Labas visoms
QUOTE(Mantuska @ 2007 02 24, 11:53)
-Agata-, o kokia ten ta jusu organizacija, jei nepaslaptis

ka jus veikiat? labai smalsu
Jaunimo psichologines paramos centras, gal esi girdejus

o veikiame isties nemazai - psichologinis konsultavimas telefonu ir laiskais, ivairios savanorystes programos, paskaitos, jaunimo mainai..
zizelius, o man tavo avataras net labai patinka
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 13:38)
Nu bet as zinokit tikrai nesuprantu, kaip jis nepasikeite emeilo slaptazodziu

Taigi zino, kad as juos zinau, ir kad bet kada galiu ylysti

Gal kaip tik to ir siekia

Bet daugiau tikrai nelandziosiu, as ne mazochiste ir tikrai nenoriu zinoti, ar turi kita kokia ar ne.. Labai jy myliu, bet galiu gyventi ir be jo
as irgi zinau tuos slaptazodzius. ir pripazistu savo kalte, po issyskyrimo daznai ikisdavau nosyte ten kur nereikia. bet kai perskaiciau kelis dalykus kurie man kainavo daug skausmo, pagalvojau kam to reikia... dar tik to truksta kad tapciau priklausoma nuo jo pasto dezutes turinio

tai dabar kuri laika sekmingai valdausi
QUOTE(rubija @ 2007 02 26, 13:38)
rubija, graizai pasakyta viskas

tokia ramybe ir geros emocijos sklida is tavo posto
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 13:40)
Na tai isliek savo pykty kaip as anksciau..Pasiimdavau nuotrauka jo ir issakydavau viska viska ka galvodavau apie jy blogo.
chi, va cia tai budas! gaila anksciua man nebuvo sovusi tokia mintis, manau butu palengveje... o dabar nematau prasmes, paskutiniu metu stengiuosi kuo maziau apie ji galvoti ir prisiminti
Savaitgali praleidau gryname ore - padeda pradeti blaiviai mastyti, patariu
Stiprybes Jums visoms

Barskuole, Gėlyte - jei jus skaudina ir slegia dabartine situacija, pakeiskit ja! Aisku, sunku, bet pavasaris - atgimimo,naujoviu ir nauju pasiryzimu metas... Sumazinkite bendravima su ilgesiukais iki minimumo arba isvis ji nutraukit, ypac jei jauciat kad nieko is to nebus