyre (eilinis paskutinis kartas visam buvo... blush2.gif ), bet va sausi vel viskas is pradziu, o ir per siuos 2 men- kasdien demesi rode.
Ir jau sustiprejau, i viska ramiai pradejau ziuret...brandinausi isejimo minciai... ax.gif
Na ir jis dabar taip... doh.gif kazkaip ismuse biski mane is veziu...
Atsakyti