Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 10:38)
Mergaites-pagrasinkit man kuonors  tongue.gif  ar ka  ax.gif kad nesuskysciau ir nesugalvociau jam savo pykcio islieti (vienokia ar kitokia forma)...
Jauciu, kad ta tyla ilgai nesites... bus cia kazkokia atomazga vistiek...  doh.gif

Zizelius-parašyk jam laiška viska išliek visa pykti kuri jauti ,išsakyk tame laiške ka apie ji galvoji...bet laiška sudegink ir isivaizduok kad jis buvo išsiustas...arba išsiusk tik nerašyk jokio adreso ant voko (bet tabo avataras baisokas unsure.gif ,nejau tai jautiesi g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 13:38)
Nu bet as zinokit tikrai nesuprantu, kaip jis nepasikeite emeilo slaptazodziu rolleyes.gif  Taigi zino, kad as juos zinau, ir kad bet kada galiu ylysti 4u.gif  Gal kaip tik to ir siekia lotuliukas.gif  Bet daugiau tikrai nelandziosiu, as ne mazochiste ir tikrai nenoriu zinoti, ar turi kita kokia ar ne..

zinok, kazkodel jie niekada nekeicia slaptazodziu g.gif ir nesusimasto, kad tu juk zinojai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 26, 13:38)
Sveikutės  oro_buckis.gif
O man kas ryta vis geriau,vis širdis ramesnė....gal dėlto kad nieko nesitikiu,nieko nelaukiu...ir viskas kas man atsitinka yra nuostabi staigmena  bigsmile.gif Kad ir vakar mano Saulytė paskambino ir sako "Kaip tu laikais?Ar tikrai jau turi bilietus vasarai? Žinai aš taip laukt pradėjau,ir nekantrauju...ir vis bijau kad pagalvosi kad aš senas  doh.gif "(naujokės informuoju:mudu nesimate apie septynis metus  doh.gif  turim antras puses jis penkis ,o aš šešis metus draugauju.Abu nesiryžom tuoktis  blush2.gif  ir šita vasara ruošemės pasimatymui  mirksiukas.gif  aš tikiuos kad nors gerais draugais liksim.)
Galiu pasakyti kad dabar su juo labai ramiai kalbuosi,"nebesuskystėju"  blush2.gif  ir dažniausei kai man paskambina sako"Ar gali kalbėti?" O tik po to pasisveikina  lotuliukas.gif 
Dauguma čia esate išsiskyrusios su vaikinais ir žaisdos dar labai skaudžios,arba truputi apgijusios..Linkiu kad skausmas kasdiena buktu ir nyktu,kad suvoktumėte:"Jai vaikinas nerodo dėmesio,neskambina,neklause kaip tu laikaisi...jis nevertas nieko,visiškai nieko....."Žinoma yra tokiu kurie nedrysta,kuriems sunku padaryti pradžia,ir tenka pačioms  doh.gif
O mano ilgesys tiek metu išielgėtas tiek metu išlauktas,ir aš vis dar bijau kad niekas nepakištu kojos "vasaros pasimatymui  wub.gif " Jau atėjo ta riba kai nekankina laukimas,kai gali jam parašyti sms ir nelaukti atsakymo...nes papraščiausei žinai kad atrašys....ir nebijoti paskambinti ,nes jai neatsilieps jis perskambins kai turės galimybe... wub.gif
Vaiciuke linkiu sėkmės konkurse  smartass.gif

O nebijai to vasaros pasimatymo, na to, kaip jis galetu pakeisti tavo gyvenima? Bet kai pagalvoju kiek daug zmoniu laime praranda per neryztinguma.. Viena mano pazystama pora 5 metus tasosi, tai susieina, tai issiskiria.. Abu be proto myli vienas kita, ir kad butu laimingi tereiktu kazkuriam pirmam istarti ir prisipazinti apie savo jausmus.. Bet jie ne.. Tyli sau ir kankinas, ir taip gaila ziuret, o y prota atvesti irgi nepavyksta, o po to verkia abu ir nemiega naktim.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 13:38)
Mergaites-pagrasinkit man kuonors  tongue.gif  ar ka  ax.gif kad nesuskysciau ir nesugalvociau jam savo pykcio islieti (vienokia ar kitokia forma)...
Jauciu, kad ta tyla ilgai nesites... bus cia kazkokia atomazga vistiek...  doh.gif

Atomazga įvyks, tas tiesa, bet ji gali būti tyli ir užgesusi...Nelik jam to pykčio, jau sakiua, kad jis ir taip žino, kad tu pyksti. Nesek mano pėdomis, nerašyk, neskambink. Nereikia. Tikrai paklausyk manęs, nors tau ir atrodo, kad tau taip nenutiks. Nutiks, taip nutinka visoms, o mielos išimtys tokios retos doh.gif Susiimk ir gyvenk sau 4u.gif

Jau atėjo ta riba kai nekankina laukimas,kai gali jam parašyti sms ir nelaukti atsakymo...nes papraščiausei žinai kad atrašys....ir nebijoti paskambinti ,nes jai neatsilieps jis perskambins kai turės galimybe... wub.gif

Sveika,
kaip gera rašyti ir žinoti, kad atrašys, kaip gera skambinti, kai žinai, kad pakels ragelį, o jei ne, tai perskambins, kai galės. Būtent tokie santykiai su mano vyru. Jis girdi mane, jis nepamiršta pasakyti per pietus, kad mane myli, nepamiršta, kad aš esu...Nenoriu vėl blaškytis, noriu būti stipri ir laiminga su savuoju. Tikrai neverta kankintis dėl to, kuriam nerūpiu unsure.gif
Ačiū, konkurse stengsiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 26, 13:45)
Zizelius-parašyk jam laiška viska išliek visa pykti kuri jauti ,išsakyk tame laiške ka apie ji galvoji...bet laiška sudegink ir isivaizduok kad jis buvo išsiustas...arba išsiusk tik nerašyk jokio adreso ant voko (bet tabo avataras baisokas  unsure.gif  ,nejau tai jautiesi  g.gif )

pasinaudosiu jusu mergaites patarimais... thumbup.gif

na, o mano avataras... tik kiskutis biskuti... avangardiskas... lotuliukas.gif
o tos liudnos akys- tai mano... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 10:50)
O nebijai to vasaros pasimatymo, na to, kaip jis galetu pakeisti tavo gyvenima? Bet kai pagalvoju kiek daug zmoniu laime praranda per neryztinguma.. Viena mano pazystama pora 5 metus tasosi, tai susieina, tai issiskiria.. Abu be proto myli vienas kita, ir kad butu laimingi tereiktu kazkuriam pirmam istarti ir prisipazinti apie savo jausmus.. Bet jie ne.. Tyli sau ir kankinas, ir taip gaila ziuret, o y prota atvesti irgi nepavyksta, o po to verkia abu ir nemiega naktim.. doh.gif  doh.gif

Ko nebijau?Ar kad galim likti kartu?Ar kad nieko neišeis? Nebijau schmoll.gif nes mudu apie tai kalbam,juk pieš tuos septynis metus buvom per jauni...o dabr per "seni" kad mėtitumėm šansa...Jai patiksim,jai užgims Meilė abipusė liksim kartu,jai ne liksim draugais.....Juk mes nemate vienas kito tiek metu,bus ir charakteriai pasikeite ir požiuris i gyvenima....Gal aš tiek svajojusi,tiek pasiilgusi....parašiausei neturėsiu apie ka susitikusi kalbėtis....Aš viskam pasiruošusi,apsolučiai viskam...
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 13:58)
pasinaudosiu jusu mergaites patarimais...  thumbup.gif

na, o mano avataras... tik kiskutis biskuti... avangardiskas...  lotuliukas.gif
o tos liudnos akys- tai mano...  verysad.gif

Neliūdėk mirksiukas.gif Viskas tik į gerą, juk žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kas ryta vis geriau,vis širdis ramesnė....gal dėlto kad nieko nesitikiu,nieko nelaukiu...ir viskas kas man atsitinka yra nuostabi staigmena  bigsmile.gif Kad ir vakar mano Saulytė paskambino ir sako "Kaip tu laikais?Ar tikrai jau turi bilietus vasarai? Žinai aš taip laukt pradėjau,ir nekantrauju...ir vis bijau kad pagalvosi kad aš senas  doh.gif "(naujokės informuoju:mudu nesimate apie septynis metus  doh.gif  turim antras puses jis penkis ,o aš šešis metus draugauju.Abu nesiryžom tuoktis  blush2.gif  ir šita vasara ruošemės pasimatymui  mirksiukas.gif  aš tikiuos kad nors gerais draugais liksim.)
Galiu pasakyti kad dabar su juo labai ramiai kalbuosi,"nebesuskystėju"  blush2.gif  ir dažniausei kai man paskambina sako"Ar gali kalbėti?" O tik po to pasisveikina  lotuliukas.gif 
Dauguma čia esate išsiskyrusios su vaikinais ir žaisdos dar labai skaudžios,arba truputi apgijusios..Linkiu kad skausmas kasdiena buktu ir nyktu,kad suvoktumėte:"Jai vaikinas nerodo dėmesio,neskambina,neklause kaip tu laikaisi...jis nevertas nieko,visiškai nieko....."Žinoma yra tokiu kurie nedrysta,kuriems sunku padaryti pradžia,ir tenka pačioms  doh.gif
O mano ilgesys tiek metu išielgėtas tiek metu išlauktas,ir aš vis dar bijau kad niekas nepakištu kojos "vasaros pasimatymui  wub.gif " Jau atėjo ta riba kai nekankina laukimas,kai gali jam parašyti sms ir nelaukti atsakymo...nes papraščiausei žinai kad atrašys....ir nebijoti paskambinti ,nes jai neatsilieps jis perskambins kai turės galimybe... wub.gif

wub.gif wub.gif paskaičiau tavo postą ir " suskystėjau " lotuliukas.gif
Prisiminiau savo pokalbius telefonu... Tik jie prasidėdavo pasisveikinimu, po to klausimas " ar gali kalbėti " ?..
Labai labai džiaugiuosi, kad Tau taip gerai viskas klostosi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 11:15)
Patikek, puikiai tave suprantu 4u.gif  Va manes visi kasdiena klausineja, kaip meiles reikalai? lotuliukas.gif  Lyg buciau kokia zinai vaikinu viliotoja, liute, kuri praejus po skyrybu vos porai savaiciu dabar puls kokiems penkiems iskart y gleby lotuliukas.gif  Ir irgi pirsineja, taip nervina, kad negaliu. Mazdaug jei neturi vaikino, tai tau kazkas negerai doh.gif  O as tiesiog tokia palaima ir ramybe jauciu budama viena wub.gif

Jungiuosi mergaitės prie Jūsų 4u.gif Aš išsiskyriau po daugel metų, buvo žiauriai sunku, praėjo daugiau nei du metai - nenoriu nieko šalia..taip gera vienai...o kiti mąsto gal aš kokia nesveika gal šiokia anokia...Net ir vakarėlyje nustemba - tu graži, geras pareigas užimanti o neturi draugo ????????? blink.gif Vajej jiems bėda matyt...Man dzin, na atvirai nepatinka kai taip sako, bet koks kieno reikalas...Tik pati mąstau negi viena ir norėsiu likti ? ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 26, 11:06)

Labai labai džiaugiuosi, kad Tau taip gerai viskas klostosi  wub.gif

Ačiū Heide wub.gif svarbiause kad susiklostitu gerai.....bet kaip rašiau esu pasiruošusi bet kam,netgi tam kad jis paskambins ir pasakys:"Žinai Rubija ,aš negryšiu atostogu....."
Atsakyti
Laba diena!
Vajei, kiek cia musu susirinkusiu siandien (matau apacioj kabanciu biggrin.gif )ir visos stovi eilej, ka nors parasyt.
Jauciuosi gerai, kai uzeina kokia banga, greitai sau pasakau, kad viskas tik i gera ir tik i gera, ir pasijuntu lygiai taip pat, lyg tai jau butu buve ivyke. nepasiduodu liudnoms mintims
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 26, 14:09)
bet kaip rašiau esu pasiruošusi bet kam,netgi tam kad jis paskambins ir pasakys:"Žinai Rubija ,aš negryšiu atostogu....."

as cia ne piktai-tiesiog pamastymui- o tau nekyla tokiu minciu, kad tu save tik bandai itikinti, kad esi pasiruosus viskam, betkam...
o nebus taip-jei jis negris atostogoms- viduje liudesi ir nusivilsi...
Atsakyti